Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
-
archi_a
#42301 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Da Benjamina baklavicu. 
-
sumirprimus
#42302 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
najjaci folovi, naviko sam ja na te folove, a onda nema diplome za direktora agencije ili klinickog centra, halal tuzba za genocid,partija ispred drzave, halalimo i usiivace, halalimo mi sve doduse, samo stela od krava junica i motokultivatora za povratnike, do tendera i lotova, na sabahu uz kahvu i cigaru.. pozdrav domovini.
a ovi iz trojke su izdajnici
i onda se arci moj dobri, ljudi kod nas cude sto hrvati i srbi nece s nama. kad su ovi iz trojke izdajnici sta su oni
-
ljubijankic
#42303 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Izvini ali glasanja za ljude poput Bandica, Zahiragica, Mesalica i slicnih ne mogu da razumijem. Kakav penal u glavni moras imati za takvo nesto jbtNisamsdaali wrote: ↑28/08/2025 15:05Ma dobro, ne mogu ga očima, ali razumijem takvo glasanje.
-Tanović je bio užas
-SBiH je na krilima Efendića napravila sjajan rezultat, a Bandić pripada njegovoj stranci
-Mnogi su iz tog razloga vidjeli Bandića kao potencijalnog novog Efendića koji je ruku na srce bar prva dva mandata bio jako efektan načelnik
-Slab kandidat iz reda trojke
Lično sam glasao za Benjaminu ali sam dobro dobro začepio nos
-
archi_a
#42304 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Da ste uspjeli u naumu, da niste naišli na otpor ARBiH i naroda, da ste sve mogli brzo završiti, da se nije odužilo što je na kraju dovelo do reakcije svijeta i pregovora, Bosne i Hercegovine ne bi bilo u ovim granicama, smradu separatistički, zločinče koji će kad tad odgovarati za zločin nad zarobljenicima pod kontrolom hvo-a.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#42305 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
plakat za Tanom nakon Kratke DevetkeNisamsdaali wrote: ↑28/08/2025 15:05Ma dobro, ne mogu ga očima, ali razumijem takvo glasanje.
-Tanović je bio užas
-SBiH je na krilima Efendića napravila sjajan rezultat, a Bandić pripada njegovoj stranci
-Mnogi su iz tog razloga vidjeli Bandića kao potencijalnog novog Efendića koji je ruku na srce bar prva dva mandata bio jako efektan načelnik
-Slab kandidat iz reda trojke
Lično sam glasao za Benjaminu ali sam dobro dobro začepio nos
Tanu su potopili neimari BBI + Čampare
zar vi mislite da je slučajno Mirelica prekomandovana kod Devetke?
i danas tvrdim da bi Bandić bio bolji načelnik od nje
-
sumirprimus
#42306 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
kad cujem da neko spomene stranku za bih odmah se sjetim price one americke novinarke politicara samante i hotela iz zagreba

- vee-jay
#42307 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
sve u tim clancima od Niksica izreceno - ja bih isto rekaodrug_profi wrote: ↑28/08/2025 14:50Nikšić:vee-jay wrote: ↑28/08/2025 14:41Ne mozes samo radi licne animoznosti prema Niksicu pisati nesto sto nema veze sa cinjenicama.drug_profi wrote: ↑28/08/2025 14:17
Nije Nikšić bio taj koji ih je odjebao. Dapače. On je naginjao toj koaliciji i 2018 u KS pa ga Damir Nikšić na stranačkoj skupštini isprozivao, tad se i SDP podijelio, otišli su oni koji su u koaliciji sa SDA vidjeli priliku. Uglavnom ekipa iz UBSD sa TK.
Niksic je samo Komsicu otisao nekoliko puta na noge - i Komsic ga je svaki put odbio.
https://nap.ba/post/686563/niksic-o-koa ... m-stranama
https://n1info.ba/vijesti/niksic-za-nov ... -df-i-sdp/
https://www.vijesti.ba/clanak/582619/ni ... iji-sa-sda
Itd, razne izjave gdje on ne odbija koaliranje sa SDA i vjerovatno misli da bi to bilo najbolje za njega ili SDP.
