Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Haris.ba

#36926 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Haris.ba »

dimitrov wrote: 10/07/2025 22:00 Ali golemo da će zelenima glavni adut biti mučenik Fadil :-)
Postoji opcija da mu se ponovo sudi. Na to se racuna.
QSuzi

#36927 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by QSuzi »

SaraFina wrote: 10/07/2025 15:34
Messier wrote: 10/07/2025 15:27
SaraFina wrote: 10/07/2025 14:55 Nedao Bog opet kakvog pokusaja opsade. Kod nas bi cetnici zauzeli institucije, a MVP bi pisao po FB da nije znao da silaze. I zauzimaju grad, I da to nije njegova krivnja.

Ovaj Kifla je tragikomicar. Nije znao da Mile dolazi. :lol: :lol:

Pa ko se pobrinuo za logistiku i transport? Usetao Mile u sud, obavilo se „rociste „ i oslobodili ga“ i odvezao se Kifla Nema pojma. Ko je rociste organizovao? Ima li trojka makar nekog u sudu ko obavlja trecerazredne poslove kao kafe kuharicu? Ako vec nemaju nikog u obezbjedjenju i nekim drugim poslovima? Sta je Radio Mup? 😂

Mi imamo onda veci problem, nego sto je Mile u nasim redovima. Kod nas ne fercera sistem ni na Federalnom ni na kantonalnom nivou. Igra gluhih telefona. 😂

Da se Mile video pozivom ukljucio na saslusanje pa i hajde. Ali dosao. „Neprimijecen“ i otisao. 😂😂😂 krkan od 2 m i faca koja je non stop u medijima. Djeca znaju ko je Mile.

Ne znam sta je gore u cijeloj prici. Ali ovo da se nije znalo je svakako opasnije.
Ne dao Bog.
Znas sta ti trebas uraditi u tom slucaju?

Dovedi svoju djecu ovdje.

A onda mozes srati o svemu i o svu
Ja bi ti prijateljski predlozila da u svoje prosere, maloumne i ogranicene, ne ubacijes niciju djecu. Da ne bi pozalio. Avaz pod ruku i u WC bistri politiku. To je tvoj nivo.
Ti o nivou nekomu spočitavaš :-)
Dok su ti uvrede najjači adut u piskaranju
5 vas zaspamali temu, ambalaža rotira, vrtite iste postove zadnjih 50 stranica još i ne živite u BiH a tabirite BiH politiku.
I još veličate i divite se Dodiku velikosrbinu. I djeca znaju da je lik lažovčina i lopovčina, a vama je 4d igrač šaha.
Zbljuv
Danguba

#36928 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Danguba »

https://www.klix.ba/vijesti/bih/ustavni ... /250710189

Zbilja, kada ce odgovarati ovi sto rade protiv ustava???
Ovo nije prvi put.
Svaki put kada sud ustanovi da je neko radio protiv ustava tuziteljstvo treba da otvori istragu.

Sve dok toga ne bude, svake sedmice oni ce nesto smisljati protiv drzave i ustava.
vee-jay

#36929 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by vee-jay »

skupljac_zeljeza wrote: 10/07/2025 18:03
vee-jay wrote: 10/07/2025 17:49

Samo budale ne vide vezu izmedju Semira Hambe i Avde Avdica i Senja Mahinica
Ja sam dovoljno o tome pisao na ovom forumu - nakong cega su me izbacili na 10 mjeseci

A sto se tice zaduzivanja - ja sam ekonomista, pa nakon svojih 25 godina staza pitam - gdje je problem?
Može biti dobro zaduživati se ako nešto gradiš i unapređuješ, ali ako se te pare ubace u budžet i troše za Touarege onda je problem.

O zatvaranju Al Jazeere potvrdilo i Radiosarajevo.ba. Ne znam da tamo piše Hambo. Nema u Impressumu.
Al Jazeera Balkans zatvara se nakon 14 godina postojanja.

