Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#35801 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Znači postali smo upravna jedinica sa ograničenim pravima
.
- drug_profi
#35802 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Vidi druze, cjenim te. Samo brate nauci i ti da razlikujes Bosnjak od bosnjo. Nije isto, bar meni.hatemondays wrote: ↑05/07/2025 04:19Bogami profa i ti poceo brlju od sumira poceo konzumirati. Kao prvo pionir je milijarder i ide kod direktora kod on hoce i kako hoce, dolazi u skolu kad i kako hoce dok ostali ponizni pioniri ne smiju zucnuti.drug_profi wrote: ↑05/07/2025 02:42Dođi sa dobrim advokatom, ponudi nešto dobro, dobićeš za ubistvo 3 godine.
Dajte ba, standard ovdje...
Ja ne vjerujem da ste očekivali neka vješala ili šta ja znam...
Polizo što je srao. Ukratko. Došao ko pionir sa mamom da se javi direktoru.
Moze molba hajd pokusaj da ne koristis rijec Bosnjak vise , malo malo pa vrijedjas, pezorativno ili ne. Ja sam te davno upozorio kad dodju Bosnjaci sa kratkim pantalonama onda lete glave a ti vidi hos sa ovim Bosnjama ili ovim drugima.
Drugo, neko rece da sam rekao da sam Hrvat.
Nisam, nego sam rekao da me drugi smatraju takvim.
Niti imam domovnicu niti krstenicu. Bosna je moj identitet a u toj Bosni meni su svi bosnje koji nemaju srece kad razmisljaju.
- SaraFina
#35803 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Evo idu na to. Da zrtvuju ovoga „taksistu“. LOL prvo se islo na „pobjedu drzave“ malu ali znacajnu. Kad to nije upalilo i kad je BN donio nove infos, sad ce pijuna zrtvovati nekim uhljebljenjem negdje drugo. LOLSaPnA wrote: ↑05/07/2025 15:23Skupo bi ih platio, da imaju i malo obraza pala bi vec danas bar jedna ostavka, ali nista od toga, dolazimo do zakljucka kome je bitna fotelja, anamo onima ili njima, svejedno svi su govna ali bar malo postovanja prema ovom narodu. Vec idu spinovi o finalnoj politickoj borbi i kako je trojka pravi igrac za to. Cirkus rekoh ja zato i trolam ove dnevnicare.
-
HelaS
#35804 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
O kakvoj nagodbi vi pišetetokio25 wrote: ↑05/07/2025 15:23presucujes nakon nagodbe slobodno isetaoSaraFina wrote: ↑05/07/2025 14:05 Dodik dosao s pratnjom u Sarajevo. Otisao na improvizirano saslusanje i nakon toga se SLOBODAN isetao iz drzavnih institucija. I sad to botovi tvrde da niko od trojkasa nije znao. Nego da je to uradio neki neodgovorni pojedinac koji preko Dodinog kuma dobio mandat.
I oslobodio Mileta na osnovu duga za polozaj koji uziva. LOL
sta je nagodba bila? znas li?
vjerovatno ne znas kao ni ja i svi mi na forumu tako da mozemo ili pretpostavljati sta se nagodio ili ignorisati tu cinjenicu
ocigledno je tuzilastvu i ko je pregovarao odgovarala nagodba
e sad je li nagodba da dodik cinkari ili da mu se sagnu kao sto rekoh mozemo nagadjati
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
- Stabilizator
- SaraFina
#35807 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Nagodna je bila: Dodikov uvjet. Da dodje i iseta slobodan. Da se ponisti cijeli postupak i pretvori se u farsu tipa „pobjeda drzave“. Sad ovaj BN je zakomplicirao situaciju s taksiranjem Mileta pa ce mozda morati pijuna zrtvovati da saniraju stetu. I praviti se da je taksirao Mileta s oni nisu to znali.tokio25 wrote: ↑05/07/2025 15:23presucujes nakon nagodbe slobodno isetaoSaraFina wrote: ↑05/07/2025 14:05 Dodik dosao s pratnjom u Sarajevo. Otisao na improvizirano saslusanje i nakon toga se SLOBODAN isetao iz drzavnih institucija. I sad to botovi tvrde da niko od trojkasa nije znao. Nego da je to uradio neki neodgovorni pojedinac koji preko Dodinog kuma dobio mandat.
