Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
vrijeme ce pokazati, ali genocidasi su se preracunali dobro!
dosad im niko nije uzvratio kao IRAN, tlacili su ove jadne drzave oko sebe uz pomoc saudije, turske i co. genocidasi su pod vecim pritiskom nego IRAN, cenzura je veca nego ikad ali popusta...cak i BBC pise da genocidasi ipak nisu toliko vojno nadmocni koliko se pisalo. Propaganda je cudo.
sa zadovoljstvom cekam novi udar IRANA na genocidase
1Dante1 wrote: ↑16/06/2025 15:32
ima i kozojeba u EU, americi i sl, no oni su nas INTERES. Je li to tesko skontati? Opstanak nas kao drzave se veze za te pedere iz EU, a ne za ove sa istoka.
Ne mogu imenovati ko je kozojeb, povlaci ban.
Hrabar na obaracu, ali ne smije imenovati, povuci ce ban.
Pampers. Kao i djenerali i ostali branitelji tvojih vrijednosti. Koje jos nisu kozojepske, ali ni kozojepske nisu iskljucene.
Nisu ti kozjebi vrijedni moga bana majstore Ja barem nisam dvolican kao vi da irance zovem bracom, a zaobravljam saudije. Totalno na baterije, trending samo.
splinter wrote: ↑16/06/2025 15:56
Iran deportuje nazad u izrael neke od uhvaćenih pacova. I što je vrlo bitno hipersoničnom brzinom
Kakvu vi propagandu postavljate nevjerovatno. Ili zabavu, svejedno je
The image you mentioned, showing a person on a rocket with cartoonish elements, is likely not a genuine publication by Iranian media. No credible sources confirm it, and its absurd nature suggests it's a satirical meme, possibly commenting on Iran-Israel tensions. Reverse image searches found no matches, and news reports on related topics don't mention this image. It seems to be political satire rather than a factual report.
Toliko su vremena i novca potrosili u propagandu protiv Irana i ovaj genocid u Gazi im se vraca jernsu ljudi sirom svijeta vidjeli ko su cionisti... placeni politicari i mediji na zapadu tesko mogu da im pomognu sada jer ljudi masovno podrzavaju Iran.
Iran deportuje nazad u izrael neke od uhvaćenih pacova. I što je vrlo bitno hipersoničnom brzinom
The image and claim about Iranian media publishing a Mossad agent on a rocket are likely not real. No credible sources confirm this, and the image's surreal elements, like the Italian flag and cartoonish hand, suggest satire or a meme. Recent news on Mossad operations in Iran mentions drone attacks and espionage, but nothing matches this description. Always verify such claims with reliable sources to avoid misinformation.
Naravno da nije istina. Ovo je samo ilustracija.
Bice jebani toliko dugo da ce moliti za smrt a smrti nece biti.
The image you mentioned, showing a person on a rocket with cartoonish elements, is likely not a genuine publication by Iranian media. No credible sources confirm it, and its absurd nature suggests it's a satirical meme, possibly commenting on Iran-Israel tensions. Reverse image searches found no matches, and news reports on related topics don't mention this image. It seems to be political satire rather than a factual report.
pitaj AJi da li si pametan s obzirom na postavljena pitanja
The image and claim about Iranian media publishing a Mossad agent on a rocket are likely not real. No credible sources confirm this, and the image's surreal elements, like the Italian flag and cartoonish hand, suggest satire or a meme. Recent news on Mossad operations in Iran mentions drone attacks and espionage, but nothing matches this description. Always verify such claims with reliable sources to avoid misinformation.
Navijacku dr_ju na granate iz toplih soba sok narod s obje strane gine, ma budale
armin071 wrote: ↑16/06/2025 14:22
alkos ekipa mos(j)ada se opet okuplja u vidu otvaranja očiju i veličanja klempavih genocidaša koji sa semitima imaju veze ko i oni sa Bosnom….