Međutim, svako poslovno sposoban, a sa dobrim namjerama prema državi, zna šta je SDA.
Onaj ko razmišlja kao Nikšić, spreman je dakle da uništi i stranku i ubije svaku nadu da se iz ove ludnice može izaći bez prelaska državne granice.
a i ti bi
-
archi_a
#42308 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Haj što nema svega što si nabrojao, al što nemaš obraza sad kad su na vlasti ovi od kojih čekaš sendvić, da kažeš bilo koju negativnu. Sve ti potaman. Jadno da jadnije ne može biti. Sanjaj snove, duša ti je već odavno na prodaju koliko se može vidjeti.sumirprimus wrote: ↑28/08/2025 15:10najjaci folovi, naviko sam ja na te folove, a onda nema diplome za direktora agencije ili klinickog centra, halal tuzba za genocid,partija ispred drzave, halalimo i usiivace, halalimo mi sve doduse, samo stela od krava junica i motokultivatora za povratnike, do tendera i lotova, na sabahu uz kahvu i cigaru.. pozdrav domovini.
i onda se arci moj dobri, ljudi kod nas cude sto hrvati i srbi nece s nama. kad su ovi iz trojke izdajnici sta su oni![]()
A to je najjači fol. Pozdrav državi.
-
sumirprimus
- dr_Evil
#42310 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Jedino ispravno od Neke je da kaze narodu da se ne moze naprijed i da pozove u sumu na revoluciju. Sve ostalo je samo prosipanje tudjih zivota.sumirprimus wrote: ↑28/08/2025 15:15jedino ispravno od strane neke je trebalo biti sa sda nikad i ni za kakvu vlast.
sve drugo je ravno, szbih i df.
HDZ je neizbjezan faktor, noga od tronosca koju nece moci izbiti, a sve dok je HDZ tu dzaba krecimo.
-
sumirprimus
#42311 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
hehe sendvic zanimljiv forumski fazon. arci moj dobri. perzanimljiv.archi_a wrote: ↑28/08/2025 15:14Haj što nema svega što si nabrojao, al što nemaš obraza sad kad su na vlasti ovi od kojih čekaš sendvić, da kažeš bilo koju negativnu. Sve ti potaman. Jadno da jadnije ne može biti. Sanjaj snove, duša ti je već odavno na prodaju koliko se može vidjeti.sumirprimus wrote: ↑28/08/2025 15:10najjaci folovi, naviko sam ja na te folove, a onda nema diplome za direktora agencije ili klinickog centra, halal tuzba za genocid,partija ispred drzave, halalimo i usiivace, halalimo mi sve doduse, samo stela od krava junica i motokultivatora za povratnike, do tendera i lotova, na sabahu uz kahvu i cigaru.. pozdrav domovini.
i onda se arci moj dobri, ljudi kod nas cude sto hrvati i srbi nece s nama. kad su ovi iz trojke izdajnici sta su oni![]()
A to je najjači fol. Pozdrav državi.![]()
jbo sve stranke i ne ovisim o strankama, no najmane zlo je trenutno trojka, i vase demokratsko pravo je da je pljujete kada grijese i treba ih pljuvati, ali zazivati natrag sdfa vlast, mogu samo mazohisti koji ne misle dobro svom druzstvu i drzavi i koij nista nisu naucili za ovih 30 i kusur godina.
sda se na celu sa baketom nije reformirala, dakle mozemo poprilicno sigurno na osnovu dosadasnjeg iskustva znati st nas ceka sa njima na vlasti.
doduse kod nas u tk su svkakao na vlasti pa znamo kakav nas rad ceka.
i povratak kojih zaboravljenih asova.
i da jbo takvu drzavu, i treba da srbi i hrvat itraze svoje jedinice neovisno od nas. takva drzava nikom ne treba pa ni nama.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#42312 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
nadam se da sad kontaš ono, što godinama pišem, da bi nam bilo najpametnije glasati drito za HDz i odjebat ove kasabske kurtonedr_Evil wrote: ↑28/08/2025 15:18Jedino ispravno od Neke je da kaze narodu da se ne moze naprijed i da pozove u sumu na revoluciju. Sve ostalo je samo prosipanje tudjih zivota.sumirprimus wrote: ↑28/08/2025 15:15jedino ispravno od strane neke je trebalo biti sa sda nikad i ni za kakvu vlast.
