gdje meni uputi ovo pitanje?kuglanje_ze wrote: ↑18/07/2025 22:55Hoćeš li ti sutra na utakmicu?belfy wrote: ↑18/07/2025 21:25pa, izgleda da je prije moglo, jer zdjelica nije bila na racunu. valjda su svi uzimali u ruku... eto nove fore i za restorane. naplata koristenja tanjira, escajga i, eventualno, na kraju zraka. jer ne mozes jesti ako ne dises, jel tako?kuglanje_ze wrote: ↑18/07/2025 20:13 Ledo Macho u granapu. Extra
A može li kugla u ruku, bez zdjelice?
Da vidimo novi Čelik
elem, ako vec nisi pratio sta pisem ja cu to pokusati sa sazmem. nisam ti ja nikakav celikovac. ja samo samo vrlo veliki lokal-patriota. i, kada vidim da neko nesto dobro radi na lokalnom nivou od mene ima svaku podrsku. bilo to na nivou parka, zgrade, mjesne zajednice ili opstine. djelomicno i kantona, ali samo djelimicno. evo, recimo, obradovala me ova vijesto o turistickoj turi za Vares. no, nisam sretan time sto krece iz Sarajeva i bilo bi mi draze da krece iz Zenice (nije animozitet), ali je dobro da je krenulo. isto me obradovalo ono sto je Frndic napravio u parkicu ispred zgrade. sa njegovim sinom sam isao na gimnastiku prije rata...
huh, napisah se ovoliko na prosto pitanje... malo sam se zamislio... a hocu li doci sutra na utakmicu: 'hocu, hocu...'