hehe kako se odgovara samo paricjalno na ono sto mu je interesantno. Daj odgovori i za ostalu bracu.skupljac_zeljeza wrote: ↑16/06/2025 14:49 Ok je onda i nemoj se šicati definicijama dok ne budeš imao pojma.
Evo ja cu ti reci, jeste izrael je prekrsio un neko pravilo. No to ne znaci da iran nije agresor i koopperant u UBIJANJU UKRAJINACA. Sta s tim? Nista, je li?
1Dante1 wrote: ↑16/06/2025 14:44Kako je ovo jadno. Cuj nazivati bratom agresora na Ukrajinu, gdje se ubijaju neduzi civili. Prosto nevjerovatno.skupljac_zeljeza wrote: ↑16/06/2025 14:37 I ja navijam za iransku braću, ali ne kao tvoja ekipa koja to radi u stilu seoskih liga. Motkom ga, a sudiju u bunar.
Jos je vise licemjerno reci za irance da su braca samo radi vjere, a u isto vrijeme gaditi se na "bracu" saudijce. Sta ces reci za bracu jordance koji "ratuju" kontra irana? Na cijoj strani brace si tu?
Pojma nemam sta su prekrisli, jer je odavno medjunarodno pravo sranje. Znam samo da su agresor i genocidas u Gazi, a agresor i u iranu. No to ne umanjuje moje misljenje o iranu niti opravdava iran.skupljac_zeljeza wrote: ↑16/06/2025 14:37 Jednostavno pitanje za tebe je da li su vojne akcije Izraela protiv Irana kršenje povelje UN i međunarodnog prava?