HDZ je neizbjezan faktor, noga od tronosca koju nece moci izbiti, a sve dok je HDZ tu dzaba krecimo.
-
sumirprimus
#42313 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
dakle mozes sjesti sa njima i vidjeti sa njima sta ih mori i sta je moguce dogovoriti se, ili kako ti kazes u sumu, a utoj sumi protiv sebe u trenutnoj geopolitickoj situaciji imat skoro sve susjede pa i eu, jer je i hrvatska dio te iste sengen eu, i usa.dr_Evil wrote: ↑28/08/2025 15:18Jedino ispravno od Neke je da kaze narodu da se ne moze naprijed i da pozove u sumu na revoluciju. Sve ostalo je samo prosipanje tudjih zivota.sumirprimus wrote: ↑28/08/2025 15:15jedino ispravno od strane neke je trebalo biti sa sda nikad i ni za kakvu vlast.
pa sretno ko zaziva sumu.
evo sto vi u mostaru doduse ne ti ti si u norveskoj, ne idete u sumu? njonja.
ja na hdz ne mogu uticati, ali mogu ne glasati za sda o tome i pricam, ali vi uvijek nekako ubacite jedini dio o kom ne mozete uticati ato je hdz.
i nekako uvijek preskocite glavni kamen u nasoj cipeli sdfa.
Last edited by sumirprimus on 28/08/2025 15:21, edited 1 time in total.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#42314 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
ova je najjace:drug_profi wrote: ↑28/08/2025 14:50Nikšić:vee-jay wrote: ↑28/08/2025 14:41Ne mozes samo radi licne animoznosti prema Niksicu pisati nesto sto nema veze sa cinjenicama.drug_profi wrote: ↑28/08/2025 14:17
Nije Nikšić bio taj koji ih je odjebao. Dapače. On je naginjao toj koaliciji i 2018 u KS pa ga Damir Nikšić na stranačkoj skupštini isprozivao, tad se i SDP podijelio, otišli su oni koji su u koaliciji sa SDA vidjeli priliku. Uglavnom ekipa iz UBSD sa TK.
Niksic je samo Komsicu otisao nekoliko puta na noge - i Komsic ga je svaki put odbio.
https://nap.ba/post/686563/niksic-o-koa ... m-stranama
https://n1info.ba/vijesti/niksic-za-nov ... -df-i-sdp/
https://www.vijesti.ba/clanak/582619/ni ... iji-sa-sda
Itd, razne izjave gdje on ne odbija koaliranje sa SDA i vjerovatno misli da bi to bilo najbolje za njega ili SDP.
Međutim, svako poslovno sposoban, a sa dobrim namjerama prema državi, zna šta je SDA.
Onaj ko razmišlja kao Nikšić, spreman je dakle da uništi i stranku i ubije svaku nadu da se iz ove ludnice može izaći bez prelaska državne granice.
zejkova moc da svakog konstantno laze i da mu konstantno to prolazi je za izucavanajO razgovoru sa strankom Demokratske fronte i Željkom Komšićem, Nikšić navodi kako čekaju konačne rezultate te da DF neće u koaliciju ni sa SDA ni sa Narodom i pravdom.
