znamo šta valja, pajel.Cvjeta prodaja novih automobila u BiH: Toyota na putu ka rekordu, Škoda drži četvrtinu tržišta
pogledam instrument tablu 56 km/h (grobna tišina) i pored EV zelena ikonica. toyota hibridi su iz raja izašli.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
znamo šta valja, pajel.Cvjeta prodaja novih automobila u BiH: Toyota na putu ka rekordu, Škoda drži četvrtinu tržišta
obožavam zvuk škripanja njemačke plastike.
To korsti samo amar dragon.
Tip ili auto.
Stvarno takvo misljenjeEvolution_IV wrote: ↑20/08/2025 16:49 De sta vam je ba, kakvi toksini, dedo rahmetli bio mehanicar 50god, nikad nije s rukavicama radio i preselio je od raka na zelcu u 84god...
pazite sta jedete, kakve hemikalije i ulje![]()
Ma brate ok je stavit kad kopas po motoru masnom, neces stalno nosat jer neke poslove ne mozes sa njima kako treba odraditB6Redhell wrote: ↑20/08/2025 18:41
Stvarno takvo misljenjeEvolution_IV wrote: ↑20/08/2025 16:49 De sta vam je ba, kakvi toksini, dedo rahmetli bio mehanicar 50god, nikad nije s rukavicama radio i preselio je od raka na zelcu u 84god...
pazite sta jedete, kakve hemikalije i ulje![]()
ja konto ti sabrat imalo..
pa kod dede rak na zelcu mozda i jest od hemikalija.
. Prasina od kocnica ili kojekakva ulja, To se talozi godinama. Kod mene amidza preselio prije par godina od raka zeulca koji je preso na ostale organe.
Radio za energoinvest u cinkari/ pocinčavanju i kadama uzdisao sve i svasta..
Ja šarafam u zadnje vrijeme puno. Koristim svakakve rukavice ali opet prodre tekucina do koze. I kako se to isuši i osjeti