Prointer im odrzava softver
IRAN
- skrbavi-admin
- skupljac_zeljeza
#44502 Re: IRAN
Kad spomenu Austriju neko je pravio paralele koliko je Austrija veća i jača i uređenija zemlja od izraela i ni u snu joj ne bi palo da se kači sa nekim kao što je Iran.
Ovo što Iran šalje jutrima, a ne više noćima je samo da pokaže da su mu na dlanu i da može da im radi šta hoće, ali eto neće. Evo jedan parking, a mogao je biti i neboder od 50 spratova. Tel Aviv je gusto naseljen i gdje god da prođe mora napraviti neku štetu.
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#44503 Re: IRAN
Na jednom objektu u TA izbio požar kao posljedica akticiranja nekog PVO sistema koji je tu postavljen dan ranije. Zgrada od 8 spratova izgorjela do temelja. Po izjavama svjedoka 2 lakše ranjena-opečena fašista i tridesetak familija interno raseljenih.
Kako je krenulo Iran više ne treba ni da ispaljuje.
Kako je krenulo Iran više ne treba ni da ispaljuje.
- apsidejzi
#44504 Re: IRAN
Samo rokaj pasha. Nek iduci put dva put razmisle. Ko ih jebe, i jedne i druge.
Last edited by apsidejzi on 20/06/2025 08:59, edited 1 time in total.
- HarTar
#44505 Re: IRAN
Iranski raketni napadi i udari na Izrael od 13. juna.
-
zigzag
#44506 Re: IRAN
koji mediji ?
Nego, ima li kakvih izvještaja sa plaže. Temperatura mora i to...
Nego, ima li kakvih izvještaja sa plaže. Temperatura mora i to...
- skupljac_zeljeza
#44507 Re: IRAN
Treba sačuvati i za momenat koji vjerovatno dolazi. Da li će onda pojačati na Tel Aviv ili preusmjeriti na američke baze ili oboje, uglavnom ne smiju se sada razbacivati. Do sada su u svojim mogućnostima odradili odlično i ako je ovaj jaki početak bilo smaranje odbrane onda su i to uspjeli i sada mogu ako hoće ili neće. Zeznuto je to psihološki za izrael.
-
splinter
#44508 Re: IRAN
Dobro jutro svima !
Osim Zionistima, Kabirijevoj sirotiLJi, Mossadu, idf-u, CER-u i sličnima
-
mishic
#44509 Re: IRAN
Iransko pomaganje Putinu u velikoj mjeri je umanjilo podršku koju ovaj režim ima u svijetu. No zasluženi odgovor Izraelu i Netanyahu-u pokazuje da ipak velika većina svijeta i te kako razumije da je Netanyahu zlo nad zlima i da je ovo što mu se sada događa potpuno zasluženo. Uz to nade i očekivanja su da se Izraelu konačno vrati sve ono što su zaslužili višedecenijskom teroriziranjem Palestine i Palestinaca.