-
sumirprimus
#42315 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
svaka cast hdzu kaok se izbori i dole u hercegovackoj kaliforniji, osim autoceste dobise sredstva i pocese gradit i brzu cestu.
dok u bosnjackom dijelu federacije meni moji dobri bosnjani iz sarajevskog kantona prebacuju ping pong lopticu u kantonalno dvoriste, i kazu sami ste sebi tuzlaci krivi sto nemate metra puta. izuzetno pametno i transparentno nadasve patriotski.
dje je arci pozdrav domovini dok se vozimo titinom magistralom.
dok u bosnjackom dijelu federacije meni moji dobri bosnjani iz sarajevskog kantona prebacuju ping pong lopticu u kantonalno dvoriste, i kazu sami ste sebi tuzlaci krivi sto nemate metra puta. izuzetno pametno i transparentno nadasve patriotski.
dje je arci pozdrav domovini dok se vozimo titinom magistralom.
-
archi_a
#42316 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Apropo srba i hrvata, mogu oni tražiti al dobit će k..... samo sanjajte.sumirprimus wrote: ↑28/08/2025 15:18hehe sendvic zanimljiv forumski fazon. arci moj dobri. perzanimljiv.archi_a wrote: ↑28/08/2025 15:14Haj što nema svega što si nabrojao, al što nemaš obraza sad kad su na vlasti ovi od kojih čekaš sendvić, da kažeš bilo koju negativnu. Sve ti potaman. Jadno da jadnije ne može biti. Sanjaj snove, duša ti je već odavno na prodaju koliko se može vidjeti.sumirprimus wrote: ↑28/08/2025 15:10
najjaci folovi, naviko sam ja na te folove, a onda nema diplome za direktora agencije ili klinickog centra, halal tuzba za genocid,partija ispred drzave, halalimo i usiivace, halalimo mi sve doduse, samo stela od krava junica i motokultivatora za povratnike, do tendera i lotova, na sabahu uz kahvu i cigaru.. pozdrav domovini.
jbo sve stranke i ne ovisim o strankama, no najmane zlo je trenutno trojka, i vase demokratsko pravo je da je pljujete kada grijese i treba ih pljuvati, ali zazivati natrag sdfa vlast, mogu samo mazohisti koji ne misle dobro svom druzstvu i drzavi i koij nista nisu naucili za ovih 30 i kusur godina.
sda se na celu sa baketom nije reformirala, dakle mozemo poprilicno sigurno na osnovu dosadasnjeg iskustva znati st nas ceka sa njima na vlasti.
i da jbo takvu drzavu, i treba da srbi i hrvat itraze svoje jedinice neovisno od nas. takva drzava nikom ne treba pa ni nama.
![]()
Nego kad si već kod diploma, lijepo bi bilo da pokažeš da te makar malo svrbe diplome rame i konakovića. Normalan čovjek bi se zapitao, šta je istina, ali ne i vi, totalno ste nezainteresovani. Normalan čovjek bi se zapitao nakon priče, dvije i kusur godina o narko kartelima, ima li bar trunka istine. Ali ne i vi. Okice moj lijepe zatvorene. da benjamina baklavicu, a od stranke sendvić.
Last edited by archi_a on 28/08/2025 15:28, edited 1 time in total.
-
sumirprimus
#42317 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
sve je to produkt djelovanjasda ovih 30 godina. sve smeta.archi_a wrote: ↑28/08/2025 15:26Apropo srba i hrvata, mogu oni tražiti al dobit će k..... samo sanjajte.sumirprimus wrote: ↑28/08/2025 15:18hehe sendvic zanimljiv forumski fazon. arci moj dobri. perzanimljiv.archi_a wrote: ↑28/08/2025 15:14
Haj što nema svega što si nabrojao, al što nemaš obraza sad kad su na vlasti ovi od kojih čekaš sendvić, da kažeš bilo koju negativnu. Sve ti potaman. Jadno da jadnije ne može biti. Sanjaj snove, duša ti je već odavno na prodaju koliko se može vidjeti.
