Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
A čovjek uči dok je živ, dragi moj kolega. Čuo si za "cjeloživotnu školu", znamo mi da tebi treba znanja. Ugodan san ti želim
Cuj jesam li cuo za cjelozivotno ucenje. Jasta nego cuo.
Nego, kazes, znamo mi, pa ne shvatih koji ste vi. Svakako si ti tu predmijevam I legendarni Trajvan, pa nas dobri I posteni Bato, vjerovatno I onaj Direktor neceg....ima.tu sigurno jos raje. Jel vas ima mnogo ? Puno?
P.S Ako ste Vi (mislim, oni sto znate) neka organizacija onda.mi nista ne govori. Strasis me
Konfuzan si palermo, bježi u hlad, idi pod Most hvataj nelegalne skakače
Imas pravo odo' ja na Neretvu med Bosnjake...pardon, medj polusvijet.
palermo wrote: ↑01/07/2025 06:28
Cuj jesam li cuo za cjelozivotno ucenje. Jasta nego cuo.
Nego, kazes, znamo mi, pa ne shvatih koji ste vi. Svakako si ti tu predmijevam I legendarni Trajvan, pa nas dobri I posteni Bato, vjerovatno I onaj Direktor neceg....ima.tu sigurno jos raje. Jel vas ima mnogo ? Puno?
P.S Ako ste Vi (mislim, oni sto znate) neka organizacija onda.mi nista ne govori. Strasis me
Konfuzan si palermo, bježi u hlad, idi pod Most hvataj nelegalne skakače
Imas pravo odo' ja na Neretvu med Bosnjake...pardon, medj polusvijet.
Za zadovoljavanje kvote junećih glava na fotošutinzima. Kad se dogodine inšalah vrati SDA, nece biti tih problema s deficitom junećih glavuša i telećih pogleda
Danguba wrote: ↑01/07/2025 21:47
Ako narod ima gram mozga nece glasati za ove trenutne.
Sta ce izabrati, pitanje za milion dolara.
Nisam placen da duboko razmisljam o tim stvarima i kombinacijama.
p.s. ovdje se samo i uvijek raspravlja ko ce predstavljati ''bosnjacku reprezentaciju'' ako necemo gradjansku
Haj da ovi izgube. Izbori su i necemo im mi raditi na rejtingu. Al, kukulele, samo SDA je solucija. A tu SDA cine jos samo wannabe Sultan, zena u Sultana i Zahiragic. SDA kao stranka nema kadra za vlasti na nivou kantona. Znaci, propast da boze sacuvaj ...
Danguba wrote: ↑01/07/2025 21:47
Ako narod ima gram mozga nece glasati za ove trenutne.
Sta ce izabrati, pitanje za milion dolara.
Nisam placen da duboko razmisljam o tim stvarima i kombinacijama.
p.s. ovdje se samo i uvijek raspravlja ko ce predstavljati ''bosnjacku reprezentaciju'' ako necemo gradjansku
Nece izaci nikako a to znaci povratak sda. Pa nip se prepolovio u ks. Sta su uradili da vrate te glasove? Nista. NS ce isto imati manje glasova zbog akademika forte. Sdp ce sa genijalcem zelim biti fadil po izjavama Niksic isto proci bas dobro.
Sbih ce supacki rasti na racun nesposobnosti trojke. Samo je pitanje koliko nipa i sdpa ce u sbih ili sda ili u df.
Prije neki dan vecina na ovom forumu su likovali sto je Kovacevic izgubio u tuzbi protiv BiH jer je svojom tuzbom zagovarao zamisli sada ''gradjansku drzavu''.
Na ovom forumu obitava 80-90% osoba koje zive na dijelu koji bi neko ''ostavio Bosnjacima''. Ostali se javljaju iz drugih torova.
Zasto ovi nebosnjaci nisu za gradjansku BiH ako zive na dijelu(bosnjackog tora kako su drugi namijenili i pokusavaju nametnuti)?
Ako se ostvari torovska podjela,svi drugi ce biti gradjani treceg reda jer nece pripadati toj ''reprezentaciji''.
Zasto bi neko glasao za nebosnjaka da ga predstavlja kao Bosnjaka?
Da se razumijemo, Hrvati su to vec rijesili kroz HNS i prvenstveno HDZ, Srbi su to rijesili kroz SNSD i satelitske stranke tako da je gradjanska jos samo bosnjacka reprezentacija.
Zasto su onda mnogi forumasi protiv gradjanskog uredjenja BiH gdje svako ima istu sansu a ne torovskog gdje sansu imaju samo odredjeni pojedinci iz tog naroda???
p.s. mislim da je najvise mijesana sredina upravo gdje su Bosnjaci vecina.