Bosanskohercegovačka ispostava katarskog medijskog koncerna, stacioniran je u glavnom gradu Sarajevo još od 2011. godine, kada je sa emitovanjem počela i regionalna televizija Al Jazeera Balkans.

Regionalni uredi su u Zagrebu, Beogradu, Ljubljani, Prištini i Skoplju.

https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna- ... hatgpt.com
Istina....nema još zvanične potvrde od Al Jazeera Balkans ili Qatar Media Network-a.
ako je za tourage - onda je naravno svaka kritika na mjestu - samo prvo bi to trebalo znati prije nego ih se za to napada
a u vezi zatvaranja AJ: ne govorim o zatvaranju, nego o razlozima zatvaranja koje AA navodi
Point.

#36930 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Point. »

Styling wrote: 10/07/2025 15:03
DonieBrasco wrote: 10/07/2025 14:22
last mohicans wrote: 10/07/2025 14:20 Opet taj kum Memija..
Ne bitno ko je u pitanju, da li je moguce da ne moze bez sranja, kriminala, korupcije, ugrađivanja, kumova/jarana/rodbine, pljacke - ENORMNE - pljacke, bez malverzacija, ... da li je moguce da je SVAKI segment drustva ovakav.
Ova Avdina nagadjanja nemaju veze s istinom. Al Jazeera se zatvara zbog para.

Ne mogu da vjerujem da ste povjerovali da se zbog neke navodne potvrde zatvara citav news channel. Ako i od Avde, previse je.
Ti znaš kako, prosim?
SaraFina

#36931 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by SaraFina »

QSuzi wrote: 10/07/2025 22:40
Ne dao Bog.

Ja bi ti prijateljski predlozila da u svoje prosere, maloumne i ogranicene, ne ubacijes niciju djecu. Da ne bi pozalio. Avaz pod ruku i u WC bistri politiku. To je tvoj nivo.
5 vas zaspamali temu, ambalaža rotira, vrtite iste postove zadnjih 50 stranica još i ne živite u BiH a tabirite BiH politiku.
I još veličate i divite se Dodiku velikosrbinu. I djeca znaju da je lik lažovčina i lopovčina, a vama je 4d igrač šaha.
Zbljuv
Ti bi valjda uvazena koleginice, trebala takodjer kao zena biti osjetljiva na spomen tudje djece. Nebitno cija su. Zar ne? Kad vec nesto spocitavas. Ali ne mozes, drazi je sendvic, nego solidarnost sa drugom zenskom osobom. Ili djecom cak. A tu neku furku i nekom nesto kao spocitavas. Ajd begaj.
QSuzi

#36932 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by QSuzi »

Aj vozdra foe!
SaraFina

#36933 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by SaraFina »

QSuzi wrote: 10/07/2025 22:57 Aj vozdra foe!
Evo malo kecapa. Da kapnemo!
video

#36934 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by video »

Kako ce samo pojedini pojesti sve ovo sto prosipaju danima na ovoj temi.

Pitanje je samo da li ce (opet) nestati sa foruma dok se budu "zaljevali" il ce nastaviti samo sa drugog nicka.

A samo sad nastavite...
tuitamo

#36935 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by tuitamo »

Ne dao Bog.

Zbljuv
+1
vee-jay

#36936 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by vee-jay »

Danguba wrote: 09/07/2025 23:18
vee-jay wrote: 09/07/2025 23:11 mozda je najbolje ovu temu i ovaj forum ostaviti ljubiteljima SDA i HDZ :roll:
Zasto?

