A koje to dokumente mozes potpisati u praksi?
Niti mogu. Nema ni potpisa, ni ko je izdao, ni maticnog. Nepotpun dokument.
Moderator: Benq
A koje to dokumente mozes potpisati u praksi?
Niti mogu. Nema ni potpisa, ni ko je izdao, ni maticnog. Nepotpun dokument.
Uh sto ih popljuva bez ikakvog osnova.1Dante1 wrote: ↑07/07/2025 12:19 Za sada obicno smece, ne nudi apsolutno nista sto ranije nismo imali.
Sta to?
Ima li smo mogucnost provjere dokle je dokument sa izradom i ranije - zakljucali, moras se regg.
Imali smo pregled kazni i ranije - zakljucali, moras se regg.
Aplikacija trenutno ne nudi apsolutno nista, obicno smece. Te virtualne vozacke i licne ti nista ne znace, nisu nikakav dokument.
Prije svega registrovan od pocetka. Sve sto si nabrojao imao si kao servis BEZ REGISTRACIJE.
Zaista te ne shvatam zasto branis?Danguba wrote: ↑08/07/2025 00:20 Ma nije istina.
Ranije se uloguj pa trazi sta ti treba a sada ti dolazi i ne pita te nego ti ulijece obavijest.
Nije mi isto ako cekam kaznu hoce li postar da donese ili nece, uzeo komsija, obavijest neko uzeo...a ovo ti odmah dolazi dok unesu u registar.
Vec par puta sam ispusio punu kaznu jer je posta isla tamo amo a da ja nisam znao.
Ma kakvi, ni blizu. Ne znam kako neko to moze pomisliti kada taj virtualni dokument nema sve podatke. Npr, nema maticnog, nema gdje i ko je izdao, potpisa i sl.
Upravo je to namjera.
Ne vazi kao ni kopirana na papiru
Ok hvala.Bio sam danas i da bolje objasnim.Znaci morate u zgradu nisku,a ne soliter i pise ulaz za posjetioce iz pravca Wilsa.Javite se na recepciji i idete skroz do kraja gdje uzimate lift.Izadjete iz lifta i desno na vrata ,gdje pise Iddea i opet se penjete na jos jedan sprat stepenicama.Zavrsite registraciju za 5 min o dobijete pristupne podatke za prvi pristup ,a onda morate password promjeniti.Najbolje da skinete upustvo i pratite.Aplikacije mobilna je meni top i imate sve dokumente na uvid i pregled kazni Vjerojatno ce biti jos bolje dok Vijece Mininstara usvoji.
Nemoguce.Sve kazne pisu meni ,koje sam do sada platio .Kazne se vezu za jmbg i moraju biti prikazanesarajevosa wrote: ↑10/07/2025 19:28 Meni piše da nemam kazni za vožnju a sigurno sam imao par puta kao i svi drugi
5: godina je zastara. Ako ne napraviš drugi prekršaj.vanjki wrote: ↑10/07/2025 20:19Nemoguce.Sve kazne pisu meni ,koje sam do sada platio .Kazne se vezu za jmbg i moraju biti prikazanesarajevosa wrote: ↑10/07/2025 19:28 Meni piše da nemam kazni za vožnju a sigurno sam imao par puta kao i svi drugi