- dr_Evil
#44510 Re: IRAN
Evo jedna odlicna, preporuka
Sneak peek
https://thebosniatimes.ba/98204/izraels ... a-na-iran/
Sneak peek
I onda linkSamo luđak poput Netanyahua, koji nakon dvije godine nije uspio “ubiti Gazu” u kojoj je živjelo dva milona ljudi, može prijetiti da će uništiti državu u kojoj živi devedest miliona ljudi. Takav luđak se bio pojavio na Balkanu. Postoje osnovane sumnje da je Slobodan Milošević bio u dosluhu sa cionistima kada pokrenuo ratove i pokolje nad balkanskim muslimanima. Poslije njegovog smaknuća nastupio je kakav-takav mir među državama i narodima Balkana.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#44511 Re: IRAN
prava opasnost za sirenje rata i sigurno ukljucenje usa jesu iranski udari na saudijska naftna postrojenja
zapravo bilo kakva iranska akcija koja bi ugrozila stabilnost saudijske arabije i dovela u pitanje opstanak klana saud na vlasti
opasan igrac iz sjene, sa velikom finansijskim snagom i uticajem i mnogobrojnim spijunima i saradnicima sirom islamskog svijeta
zapravo bilo kakva iranska akcija koja bi ugrozila stabilnost saudijske arabije i dovela u pitanje opstanak klana saud na vlasti
opasan igrac iz sjene, sa velikom finansijskim snagom i uticajem i mnogobrojnim spijunima i saradnicima sirom islamskog svijeta
- dr_Evil
- Tananarive
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#44514 Re: IRAN
ja jes Nečka ponijelodr_Evil wrote: ↑20/06/2025 09:15 Evo jedna odlicna, preporuka
Sneak peek
I onda linkSamo luđak poput Netanyahua, koji nakon dvije godine nije uspio “ubiti Gazu” u kojoj je živjelo dva milona ljudi, može prijetiti da će uništiti državu u kojoj živi devedest miliona ljudi. Takav luđak se bio pojavio na Balkanu. Postoje osnovane sumnje da je Slobodan Milošević bio u dosluhu sa cionistima kada pokrenuo ratove i pokolje nad balkanskim muslimanima. Poslije njegovog smaknuća nastupio je kakav-takav mir među državama i narodima Balkana.
- Toffee karamela
#44515 Re: IRAN
izgleda da vam je ovo promaklomoonco wrote: ↑20/06/2025 01:00
Zato su u Teheranu ugasili internet i telekomunikacije.
Nema upravljanje civilnim dronovima putem interneta 4/5G mreže. Nema da mogu izvidjati potencijalne mete, da mogu vršiti koordinacije sa drugim grupama. Nema slikanja i snimanja pokreta trupa na putevima i dojavljivanja o vrstama, tipovima i količini naoružanja. Ovako ih naprave ćoravim i gluhim i neka mašu ušima. Trenutno je veća prijetnja peta kolona od ove vojne. Sabotaže, terorizam, atentati i slično.
https://www.jpost.com/middle-east/iran- ... e_vignette
ovaj naci smrad je upalio svoj Starlink iznad Irana, da li ga mogu nekako ugasiti s iranske teritorije? vjerovatno ne
- dr_Evil
#44516 Re: IRAN
Dobar mu je tekst, ali uzimam ga sa debelom rezervom. Jednom prilikom mu citam knjigu, i sad pocinje ono kad su brata hapsili, i sad prica kao kako mu je babo rahmetli bio svjestan svega pa posakrivao slike Homeninija koje su on i brat lijepili po kuci u Pridvorcima.
Ja kontam nesto, mi u tom trenutku imamo svoju pricu, Tito(i to Tito koji brani Palestince), partizani, Marko i Slavko, Cegevara, nesvrstani, Velez hocel uzeti kup ili nece, a frajeri mastaju o Homeniniju.
- dr_Evil
#44517 Re: IRAN
Heh, vidi smrada sto se uzigraoToffee karamela wrote: ↑20/06/2025 09:29izgleda da vam je ovo promaklomoonco wrote: ↑20/06/2025 01:00
Nema upravljanje civilnim dronovima putem interneta 4/5G mreže. Nema da mogu izvidjati potencijalne mete, da mogu vršiti koordinacije sa drugim grupama. Nema slikanja i snimanja pokreta trupa na putevima i dojavljivanja o vrstama, tipovima i količini naoružanja. Ovako ih naprave ćoravim i gluhim i neka mašu ušima. Trenutno je veća prijetnja peta kolona od ove vojne. Sabotaže, terorizam, atentati i slično.
ovaj naci smrad je upalio svoj Starlink iznad Irana, da li ga mogu nekako ugasiti s iranske teritorije? vjerovatno ne
- JoseMujica
#44518 Re: IRAN
nije Nečko iznimka...kod mene je u stanu bio poster Homeinija početkom 80-tih...donio stari rahmetlidr_Evil wrote: ↑20/06/2025 09:31Dobar mu je tekst, ali uzimam ga sa debelom rezervom. Jednom prilikom mu citam knjigu, i sad pocinje ono kad su brata hapsili, i sad prica kao kako mu je babo rahmetli bio svjestan svega pa posakrivao slike Homeninija koje su on i brat lijepili po kuci u Pridvorcima.
