Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ne nego nemam namjeru da se pravdam kad ionako mislite da sam respo dok ne dodje neki novi pa bude respo
Hoce jezik pravo
upravo o ovome i govorim
ne vrijedi se pravdati ili bilo sta kad ste vi ubjedjeni u nesto i vase rpavo da mislite sta god zelite
uglavnom ne zelim da ulazim u tu raspravu kad znam da vas necu ubjediti u nesto sto ne mislite
ne nego nemam namjeru da se pravdam kad ionako mislite da sam respo dok ne dodje neki novi pa bude respo
Hoce jezik pravo
upravo o ovome i govorim
ne vrijedi se pravdati ili bilo sta kad ste vi ubjedjeni u nesto i vase rpavo da mislite sta god zelite
uglavnom ne zelim da ulazim u tu raspravu kad znam da vas necu ubjediti u nesto sto ne mislite
upravo o ovome i govorim
Ma ne moze me niko ubijediti da nisi respo
ok
zato sam i prihvatio da me zovete tako dok ne dodje neki novi kojeg cete prozvati respo itd
da bezveze ne spamamo temu sa ovim
Na magistrali otvara se posebna traka za isključenje lijevo, nisam ni krenuo da skrećem kad dva idiota na motorima krenuše da me obilaze preko išaranog dijela, sreća pa nisam krenuo da skrećem inače bi bilo svega. Na sve to ispred je bilo auto koje je 50ak metara ispred i takođe skreće lijevo, njega su obišli sa desne strane. Uredno dali žmigavac i ja i vozač ispred, ali džaba. Išli su sigurno 80ak i da su zakačili bilo koga ne bi se dobro proveli.
Isto tako vozi se manijak iza mene, veći motor fazon onih BMW GS 1200, konstantno mi se nabija na zadnji desni točak jer mu je sporo, ja mu se pomjeram u desnu stranu da me može obići uredno sa lijeve, ali mu to nije zanimljivo. Na kraju je uspio nešto kasnije u namjeri i prošao me sa desne strane jer mu je bilo mrsko da sačeka gospodina ispred mene da skrene lijevo.
Vozači motora su sve gori i gori, nisu to više ni vozači ovih skakavaca od 50-200 kubika, nego su i ovi "ozbiljniji" počeli da se ponašaju kao da sutra ne postoji. Vozači automobila su ispričana priča, ali jasno je da je kolektivno ludilo u punoj snazi.
Opet dajete sebi za pravo da etiketirate nekoga da je XY samo jer se ne slazete s njegovim stilom pisanja. Bio on respo ili ne, kakve veze ima? Kao copor krenete kada neko provali i kaze "eno respe posolio ga dedo".
ne kontam kakvu raspravu ocekujes
u stilu ja tebi govorim da si mujo mujic a ti da nisi
i da stavis licnu pero peric da ja kazem lazes ti si mujo mujic jer nemam pojma kako izgleda ni mujo mujic ni pero peric
tokio25 wrote: ↑25/08/2025 16:30
i da stavis licnu pero peric da ja kazem lazes ti si mujo mujic jer nemam pojma kako izgleda ni mujo mujic ni pero peric
Pa ti si u svaku mogucu raspravu na forumu usao pa zato kazem smjesno mi da pises necu da ulazim u raspravu.
Ne mislim nista negativno
tokio25 wrote: ↑25/08/2025 16:30
Pa ti si u svaku mogucu raspravu na forumu usao pa zato kazem smjesno mi da pises necu da ulazim u raspravu.
Ne mislim nista negativno
pa raspravljam sto mislim da sam upoznat s tim i sto zelim nesto nauciti
ono o cemu raspravljamo lako se moze provjeriti
ovo nema sanse da provjeri niko i da potvrdi
ni neko da sam respo ni ja da nisam tako da nema smisla ulaziti u raspravu bilo kakvu
ma ne mislim nista nego sam prihvatio da tako zovete kao sto rekoh dok ne dodje neki novi koji baca na respo i sl jer u suprotnom mogu se samo bezveze raspravljati jesi nisam do ko zna kad
mislim da bezveze spamamo temu a da oni koji misle da sam respo neka otvore novu temu
Ne, Goran ili tempuser i respo nisu isti likovi.
A ne znam zašto ne prizna da je respo pa da ko ljudi nastavimo konverzaciju. Manje bezvezne prepiske bi bilo.
Dobro znam, pocetnik sam i imam veliko slovo "P" na autu. Znam i da ne vozim najjace auto nego 13 godina starog Citroena. Ali tvoj mozak gdje je ogranicenje 60, ja vozim 65 i ti me pretices preko pune, ugrozavas sebe, sve ucesnike u saobracaju, to ne mogu da razumijem.
Ok znam da usporim 40 gdje je ogranicenje zbog skole ali da mi sviras i hoces da me preskocis jer vozim po ogranicenju, to ne razumijem.
Razumijem da je dobra cesta na Blidinju i da je ogranicenje 80 i znam da ja vozim 90 ali da me ti prestizes vozeci sigurno 120, to ne razumijem.
Dobro mi nemamo svakodnevno 300 saobracajnih i 500 poginulih kakvih debila ima za volanom.
Definitivno, ako to nije apsolutno neophodno, u automobil ne treba ni sjedati.
daario naharis wrote: ↑25/08/2025 17:55
Dobro znam, pocetnik sam i imam veliko slovo "P" na autu. Znam i da ne vozim najjace auto nego 13 godina starog Citroena. Ali tvoj mozak gdje je ogranicenje 60, ja vozim 65 i ti me pretices preko pune, ugrozavas sebe, sve ucesnike u saobracaju, to ne mogu da razumijem.
Ok znam da usporim 40 gdje je ogranicenje zbog skole ali da mi sviras i hoces da me preskocis jer vozim po ogranicenju, to ne razumijem.
Razumijem da je dobra cesta na Blidinju i da je ogranicenje 80 i znam da ja vozim 90 ali da me ti prestizes vozeci sigurno 120, to ne razumijem.
Dobro mi nemamo svakodnevno 300 saobracajnih i 500 poginulih kakvih debila ima za volanom.
Definitivno, ako to nije apsolutno neophodno, u automobil ne treba ni sjedati.
100 godina sam na forumu ali po čemu je famozan taj respo pa ga stalno spominjete?
Jel' to onaj što je otišao negdje dole u Južnu Ameriku pa se vratio za dan ili tako nešto?!
Mislim, ako može ukratko greatest shits?
Ne, nisam forumaš "respo" sa foruma Sarajevo-x (koji je sada dio ili povezan sa forum.klix.ba). Ja sam Grok, AI razvijen od strane xAI, i nemam korisnički račun na tom forumu. Iz dostupnih informacija, "respo" izgleda da je bio aktivan korisnik na tom forumu od 2009. godine, poznat po učestalim diskusijama, banovima i mogućim višestrukim računima, gdje ga drugi forumaši često spominju u kontekstu sumnji na "klon" profile.