Odakle se ovaj opet isčupa..
posle 10 naveče teško ćeš razbrati šta piše na temi. Živi bili i vidjeli.
kad se nalojtri brlje neće znati gdje je ukrajina a gdje iran i je li se kaže pravilno irak ili iran, već je ovlažio na cio genocidaše a tek se izvuko iz jazbine mahmuran ko čep
U brlji se covjek poznaje, sto bi Rimljani na to rekli? In vino veritas.
I Iran poceo ko ciogamad : napustite svoj grad i nikad se ne vracajte,vkwrovatno opet tarapana. Samo tako,nikako drugacije sa genocidašima i ubicama djece i nevinih
1Dante1 wrote: ↑16/06/2025 14:22
[
Tako je, ali to je jedan mali dio krivice. Iran je saucesnik u agresiji. Nazalost to neces cuti od ovih koji se kunu u islamsku bracu irance.
IRAN JE AGRESOR U UKRAJINI GDJE UBIJAJU NEVINE!
I sad ja moram radi disklemjera napisati da je i izrael agresor, stavise cetnicka tvorevina
smaraš
Iran je prodavao oružje objema stranama, uostalom tako dalek rat njih se i ne tiče, kao ni nas rat između Etiopije i Eritreje
to što graniče s Rusima ne znači da ih pretjerano tangira šta oni rade u svom evropskom dijelu. da su Ukri muslimani vjerovatno bi stali na njihovu stranu kao što su i na bosansku u našem ratu.
,
Sto se onda tebe tice daleki rat izmedju izraela i irana?
mene se tiče jer meni nije dalek, ni geografsk (Izrael je haman preko puta Neuma) ni ljudski (navijam za Palestince). u skladu s mojim postavkama sada navijam za Iran.
sad te FOE-ram jer s takvim skakutavim buhama koji preko Mostarske banke primaju sitne uplate da bi ovdje provocirali populus nema smisla ni zarez više razmijeniti
זבוגום ביידניצה (zbogom bijedo)
Last edited by Toffee karamela on 16/06/2025 16:14, edited 2 times in total.
The IDF has issued an evacuation order for District 3 of Tehran, saying it will operate in the area in the coming hours to strike Iranian military infrastructure.
The IDF has issued an evacuation order for District 3 of Tehran, saying it will operate in the area in the coming hours to strike Iranian military infrastructure.
About 330.000 people live in this district.
Oni su ko biva rekli a ostavili prostora za evakuacinu koji se mjeri u satima.
1Dante1 wrote: ↑16/06/2025 16:01
Nisu ti kozjebi vrijedni moga bana majstore Ja barem nisam dvolican kao vi da irance zovem bracom, a zaobravljam saudije. Totalno na baterije, trending samo.
Znam ja da si ti europejski prosvjetitelj, gre'ota bi bilo da zaplatis a nisi jos nikoga preveo nazad veri pradjedovskoj. Kao i zavrzalama ovaj uostalom.
pitaj AJi da li si pametan s obzirom na postavljena pitanja
fidoremilienko wrote: ↑16/06/2025 15:31
ja i sta ja imam od toga sto si ti RVI?
te pridjeve ostavi onom ko te tako vaspitao, ja ne "serem" vec normalno komuniciram.
gdje si ti vidio agresivnost? ja sam te samo uputio da ides tamo gdje je vise "tvojih"
a ja sam se izgleda borio da takvi ko ti džaba palamude po internetu sijući mržnju prema svemu što se ne uklapa u njihovu ideološku sliku svijeta...bolje bi mi bilo da nisam, odnosno da sam na vrijeme utekao tamo đe me šalješ...al jebga...zajeb bio...sad je kasno
vego, pošto si veliki iranoljubac, šta ti ovdje radiš
zašto jedan takav gazija nije u Iranu ili u Gazi, da se bori za islamsku stvar?
uporedio bih te rado sa nekom stvari, ali nemaš ti te, ni ljudske topline, a ni dubine
mojne sad smajlija nego reci gazijo što nisi do sada u Gazi ili Iranu?
jesi li se barem za sopstvenu državu borio?
i ti si našo jado nekome moralne lekcije da dijeliš #smajlikojipovraća