Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

banjaluka078

#33226 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by banjaluka078 »

GandalfSivi wrote: 04/06/2025 23:17

Pao je i Sloba svojevremeno, pa nigdje pameti…
Upravo to.
SaraFina

#33227 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by SaraFina »

banjaluka078 wrote: 04/06/2025 23:29
GandalfSivi wrote: 04/06/2025 23:17

Pao je i Sloba svojevremeno, pa nigdje pameti…
Upravo to.
Druga su ono vremena bila. Sankcije i bombardovanje. To je Srbe dovelo do toga da svi zbiju redove. MZ i USA su bili krivci. I to iskljucivo.
Ovo s Dodikom je nešto drugo. Zbog njegovih hirova i njegove krivnje medjunarodni faktori su počeli da šumsku izopcavaju iz svega. Od pregovora od love koja se slijevala.
Dakle krivnja nije sada u MZ nego u Miletu. To zna svaki Srbin. I onaj koji voli najvise da Srbuje. I SNSD-ovac.
Danguba

#33228 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Danguba »

sime_cipol wrote: 04/06/2025 21:54
problemnatravunu wrote: 04/06/2025 21:51
sime_cipol wrote: 04/06/2025 21:43

To je Bosna i Hercegovina. Jebi ga, tako je. Sta predlaže Vukan, da se obracunamo? Budaletina.
Jel ga ikad iko pitao Jel bio Genocid u Srebrenici
Jeste ga pitao Hadžifejs , naravno, riječ genocid nije mogao prevaliti preko jezika , nego vrdanje... :mrgreen:
To pitanje treba biti eliminatorno. Taman se nikad vlast ne napravila. U svaki dogovor oko vlasti ugraditi to pitanje, dok ga svi ne potpisu, nema vlasti.
A HDZ ce priznati agresiju Hrvatske i UZP???

Kada hocete nekoga da eliminisete odmah izvalite neku ''tesku'' temu.
banjaluka078

#33229 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by banjaluka078 »

SaraFina wrote: 04/06/2025 23:35

Druga su ono vremena bila. Sankcije i bombardovanje. To je Srbe dovelo do toga da svi zbiju redove. MZ i USA su bili krivci. I to iskljucivo.
Ovo s Dodikom je nešto drugo. Zbog njegovih hirova i njegove krivnje medjunarodni faktori su počeli da šumsku izopcavaju iz svega. Od pregovora od love koja se slijevala.
Dakle krivnja nije sada u MZ nego u Miletu. To zna svaki Srbin. I onaj koji voli najvise da Srbuje. I SNSD-ovac.
Ta se priča mogla pričati u sedmicama poslije presude. Od tada, Mile povećao plate drotovima 40 posto, budžetarima 10%, prelazi granice kako hoće, ide Orbanu, ide Putinu. Heroj.
LSD

#33230 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by LSD »

problemnatravunu wrote: 04/06/2025 21:51
sime_cipol wrote: 04/06/2025 21:43
512MB wrote: 04/06/2025 21:28 Vukanović:"Iznenađen sam nekad kako Bošnjaci, sa 50 posto stanovništva, su vrlo trpeći prema onima kojih je 10 posto. Zamislite da je nas šest u kući i pet se slaže i šesti dođe kaže nema kupanja, i mi moramo njega da slušamo"

U sridu šo se kaže.
To je Bosna i Hercegovina. Jebi ga, tako je. Sta predlaže Vukan, da se obracunamo? Budaletina.
Jel ga ikad iko pitao Jel bio Genocid u Srebrenici
Jeste ga pitao Hadžifejs , naravno, riječ genocid nije mogao prevaliti preko jezika , nego vrdanje... :mrgreen:
Nije ga pitao Hadzifejs niti mu je to padalo na pamet , vec ga je pitao Camil Durakovic u emisiji Face to Face kod Senada Hadzifejsa. Jos ga je pitao zato je srbovao na litijama po CG, zasto je rusio CG.
I naravno da je cetnik poput Vukana vjesto eskivirao takva nezgodna pitanja i pravio se lud. Tu se ujedno i demaskirao za one koji pameti imaju. Za one koji nemaju, za takve je Vukan wow, ljudina koji govori istinu i bori se za nekakvu pravdu. I tu nema razlike između Dodika i opozicije RS.
Svi su negatori genocida.
Last edited by LSD on 04/06/2025 23:42, edited 1 time in total.
HelaS

#33231 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by HelaS »

Moje je pitanje drugačije od političkog:

Hoću li ja u BiH bolje živjeti, hoću li imati bolju plaću, više posla, bolji standard i sve slično, ako su u vlasti "Trojka i njihovi", ili "Dodik i njegovi", ili "SDA i njihovi"..? Šta njihova vlast znači za običnog čovjeka u BiH u njegovom svakodnevnom životu, neovisno od njegove etničke i religiozne pripadnosti?
Danguba