Nisam ljubitelj nikoga osim drzave BiH.
u nekim normalnim vermenima u nekoj normalnoj drzavi ovo 👇 je dovoljno da se navedene osobe najzesce napadaju do narednih izbora

Image

zasto onda histerija i preuvelicavanje lazi i polu-istina?
zadnjih deset stranica izgleda kao da je svaki drugi forumas stevandic licno
QSuzi

#36937 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by QSuzi »

Ponavljaš se
Te sličice postavljaš na 10 strana
Gdje ste na ulicama, da tražite odgovire, evo ja ću prva, hoćeš doći
SaPnA

#36938 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by SaPnA »

Seyfo wrote: 10/07/2025 17:39
SaPnA wrote: 10/07/2025 10:08
Seyfo wrote: 10/07/2025 09:33 Dodik opet klevetao Konakovića u službi SDA,Konaković demantirao...i šta sad?
Nikom ništa,osim što botovi SDA imaju novu laž da ponavljaju do izbora,nadajući se da će laž postati istina u glavama glasača (po Goebelsovom konceptu).
Kad bi se primijenio Dodikom zakon o kleveti,moglo bi se Dodika strpati u zatvor na još godina
Iskreno vise vjerujem separatisti nego kifli
Ma bravo !
Više vjeruješ krmku koji godinama nije izrekao istinu,laže čim zine,jedno govori dok drugo radi,ali zato dosljedno vrijeđa žrtve,negira genocid, zločine,...
Naravno laže i za sutkinju Senu Uzunović,što je još jedna u nizu laži.
I više vjeruješ njemu ?
Bravooooooooooooo
Procitaj opet sta sam napisao.
KraljicaIzJajca

#36939 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by KraljicaIzJajca »

Ne dao Bog.

Zbljuv
Nije Dijaspora kriva jer vi u BiH ne radite za dobrobiti svoje države.
drogon2

#36940 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by drogon2 »

MarshalDodik wrote: 10/07/2025 21:21 Trojka ce izgubiti i KS
Pomest' ce ih driga trojka u likovima Zahirage,Efendica i Komsica
To je tek jaka alternativa :D Kuku nama.
Novak20

#36941 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Novak20 »

KraljicaIzJajca wrote: 11/07/2025 00:14
Kako da radimo za dobrobit države kada je u ovih 35 godina osim nakaradnih zakona stvoren još nakaradniji sistem vrijednosti.

Sve što je bilo stručno, pošteno vrijedno i normalno u svom poslu je protjerano ili potisnuto na pozicije sa kojih može samo gledati što rade beskrupulozni ljigavci, laktaroši, rektalni alpinisti, lopovi kojima je jedini motiv njihova dobrobit i namicanje para. Vrhunac licemjerja je što se takva go.vna od ljudi i stručnjaka od strane politike certificiraju kao sposobni dok su oni drugi u manjini i "nesposobni" (da vežu konja gdje aga kaže).

Tako ti je stanje u upravi, sudu, medicinskim ustanovama, obrazovanju, državnim i javnim poduzećima, MUP-a..... itd itd.

Zato cvjeta sve ono negativno i redovno se đubri političkim svađama.

Vi koji ste otišli vani imate sreću da živite u društvima koje su uredili neki drugi ljudi zbog sebe i svog dobra, a mi koji smo ostali šutimo i trpimo svjesni da se stanje neće promijeniti zadugo što god da uradimo jer neke kritične mase za pozitivnu promjenu jednostavno više nema.
Tvrtko II Kotromanić

#36942 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Tvrtko II Kotromanić »

Zbljuv
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jok eto ti radis sve skupa sa sarafinom i silnom kamaradom dusebriznika sto bi bilesi, da se zapuca ovdje, dzematile pored radija sjedile, navijale za nase i piskarale na forumu dje treba koja akcija da se odradi i zasto

jer je dijaspora vazda pametnija, sposobnija i sve tako....

edit: samo da se ogradim, ne stavljam svu dijasporu u isti kos, prije svega mislim na ovih 4,5,6 nickova na forumu koji pisu iz dijaspore
aCme

#36943 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by aCme »

Peacean wrote: 10/07/2025 15:42
Šta bi na presici ? Jel se uspio oprat ?
Peacean

#36944 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Peacean »