vjerovatno ne znas kao ni ja i svi mi na forumu tako da mozemo ili pretpostavljati sta se nagodio ili ignorisati tu cinjenicu
e sad je li nagodba da dodik cinkari ili da mu se sagnu kao sto rekoh mozemo nagadjati
- Danguba
#35808 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Kome sada nije jasno zašto je Osmica uklonjen.
Vrati se sve ti je oprošteno. Da si radio sa diplomom osnovne škole, znalo se ko kosi s ko vodu donosi.
Džuvo će se pamtiti kao veliki izdajnik jer nije lišio slobode bjegunca nego mu pomogao.
Vrati se sve ti je oprošteno. Da si radio sa diplomom osnovne škole, znalo se ko kosi s ko vodu donosi.
Džuvo će se pamtiti kao veliki izdajnik jer nije lišio slobode bjegunca nego mu pomogao.
-
tokio25
#35809 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
pa reci nam ti sta je bilo posto si izgleda upuceniji od novinara (znamo svi kakvi su novinari ovdje al isto tako sam siguran da su informisaniji nego mi forumasi)HelaS wrote: ↑05/07/2025 15:25O kakvoj nagodbi vi pišetetokio25 wrote: ↑05/07/2025 15:23presucujes nakon nagodbe slobodno isetaoSaraFina wrote: ↑05/07/2025 14:05 Dodik dosao s pratnjom u Sarajevo. Otisao na improvizirano saslusanje i nakon toga se SLOBODAN isetao iz drzavnih institucija. I sad to botovi tvrde da niko od trojkasa nije znao. Nego da je to uradio neki neodgovorni pojedinac koji preko Dodinog kuma dobio mandat.
e sad je li nagodba da dodik cinkari ili da mu se sagnu kao sto rekoh mozemo nagadjatiNeko neuk improvizirao, neko zloban izmislio nagodbu, i sad postala narativ. Sud je uradio prema zakonu, optuženik se javio na razgovor, forma je ispunjena i okončani uslovi za prisilno privođenje i pritvor. Čisto k'o suza
jesu li za sto sjeli i uz pice rekli ne smijemo ti nista slobodan si a on rekao e tako vas volim
-
tokio25
#35810 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
a ti sigurno znas da je tako?SaraFina wrote: ↑05/07/2025 15:28Nagodna je bila: Dodikov uvjet. Da dodje i iseta slobodan. Da se ponisti cijeli postupak i pretvori se u farsu tipa „pobjeda drzave“. Sad ovaj BN je zakomplicirao situaciju s taksiranjem Mileta pa ce mozda morati pijuna zrtvovati da saniraju stetu. I praviti se da je taksirao Mileta s oni nisu to znali.tokio25 wrote: ↑05/07/2025 15:23presucujes nakon nagodbe slobodno isetaoSaraFina wrote: ↑05/07/2025 14:05 Dodik dosao s pratnjom u Sarajevo. Otisao na improvizirano saslusanje i nakon toga se SLOBODAN isetao iz drzavnih institucija. I sad to botovi tvrde da niko od trojkasa nije znao. Nego da je to uradio neki neodgovorni pojedinac koji preko Dodinog kuma dobio mandat.