#33232 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Danguba »

banjaluka078 wrote: 04/06/2025 23:15
SaraFina wrote: 04/06/2025 23:13
Bitno je Dodika urušiti. Da bude tropa. Svaki naredni srpski voze dječače se da pao svemoćni Dodik. Mislim srbovace on. To je neminovno. No bitno je da zna da je serpnja svih seronja pao. I da se i njemu usto može desiti.
Draško je zlo. Već sad je ego manijak, neznalica koja neće ni uzeti u obzir da sasluša nekog ko zna, a pored svega toga je ubijeđeni desničar. Nije on nikakva sreća u sklanjanju Dodika.
Dodik je najvece zlo.
Dvadeset godina nas vuce na dole. Ne da nam da disemo. Tvornica problema. Upregao 20 savjetnika da smisljaju probleme umjesto da ih je iskoristio u nesto pametnije.
Drasko mu ne moze ni cipele ocistiti a kamo li tolike probleme BiH stvoriti kao Dodik.
SaraFina

#33233 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by SaraFina »

banjaluka078 wrote: 04/06/2025 23:39
SaraFina wrote: 04/06/2025 23:35

Ta se priča mogla pričati u sedmicama poslije presude. Od tada, Mile povećao plate drotovima 40 posto, budžetarima 10%, prelazi granice kako hoće, ide Orbanu, ide Putinu. Heroj.
Ma sve je to obično pro”””””””. Svako sa IQ iznad 50 zna da to sto radi, radi iskljucivo inata radi. I da je sve to neodrživo financijski dugoročno. Uzmi SIPU, koliko je Srba napustilo pozicije?
gabonski udav

#33234 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by gabonski udav »

vee-jay wrote: 04/06/2025 16:51

Znaci, tebi je ok da ja drugacije razmisljam – ali tvoje je razmisljanje cinjenica, a moje nije?
Fico je neki dan komentarisuci nesto u vezi Njemacke to originalno (bar ja nisam prije cuo) opisao kao "pojedinačno obavezujuće mišljenje". U fazonu da u slozenim strukturama poput EU ne moze niko sam da iznosi stavove i misljenja u ime svih ili po forumski "znam ja sta je dobro i za tebe".
banjaluka078

#33235 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by banjaluka078 »

Danguba wrote: 04/06/2025 23:43

Dodik je najvece zlo.
Dvadeset godina nas vuce na dole. Ne da nam da disemo. Tvornica problema. Upregao 20 savjetnika da smisljaju probleme umjesto da ih je iskoristio u nesto pametnije.
Drasko mu ne moze ni cipele ocistiti a kamo li tolike probleme BiH stvoriti kao Dodik.
Poznajem ljude koji su radili u Draškovom okruženju. Ozbiljne i stručne ljude, koji su se pokupili i otišli, jer je s njim nemoguće sarađivati. Nije on mali Mile, on je mali Trump. Prevelik ego. Kad se iskombinuje s bitnom funkcijom, biće svega.

Svakako, Mile treba da ode, još prije 10 godina. Ali zar nema niko drugi da buse instaliran? Ako je Draško najbolja zamjena, pa jadno je sve ovo.
Isakovic91

#33236 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Isakovic91 »

Toliko piskaranja od ovog udava a poruka mu se može svesti na to da Bošnjaci trebaju kapitulirati bezuslovno jer su kao eto "okruženi". Trebaju prestati biti politički narod i pristati na ujedinjene Federacije sa hrvatskom, da postane 22-a županija u konfederalnom odnosu sa istom.

I još jedna stvar, ponoviti ću je tisuću puta, jer očito nikada nije dosta jer je taj lažni narativ takozvanog hns-a (o navodnoj ugrozbi hrvatskog naroda i da narodi biraju članove predsjedništva kao predstavnike tih naroda) uzeo maha i kod oktrojke (vidjeti današnju poraznu izjavu dinka konjakovića):

ČLANOVE PREDSJEDNIŠTVA IZ REDA BOŠNJAKA I IZ REDA HRVATA BIRAJU GRAĐANI JEDINSTVENE IZBORNE JEDINICE FEDERACIJE, A NE NARODI. BAŠ ONAKO KAKO JE franja tudžman POTPISAO U IME ISTIH TIH HRVATA U DEJTONU. I TOČKA. GOTOVO. ENDE. O TOME NEMA DISKUSIJE I OKO TOGA NEMA "KOMPROMISA".
detroit-mercy

#33237 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by detroit-mercy »

no_sekirli wrote: 04/06/2025 22:42 Govno Covke, govno Dodik, govno Dino, govno Niksic. Evo sad govno i Vukan.