10 minuta govorio da je on dobar a dodik loš :D
p206

#36945 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by p206 »

Smiješna vlast... sramota me što sam glasao za neke od članova ovih stranaka... više nikad...nikad više para od poreza i akciza a oni dižu kredite svakog mjeseca. Za koga? Za svoje džepove jer očigledno misle da im je ovo zadnja prilika za pljačku prije izbora.
Jedini koji je nešto vidljivo i korisno uradio je Šteta,kakva ironija...
aCme

#36946 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by aCme »

Peacean wrote: 11/07/2025 08:20 10 minuta govorio da je on dobar a dodik loš :D
Bakir ovo, Bakir ono, Bakir kenjo, Bakir u džamiji u prvom safu

:lol: :lol:
KraljicaIzJajca

#36947 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Novak20 wrote: 11/07/2025 08:07
Kako da radimo za dobrobit države kada je u ovih 35 godina osim nakaradnih zakona stvoren još nakaradniji sistem vrijednosti.

Sve što je bilo stručno, pošteno vrijedno i normalno u svom poslu je protjerano ili potisnuto na pozicije sa kojih može samo gledati što rade beskrupulozni ljigavci, laktaroši, rektalni alpinisti, lopovi kojima je jedini motiv njihova dobrobit i namicanje para. Vrhunac licemjerja je što se takva go.vna od ljudi i stručnjaka od strane politike certificiraju kao sposobni dok su oni drugi u manjini i "nesposobni" (da vežu konja gdje aga kaže).

Tako ti je stanje u upravi, sudu, medicinskim ustanovama, obrazovanju, državnim i javnim poduzećima, MUP-a..... itd itd.

Zato cvjeta sve ono negativno i redovno se đubri političkim svađama.

Vi koji ste otišli vani imate sreću da živite u društvima koje su uredili neki drugi ljudi zbog sebe i svog dobra, a mi koji smo ostali šutimo i trpimo svjesni da se stanje neće promijeniti zadugo što god da uradimo jer neke kritične mase za pozitivnu promjenu jednostavno više nema.
Ti imaš hrvatsku putovnicu? Zašto nisi otišao u svijet?

Pitam, jer se slažem sa tvojom izjavom, ne možeš promijeniti na bolje u BiH, ali možeš otići iz iste.
Styling

#36948 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Styling »

Zbljuv
Vi iz dijaspore nemate nikakav kredibilitet da nama koji živimo ovdje pametujete šta mi i kako mi trebamo. Vratite se, zasučite rukave pa ćemo raspravljati. Do tada, :skoljka:
KraljicaIzJajca

#36949 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Tvrtko II Kotromanić wrote: 11/07/2025 08:10

Zbljuv
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jok eto ti radis sve skupa sa sarafinom i silnom kamaradom dusebriznika sto bi bilesi, da se zapuca ovdje, dzematile pored radija sjedile, navijale za nase i piskarale na forumu dje treba koja akcija da se odradi i zasto

jer je dijaspora vazda pametnija, sposobnija i sve tako....

edit: samo da se ogradim, ne stavljam svu dijasporu u isti kos, prije svega mislim na ovih 4,5,6 nickova na forumu koji pisu iz dijaspore
Sa takvim stavom i jeste u očajnoj poziciji u BiH. Nema lobiranja i novca od Dijaspore. Sad se snalazite ako znate.

Mnogi ste u politici, a ovdje folirate moralne uzore. Zato vam država propada. Nije ništa bolji od hrvatskih I srpskih političara.
KraljicaIzJajca

#36950 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Styling wrote: 11/07/2025 08:50

Zbljuv
Vi iz dijaspore nemate nikakav kredibilitet da nama koji živimo ovdje pametujete šta mi i kako mi trebamo. Vratite se, zasučite rukave pa ćemo raspravljati. Do tada, :skoljka:
Neka hvala, ne bih u lopovske vode poput vas, kojima je dobro u BiH.
Post Reply