![]()
Nego kad si već kod diploma, lijepo bi bilo da pokažeš da te makar malo svrbe diplome rame i konakovića. Normalan čovjek bi se zapitao, šta je istina, ali ne i vi, totalno ste nezainteresovani. Normalan čovjek bi se zapitao nakon priče, dvije i kusur godina o narko kartelima, ima li bar trunka istine. Ali ne i vi. Okice moj lijepe zatvorene. da benjamina baklavici, a od stranke sendvić.![]()
a sto se tice spolne ponude drugim narodima u bih. nije ni cudo. sto se dogovaraju bez bosnjaka
- dr_Evil
#42318 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ma pusti te price, tebi je dobra svaka vlast sve dok je HDZ u njoj i HDZ kolo vodi, davno provaljena prica. Sto se tice sume, ja sam rekao odgovorno ako je u sumu, i za tekovine revolucije ja cu odmah. Nacionalisticke ratove.. samo po potrebi. Ako si i ti za, svratit cu u Svedsku pojest cemo cufte pa da te pokupim, eto ostavit cu te u Grudama da branis centralu.sumirprimus wrote: ↑28/08/2025 15:20dakle mozes sjesti sa njima i vidjeti sa njima sta ih mori i sta je moguce dogovoriti se, ili kako ti kazes u sumu, a utoj sumi protiv sebe u trenutnoj geopolitickoj situaciji imat skoro sve susjede pa i eu, jer je i hrvatska dio te iste sengen eu, i usa.dr_Evil wrote: ↑28/08/2025 15:18Jedino ispravno od Neke je da kaze narodu da se ne moze naprijed i da pozove u sumu na revoluciju. Sve ostalo je samo prosipanje tudjih zivota.sumirprimus wrote: ↑28/08/2025 15:15
jedino ispravno od strane neke je trebalo biti sa sda nikad i ni za kakvu vlast.
pa sretno ko zaziva sumu.
evo sto vi u mostaru doduse ne ti ti si u norveskoj, ne idete u sumu? njonja.
ja na hdz ne mogu uticati, ali mogu ne glasati za sda o tome i pricam, ali vi uvijek nekako ubacite jedini dio o kom ne mozete uticati ato je hdz.
i nekako uvijek preskocite glavni kamen u nasoj cipeli sdfa.
Pricati o stazama revolucije, a prepasti se fasistickih sila, eh moj sumire cime prijetis. Jos ko fol iz Tuzle
- dr_Evil
#42319 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Pa bolan archie na onoj interpol shemi narko kartela ti pola SDA ukljucujuci bracni par sa Poljinaarchi_a wrote: ↑28/08/2025 15:26
Apropo srba i hrvata, mogu oni tražiti al dobit će k..... samo sanjajte.
Nego kad si već kod diploma, lijepo bi bilo da pokažeš da te makar malo svrbe diplome rame i konakovića. Normalan čovjek bi se zapitao, šta je istina, ali ne i vi, totalno ste nezainteresovani. Normalan čovjek bi se zapitao nakon priče, dvije i kusur godina o narko kartelima, ima li bar trunka istine. Ali ne i vi. Okice moj lijepe zatvorene. da benjamina baklavicu, a od stranke sendvić.![]()
-
sumirprimus
#42320 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
sjoj, kakav bolan hdz, ja ovde iskreno godinama trunim ali kontra sda.dr_Evil wrote: ↑28/08/2025 15:29
Ma pusti te price, tebi je dobra svaka vlast sve dok je HDZ u njoj i HDZ kolo vodi, davno provaljena prica. Sto se tice sume, ja sam rekao odgovorno ako je u sumu, i za tekovine revolucije ja cu odmah. Nacionalisticke ratove.. samo po potrebi. Ako si i ti za, svratit cu u Svedsku pojest cemo cufte pa da te pokupim, eto ostavit cu te u Grudama da branis centralu.