Bakir ispade jedini ispravan, jedva se ceka da opet zajase on i njegovi strucnjaci.
Kako si Zaha :mrgreen:
Imas li daha :mrgreen:
Jos jedna tekma, na tebe ceka :mrgreen:
Danguba

#33238 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Danguba »

banjaluka078 wrote: 04/06/2025 23:46

Dodik je najvece zlo.
Poznajem ljude koji su radili u Draškovom okruženju. Ozbiljne i stručne ljude, koji su se pokupili i otišli, jer je s njim nemoguće sarađivati. Nije on mali Mile, on je mali Trump. Prevelik ego. Kad se iskombinuje s bitnom funkcijom, biće svega.

Svakako, Mile treba da ode, još prije 10 godina. Ali zar nema niko drugi da buse instaliran? Ako je Draško najbolja zamjena, pa jadno je sve ovo.
Kako se desi da dodje na celo PDPa?
Je li moguce da su na celo jedne prilicno jake opozicione stranke postavili ovoga ''balavca''.

Vjerujem da je i tu Dodik umijesao prste kao sto je rasturio DNS, SPS i druge stranke cim vidi da ce ojacati.
LSD

#33239 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by LSD »

Dodik je najvece zlo.

Dodik kad je dolazio na celo RS docekan je gotovo kao heroj, sto od MZ, sto od Sarajeva. Madeleine Albright ga je proglasila "daskom svjezeg vjetra" na Balkanu. Bio je i logicno tako nesto, jer je dosao nakon okorijelih ratnih zlocinaca koji su redom zavrsili u Hagu (Karadzic, Krajisnik, Plavsicka) i nosio je taj epitet neko vrijeme, a onda su mu prisli akademici iz SANU-a, crkva (SPC), objasnili mu neke stvari, sta je pravi cilj i tako se Mile vratio na pravi put :mrgreen:
Nema sumnje da ce to isto zadesiti i njegovog nasljednika, bio to Drasko, Trivicka, Vukan ili neko peti. Tako to ide.
Srbovati se mora, to jedina prava stvar u genocidnoj tvorevini RS. To joj daje smisao postojanja. Ostalo je manje bitno.
hatemondays

#33240 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by hatemondays »

Srpska politika nikad ne ide u rikverc, kad im zaguste stave u ler pa opet prva, druga itd. Hrvatska politika uglavnom fura naprijed , tesko prebace u ler. Bosnjacka politika izgleda ovako uglavnom smo u leru, ponekad idemo prvom pa u ler pa onad dugi rikverc a drugu brzinu nismo vidjeli desetljecima. I na kraju do vozaca je a nasi vozaci su nesigurni, vole sigurno, bolje nazad nego naprijed.
Prpa.ba

#33241 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Prpa.ba »

HelaS wrote: 04/06/2025 23:41 Moje je pitanje drugačije od političkog:

Hoću li ja u BiH bolje živjeti, hoću li imati bolju plaću, više posla, bolji standard i sve slično, ako su u vlasti "Trojka i njihovi", ili "Dodik i njegovi", ili "SDA i njihovi"..? Šta njihova vlast znači za običnog čovjeka u BiH u njegovom svakodnevnom životu, neovisno od njegove etničke i religiozne pripadnosti?
Za tebe sigurno nema neke velike razlike, ha mi u Anadoliji, ha mi ovdje i tolerantni, tebi dobro, sve dok Bosnjaci nisu nacionalisti. :oops:

Nego, dedera nam malo o Vihoru koji ste s poljane napravili.. :mrgreen:
HelaS

#33242 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by HelaS »

Prpa.ba wrote: 05/06/2025 00:22

Za tebe sigurno nema neke velike razlike, ha mi u Anadoliji, ha mi ovdje i tolerantni, tebi dobro, sve dok Bosnjaci nisu nacionalisti. :oops:

Nego, dedera nam malo o Vihoru koji ste s poljane napravili.. :mrgreen:
A iz koje li si ti vukojebine sišao na asfalt :-)
BAK-eV

#33243 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by BAK-eV »

Dok god se bude povladjivalo UZP i Genocidasime NECES!

Neces jer nece biti para da se pravi autoput, reformi za EU-fondove, stabiliteta za strana ulaganja, recirocno rasporedjivanje poreza, izgradnje infrastrukture, uplate poreza uopste, placanje TV pretplate....