reci nam kako je bilo posto ti i helas izgleda znate sta je bilo za stolom
-
HelaS
#35811 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Eto ti iz Austrije znaš da je bila nagodbaSaraFina wrote: ↑05/07/2025 15:28Nagodna je bila: Dodikov uvjet. Da dodje i iseta slobodan. Da se ponisti cijeli postupak i pretvori se u farsu tipa „pobjeda drzave“. .tokio25 wrote: ↑05/07/2025 15:23 presucujes nakon nagodbe slobodno isetao
Tačno ti otrovna kiselina curi iz usta na spomen Dodika, Trojke i slično. Tipičan predstavnik SDFA
- SaraFina
#35812 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Daj ba. Nije Dzuva ovo radio „samostalno“ bez. znana stranackih sefova. Ma koliko se prali sada i njega zeljeli zrtvovati. Ovo su rezirali sefovi osobno.
- SaraFina
#35813 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Milion %. Kad nije uspjela „pobjeda drzave“ zrtvovati se mora neko. A to je „taksista“.tokio25 wrote: ↑05/07/2025 15:30a ti sigurno znas da je tako?SaraFina wrote: ↑05/07/2025 15:28Nagodna je bila: Dodikov uvjet. Da dodje i iseta slobodan. Da se ponisti cijeli postupak i pretvori se u farsu tipa „pobjeda drzave“. Sad ovaj BN je zakomplicirao situaciju s taksiranjem Mileta pa ce mozda morati pijuna zrtvovati da saniraju stetu. I praviti se da je taksirao Mileta s oni nisu to znali.tokio25 wrote: ↑05/07/2025 15:23
presucujes nakon nagodbe slobodno isetao
-
HelaS
#35814 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
De ba dijete, čitaj šta pišemtokio25 wrote: ↑05/07/2025 15:30pa reci nam ti sta je bilo posto si izgleda upuceniji od novinara (znamo svi kakvi su novinari ovdje al isto tako sam siguran da su informisaniji nego mi forumasi)HelaS wrote: ↑05/07/2025 15:25O kakvoj nagodbi vi pišetetokio25 wrote: ↑05/07/2025 15:23
presucujes nakon nagodbe slobodno isetao
e sad je li nagodba da dodik cinkari ili da mu se sagnu kao sto rekoh mozemo nagadjatiNeko neuk improvizirao, neko zloban izmislio nagodbu, i sad postala narativ. Sud je uradio prema zakonu, optuženik se javio na razgovor, forma je ispunjena i okončani uslovi za prisilno privođenje i pritvor. Čisto k'o suza
jesu li za sto sjeli i uz pice rekli ne smijemo ti nista slobodan si a on rekao e tako vas volim
-
Dimu1927
#35815 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ne treba gubiti povjerenje u institucije, vidite da i prevoz znaju organizovati

- Danguba
#35816 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Zar to mijenja stvar?
Uradio po naređenju ili samostalno, bruka i sramota.
Mogao je da odbije ali ne, on je iznad Boga.
-
tokio25
#35817 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
pa mogu i ja reci milion % da ce potpisom ukinuti entitet i regualrno ode u rusiju da zivi ili u beograd nebitno i zavaliti ovu dvojicu i reci da su oni potpisivali i sta su vec radili a on nista od togaSaraFina wrote: ↑05/07/2025 15:33Milion %. Kad nije uspjela „pobjeda drzave“ zrtvovati se mora neko. A to je „taksista“.tokio25 wrote: ↑05/07/2025 15:30a ti sigurno znas da je tako?SaraFina wrote: ↑05/07/2025 15:28
Nagodna je bila: Dodikov uvjet. Da dodje i iseta slobodan. Da se ponisti cijeli postupak i pretvori se u farsu tipa „pobjeda drzave“. Sad ovaj BN je zakomplicirao situaciju s taksiranjem Mileta pa ce mozda morati pijuna zrtvovati da saniraju stetu. I praviti se da je taksirao Mileta s oni nisu to znali.
ja kazem da je istina da ne znamo sta su nagodili a to moze biti i jedna i druga strana bukvalno iz krajnosti u krajnost
- SaraFina
#35818 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Mijenja. Jer je uradio ono sto su sefovi stranke od njega zatijevali kao stranackog vojnika. Veca je odgovornost njihova u tom slucaju, nego njegova.Danguba wrote: ↑05/07/2025 15:35Zar to mijenja stvar?