Ja kontam nesto, mi u tom trenutku imamo svoju pricu, Tito(i to Tito koji brani Palestince), partizani, Marko i Slavko, Cegevara, nesvrstani, Velez hocel uzeti kup ili nece, a frajeri mastaju o Homeniniju.
pored te islamske veze, ne zaboravi da je Juga tada podržavala Iran...borba protiv imperijalizma i nesvrstani
- Tananarive
#44519 Re: IRAN
kao što vidimo borba protiv imperijalizma i zločinaca nije nikada ni stalaJoseMujica wrote: ↑20/06/2025 09:34nije Nečko iznimka...kod mene je u stanu bio poster Homeinija početkom 80-tih...donio stari rahmetlidr_Evil wrote: ↑20/06/2025 09:31Dobar mu je tekst, ali uzimam ga sa debelom rezervom. Jednom prilikom mu citam knjigu, i sad pocinje ono kad su brata hapsili, i sad prica kao kako mu je babo rahmetli bio svjestan svega pa posakrivao slike Homeninija koje su on i brat lijepili po kuci u Pridvorcima.
pored te islamske veze, ne zaboravi da je Juga tada podržavala Iran...borba protiv imperijalizma i nesvrstani![]()
- moonco
- Grijem se na: Plin
- Horoskop: Vaga
#44520 Re: IRAN
Može se ometati, a može i Iran koristiti onda ovaj sistem veze.Toffee karamela wrote: ↑20/06/2025 09:29izgleda da vam je ovo promaklomoonco wrote: ↑20/06/2025 01:00
- dr_Evil
#44522 Re: IRAN
Cudni ste onda vi svi tipovi biliJoseMujica wrote: ↑20/06/2025 09:34nije Nečko iznimka...kod mene je u stanu bio poster Homeinija početkom 80-tih...donio stari rahmetlidr_Evil wrote: ↑20/06/2025 09:31Dobar mu je tekst, ali uzimam ga sa debelom rezervom. Jednom prilikom mu citam knjigu, i sad pocinje ono kad su brata hapsili, i sad prica kao kako mu je babo rahmetli bio svjestan svega pa posakrivao slike Homeninija koje su on i brat lijepili po kuci u Pridvorcima.
pored te islamske veze, ne zaboravi da je Juga tada podržavala Iran...borba protiv imperijalizma i nesvrstani![]()
A ne znam, sjetih se da je ono Alija trebao za Teheran preko Beca, svi otisli pa ih pohapsili, a on kao bio sprijecen
-
zigzag
- skupljac_zeljeza
#44524 Re: IRAN
Obično u ovakvim situacijama dođe do poremećaja nadležnosti i onda svako može ako hoće da bude vlast. Slično što su do sada settleri radili Palestincima.
- JoseMujica
#44525 Re: IRAN
naravno da nije....niti će ikada stati....sve dok postoji čovječanstvo postojaće imperijalne ambicije i zločinci spremni da ih ostvareTananarive wrote: ↑20/06/2025 09:36kao što vidimo borba protiv imperijalizma i zločinaca nije nikada ni stalaJoseMujica wrote: ↑20/06/2025 09:34nije Nečko iznimka...kod mene je u stanu bio poster Homeinija početkom 80-tih...donio stari rahmetlidr_Evil wrote: ↑20/06/2025 09:31
Dobar mu je tekst, ali uzimam ga sa debelom rezervom. Jednom prilikom mu citam knjigu, i sad pocinje ono kad su brata hapsili, i sad prica kao kako mu je babo rahmetli bio svjestan svega pa posakrivao slike Homeninija koje su on i brat lijepili po kuci u Pridvorcima.