Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sefket007 wrote: ↑09/06/2025 18:12
Sta kažu iz trojke za 'novog' srednjoškolca Irfana Čengića nešto su tihi...
Sutimo i na to da je kupio diplomu, i na to kakav moraš biti karakter da to radiš, a šutimo i na to da su mu je evo i poništili.
Promjena
1.neka odgovara
2.narod ce mozda opet glasat za njega jer za funkciju koji obnasa ne treba diploma
3.niko nije zivot izgubio radi lazne diplome njegove, nije lazirao da ima medicinu
Ima 2 godine regularno...ja bih na njegovom mjestu sada namjerno ispolagao i ostale 2 godine
Svakako nema toliko efektivnog rada na poslu,moze uciti i u kancelariji...2 sata dnevno sasvim dovoljno.
Ali fakat ovo je za ne povjerovati...pa niko nije cist u tim politickim vodama...kad tad ispliva neka gadost
Sutimo i na to da je kupio diplomu, i na to kakav moraš biti karakter da to radiš, a šutimo i na to da su mu je evo i poništili.
Promjena
1.neka odgovara
2.narod ce mozda opet glasat za njega jer za funkciju koji obnasa ne treba diploma
3.niko nije zivot izgubio radi lazne diplome njegove, nije lazirao da ima medicinu
Promjena
1.neka odgovara
Ja koliko sam shvatio iz objavljenog, ne piše da je lažna diploma niti da je kupljena, pa je zbog toga poništena, već da su zasrali kod prepisa ocjena. Ima sud nek se goni a pametnije mu je da odradi te dvije godine negdje drugo.
zippoo87 wrote: ↑09/06/2025 20:43
Ima 2 godine regularno...ja bih na njegovom mjestu sada namjerno ispolagao i ostale 2 godine
Svakako nema toliko efektivnog rada na poslu,moze uciti i u kancelariji...2 sata dnevno sasvim dovoljno.
Ali fakat ovo je za ne povjerovati...pa niko nije cist u tim politickim vodama...kad tad ispliva neka gadost
Napokon da shvatite da nema nevinih.
Mi imamo izbor od dva zla da biramo manje ali ne ''ovi su zlatni a ovi su smece''.
Promjena
1.neka odgovara
ove egzibicije zlata vrijede..
Posebna je patnja, uz blago užuvanje, pratiti ovaj sunovrat velikih 'moralista' koji žele promjene.
Jestel vi svjesni duplih standarda od kojih pucate...
Da je Irfan SDA budite realni kako bi reagovali???
Pazi sad ovo, Tegeltija kada je cuo da bi se sredstva namijenjena kumu mogla iskoristiti za Viaduct kao neiskoristena pod hitno je opet raspisao tender za kupovinu zgrade za UIO.
Konakovicu, jesi li znao sta radis kada si dao saglasnost za kupovinu?
Za te pare mogla se napraviti zgrada za UIO i za IDDEEA da ne budu podstanai.
Ali valja kumu utjerati pare ili licno Dodiku preko kuma.
Jebote zivot, kakva skupina idiota je ova prva ekipa Trojke. Znaci nakon svih mogucih egzibicija , VP, Amerike, Britanije, EU naguraju te u vlast da zamjenis stranku krezubih, neobrazovanih idiota koja te 20 i kusur godina handri kako stigne i kojoj je obrazovan covjek najveci strah, a ti uspijes u 3 godine skoro sve zajebati i dodjes u situaciju da te polupismena bagra sprda sa diplomom jednog od tvojih "prvaka"
Pa je li moguce da ce se ispostaviti da su lazni socijaldemokrata ismrt fasizmu sloboda narodu "najsposobniji" kadar Trojke, iako su za svog mandata srozali standars bar za 20%.
Poznajem nekoliko likova koji su bili na listama SDP-a, znači klasični oportunizam i želja za moći (parama).
Obrazovani jesu, bar na papiru, ali kao ljudi nule.
Arogancija, nedostatak bilo kakve ljudskosti, a koruptivni faktor i ne skrivaju.
Uglavnom potkovani nekakvim dobrim finansijskim backgroundom, jebeni igrači ali samo za svoj interes. Izraziti oportunisti.
Nikada nisam dao svoj glas strankama desne orijentacije niti bih dao, ali ova današnja ljevica, barem ovih nekoliko ljudi koje poznajem su qrčeva ljevica.
Nije da sam nešto razočaran, navikao sam na razočaranja, ali ne mogu više šuplje da slušam, sit sam laži i namazanih kravataša.
Baš su ogadili čovjeku sve u šta je vjerovao.
Neka moja raja, izuzetno uspjesni ljudi profesionalno, izmakli su se poodavno od SDPa. A za Čengića su samo kolutali očima.
Jel ono njega Zlaja zvao "vječiti student" ili tako nešto?
Uglavnom, za ovu poziciju faks mu i ne treba, ali eto... govori o njemu dosta.
Naslovnica wrote: ↑09/06/2025 23:15
Poznajem nekoliko likova koji su bili na listama SDP-a, znači klasični oportunizam i želja za moći (parama).
Arogancija, nedostatak bilo kakve ljudskosti, a koruptivni faktor i ne skrivaju.
Uglavnom potkovani nekakvim dobrim finansijskim backgroundom, jebeni igrači ali samo za svoj interes. Izraziti oportunisti.
Nikada nisam dao svoj glas strankama desne orijentacije niti bih dao, ali ova današnja ljevica, barem ovih nekoliko ljudi koje poznajem su qrčeva ljevica.
Nije da sam nešto razočaran, navikao sam na razočaranja, ali ne mogu više šuplje da slušam, sit sam laži i namazanih kravataša.
Zaboli me briga za Cengica i diplome samo primjecujrm da je ovaj forum prepun licemjera i likova sa duplim standardima koji su ocito u velikoj vecini na platnom spisku politickih partija.
Naslovnica wrote: ↑09/06/2025 23:15
opis sdpa
s tim da ne stoji da su obrazovani, vrlo upitno kako su neki i osnovnu zavrsili, ali arogancija na nivou
ista je i sda sa svojim satelitima
Kad je Čengic uvalio ženu kod Novalića , i još se pravdao kako je to uredu , a u isto je vrijeme tada glumio nekog legalistu , ali je bila neka priča kontra SDP-a, pa su ljudi provalili da je ta priča protiv SDP-a i uvaljivanje žene povezana,tad ga je jos trebalo nabiti nogom.