Uradio po naređenju ili samostalno, bruka i sramota.
Mogao je da odbije ali ne, on je iznad Boga.
I lik je u stranci zbog egzistencije. Kao i svaki uhljeb.
Last edited by SaraFina on 05/07/2025 15:38, edited 1 time in total.
-
tokio25
#35819 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
sta da citam?HelaS wrote: ↑05/07/2025 15:33De ba dijete, čitaj šta pišem![]()
da vjerujem tebi a da ne vjerujem novinaru
a kad skontas isti nivo pouzdanosti informacija cak i vise treba vjerovati novinaru dok si ti forumas samo kao i mi svi
ako si neki na stastanku bitan onda reci bio prisutan da je to izmisljeno pa bi ti onda vjerovali
i hvala za to dijete
da jesam bogdo pa da se en zamaram ovim glupostima
- vee-jay
#35820 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Upravo tako._BataZiv_0809 wrote: ↑05/07/2025 15:10Slazem se sa tim naravno. Moj moto u poslu je zavrsi pa onda pricaj i smatram da je to najpostenije. Ali politicari i postenjevee-jay wrote: ↑05/07/2025 15:04Govorim o floskulama, o populistickom rjecniku pojednih politicara Trojke koji se koristi kada se dobije jedna bitka a ne rat._BataZiv_0809 wrote: ↑05/07/2025 14:52
Koliko sam upratio-bageri se odnose na smjene u Vijecu ministara. Ne znam kakve to veze ima sa sudom i tuzilastvom.![]()
Nego mislim da prici o bagerima ovdje nije mjesto.
Ovo je stvar pravosudja.
Ako Trojka nema veze sa presudom Dodiku nema ni sa ovim. I vice versa.
Ali previse je medijski prostor kontaminiran, previse je proBiH/bošnjački korpus polariziran i ocigledno je nemoguce razgovarati cisto argumentima.
Znam da je za NiP i NS (slicno kao za DF i SBiH s druge strane) kontinuirano aktiviranje glasackog tijela izuzetno vazno.
Ali i oni bi vjerovatno koristili umjereniji jezik – da imaju vise konkretnih rezultata koje mogu pokazati.
Npr., kako su mogli biti toliko uvjereni u sebe da su umislili da ce jednim udarcem skloniti Dodika i otvoriti vrata ka EU?
Ako im je EU stvarno primarni cilj – zasto im onda smeta ako ga neko tamo oznaci kao "konstruktivnog"?
Mislim, nije da je "who cares" – ali zapravo i jeste.
(zato sam pisao o begerima - misleci na cjelokupnu situaciju)
- Danguba
-
DonieBrasco
#35822 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Dosta vise price i obecanja, dajte nesto konkretno do kada vise borbe i glumljenja cuvara drzave a iste sve manje.Konaković: Slijede završni politički obračuni, hvala Bogu pa ih vode ljudi iz Trojke
-
vernes81
#35823 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Sta je sad, jel Dzuvo vozio ili nije?
Nidje ovih Nipovih insajdera kad ih coek treba.
Akcija se pravi mrtav vec duze, a stilistica kasni
Nidje ovih Nipovih insajdera kad ih coek treba.
Akcija se pravi mrtav vec duze, a stilistica kasni
-
Lug
#35824 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ocigledno je da trojkasi imju fetis na Dodika i Covica. Cuj Dzuvo ga vozio..
Cia-Bia majka..
djaba sve ako izbori 2026. budu namjesteni..
Cia-Bia majka..
djaba sve ako izbori 2026. budu namjesteni..
-
last mohicans
#35825 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ima čojek diplomu i pravo da voza osumnjičenike za urušavnje države.