Iz najboljih namjera, čisto onako da probamo sačuvati mentalno zdravlje, predlažem da sa-x počne sa bojkotom ovih vijesti ili da ih bar smanji na neki strogi minimum kad je u pitanju ovaj laktaški rus.

Moderator: anex

I ja razmišljam slicno, ali to nije problem samo "Sarajevo-x" portal, nego svih medija generalno, previše pažnje im se posvećuje.ulpinian wrote:Zanima me, zašto je Milorad Dodik centralna ličnost na sa-x portalu ? Je li to mi nemamo nikakvih drugih informacija, u državi nam našoj, osim da čitamo o četničkom vođi koji napada sve što ima veze sa BiH. Dodik i njegove primitivne izjave postale su top tema u svim medijima, a otkad je došao na vlast nemoguće je pogledati dnevnik, prelistati novine da se "ne naleti" na njegovu neandertalsku facu (koja mi svaki put pokvari dan) i čuje neka nebuloza poput "nezavisnost", RS ovo, RS ono, nadležnost ovo, nadležnost ono...
Iz najboljih namjera, čisto onako da probamo sačuvati mentalno zdravlje, predlažem da sa-x počne sa bojkotom ovih vijesti ili da ih bar smanji na neki strogi minimum kad je u pitanju ovaj laktaški rus.
![]()
![]()
Vrlo vjerovatno ... jer, ne bi stigao da zatruje bas toliki broj glava, ne bi bio dozivljen kao znacajan... Utjecaj kroz medije je dio strategije, alat koji ima najvise uspjeha...komeba wrote:Da li bi se nesto drugacije desilo da su mediji ignorisali Karadzica?
Asana wrote:Vrlo vjerovatno ... jer, ne bi stigao da zatruje bas toliki broj glava, ne bi bio dozivljen kao znacajan... Utjecaj kroz medije je dio strategije, alat koji ima najvise uspjeha...komeba wrote:Da li bi se nesto drugacije desilo da su mediji ignorisali Karadzica?
Jedino sto bi se desilo da su mediji ignorisali Karadzica jeste da bi jos vise stanovnistva bilo zaklano pri spavanju.Asana wrote:Vrlo vjerovatno ... jer, ne bi stigao da zatruje bas toliki broj glava, ne bi bio dozivljen kao znacajan... Utjecaj kroz medije je dio strategije, alat koji ima najvise uspjeha...komeba wrote:Da li bi se nesto drugacije desilo da su mediji ignorisali Karadzica?