Pricati o stazama revolucije, a prepasti se fasistickih sila, eh moj sumire cime prijetis. Jos ko fol iz Tuzle![]()
hdz vi ubacujete u pricu jer ne smijete na sda jer ste u koaliciji sa sda.
ja u sumu ne idem, ni za koga vise, pogotovu sto vise nema partizana, sad su vamo vecinom islamisti
p.s jbo grude, cudo da si odozdo a saljes me u grude, ljepsi mi je potez ljubuski citluk medjugorje, ono je kalifornija za ostatak bih
- dr_Evil
#42321 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
sumirprimus wrote: ↑28/08/2025 15:31sjoj, kakav bolan hdz, ja ovde iskreno godinama trunim ali kontra sda.dr_Evil wrote: ↑28/08/2025 15:29
Ma pusti te price, tebi je dobra svaka vlast sve dok je HDZ u njoj i HDZ kolo vodi, davno provaljena prica. Sto se tice sume, ja sam rekao odgovorno ako je u sumu, i za tekovine revolucije ja cu odmah. Nacionalisticke ratove.. samo po potrebi. Ako si i ti za, svratit cu u Svedsku pojest cemo cufte pa da te pokupim, eto ostavit cu te u Grudama da branis centralu.
Pricati o stazama revolucije, a prepasti se fasistickih sila, eh moj sumire cime prijetis. Jos ko fol iz Tuzle![]()
hdz vi ubacujete u pricu jer ne smijete na sda jer ste u koaliciji sa sda.
ja u sumu ne idem, ni za koga vise, pogotovu sto vise nema partizana, sad su vamo vecinom islamisti![]()
I naravno islamisti, svjeze res peceno iz HDZ kuhinje, premazano sa klempinom mascu
-
sumirprimus
#42322 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
koji rasisticki? kojih jos rasa kod nas ima boga ti? nismo u norveskoj...
i plus kao partizanu sta fali krmpoticu? pa mortadela je bila ko danasnja pileca sunka, cuj pileca sunka u sfrj...
- tramvajtrojka
#42323 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
pusti archija on je uzdizao dok su njegovi bili donaciju serpi i lonaca za orkestar osbih, a kada su se pokrenule nabavke i povecanje plata za osbih o kojima je godinama pisao da ce biti inshallah sada to ismijava i omaloazavadr_Evil wrote: ↑28/08/2025 15:30Pa bolan archie na onoj interpol shemi narko kartela ti pola SDA ukljucujuci bracni par sa Poljinaarchi_a wrote: ↑28/08/2025 15:26
Nego kad si već kod diploma, lijepo bi bilo da pokažeš da te makar malo svrbe diplome rame i konakovića. Normalan čovjek bi se zapitao, šta je istina, ali ne i vi, totalno ste nezainteresovani. Normalan čovjek bi se zapitao nakon priče, dvije i kusur godina o narko kartelima, ima li bar trunka istine. Ali ne i vi. Okice moj lijepe zatvorene. da benjamina baklavicu, a od stranke sendvić.![]()
zar se stvarno na to pozivas?
![]()
-
archi_a
#42324 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Dobro, pola sda na shem8. Nemam problem i ne branim nikoga. Nego šta ćete sa ovih drugih pola što ih podržavate? To pitam već više puta. Imate li imalo obraza, znate li koga branite i podržavate?dr_Evil wrote: ↑28/08/2025 15:30Pa bolan archie na onoj interpol shemi narko kartela ti pola SDA ukljucujuci bracni par sa Poljinaarchi_a wrote: ↑28/08/2025 15:26
![]()
-
sumirprimus
#42325 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
aa sada nema pojma, pravi se englez, al zna za dinu narkokartel jer tako pise avbdo avdic tako se prica na hajatu. i onda prica o obrazu lol nas je mali arci iskren. not.archi_a wrote: ↑28/08/2025 15:40Dobro, pola sda na shem8. Nemam problem i ne branim nikoga. Nego šta ćete sa ovih drugih pola što ih podržavate? To pitam već više puta. Imate li imalo obraza, znate li koga branite i podržavate?dr_Evil wrote: ↑28/08/2025 15:30Pa bolan archie na onoj interpol shemi narko kartela ti pola SDA ukljucujuci bracni par sa Poljinaarchi_a wrote: ↑28/08/2025 15:26
![]()