Onog trenutka, kada je SDA 1994 prihvatila da Bosnjaci i takvi kao ti placaju 2/3 poreza a imaju 1/3 vlasti i smiju razvijati biznis na 1/3 teritorije, pa preko sutnje SDP;NIP;NS na sadasnji aparthejd nema napretka za tebe i tvoj kolektiv.
HelaS

#33244 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by HelaS »

BAK-eV wrote: 05/06/2025 00:42

Neces jer nece biti para da se pravi autoput, reformi za EU-fondove, stabiliteta za strana ulaganja, recirocno rasporedjivanje poreza, izgradnje infrastrukture, uplate poreza uopste, placanje TV pretplate....

Onog trenutka, kada je SDA 1994 prihvatila da Bosnjaci i takvi kao ti placaju 2/3 poreza a imaju 1/3 vlasti i smiju razvijati biznis na 1/3 teritorije, pa preko sutnje SDP;NIP;NS na sadasnji aparthejd nema napretka za tebe i tvoj kolektiv.
A kakvi su to "kao ja"? Zašto sam ja tema tvog odgovora kad niti tebe niti sam ikog drugog spomenuo u pitanju?

Za proteklih 30-tak godina nakon rata, privreda BiH razvija se progresivno, ekonomija i ekonomska moć stanovništva raste. Ne nekom značajnom dinamikom, ali napreduje. Nedavno su čak nas unijeli u spisak razvijenih zemalja. Problem koji postoji unutar države i koji treba riješiti je unutrašnja raspodjela novca po političkim interesima. Očito je da različite političke strukture različito pozicioniraju državne blagajne i drže njihove ključeve. Mislim da je najveći razlog političkog rivaliteta stranačkih interesa u BiH upravo raspodjela novca, budžetskog ili donatorskog, a da je priča o autoputevima, stranim ulaganjima, porezima i sl. samo farsa, obmana naivnog naroda i da takvu retoriku slijede osobe koje imaju takav interes.
BAK-eV

#33245 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by BAK-eV »

HelaS wrote: 05/06/2025 00:59
BAK-eV wrote: 05/06/2025 00:42

A kakvi su to "kao ja"? Zašto sam ja tema tvog odgovora kad niti tebe niti sam ikog drugog spomenuo u pitanju?

Za proteklih 30-tak godina nakon rata, privreda BiH razvija se progresivno, ekonomija i ekonomska moć stanovništva raste. Ne nekom značajnom dinamikom, ali napreduje. Nedavno su čak nas unijeli u spisak razvijenih zemalja. Problem koji postoji unutar države i koji treba riješiti je unutrašnja raspodjela novca po političkim interesima. Očito je da različite političke strukture različito pozicioniraju državne blagajne i drže njihove ključeve. Mislim da je najveći razlog političkog rivaliteta stranačkih interesa u BiH upravo raspodjela novca, budžetskog ili donatorskog, a da je priča o autoputevima, stranim ulaganjima, porezima i sl. samo farsa, obmana naivnog naroda i da takvu retoriku slijede osobe koje imaju takav interes.
Pa recimo da nisi katolik ili pravoslavac.
Prpa.ba

#33246 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Prpa.ba »

HelaS wrote: 05/06/2025 00:38 A iz koje li si ti vukojebine sišao na asfalt :-)
Iz koje god, domicilan sam. :mrgreen:

Nije mi pretke dovela ni turska okupacija da đeljaju zemlju, a ni komunisticka okupacija, da znanjima stecenim u eminentnim srpsko-crnogorskim pripizdinama oplemenjuju glupe bosance.. :kiss:
skrbavi-admin

#33247 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by skrbavi-admin »

last mohicans wrote: 04/06/2025 19:27
skrbavi-admin wrote: 04/06/2025 19:22
PM72 wrote: 04/06/2025 18:56

E lažeš ko cuko.Ti "glasovao" za Bećirevića :lol: bio bi izopćen iz obitelji i župe
iš upcku mtrnu prosu kafu :lol:
Mozda se čojek odmah ispovjedio. Oče griješio sam, ko Seve, a otac kaže, znam, gledao sam.
:lol:
jak je taj :lol:
palermo

#33248 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by palermo »

gabonski udav wrote: 04/06/2025 23:25

Vrlo pristojno sam te neko vece zamolio nakon slicnog posta da vise ne pokusavas ovakve hinjavosti da mi podvaljujes i da ti drugi put necu presutiti. Niko tebe nije tjerao da ulazis u diskusiju sa mnom, ali ako vec ulazis onda nedostatak argumenata neces kompenzovati zlobnim ad hominem sranjima i imputiranjem

Ali kad si me vec povukao za jezik, nije nikakav problem.

„Mali eutanazirani Palermo“ je zapravo samo podla mimikrija.

Sada cemo ukratko podsjetiti da je ova drzava postala tako sto je „Mali eutanazirani Palermo“ preglesao Srbe na referendumu.

Nakon rata „Mali eutanazirani Palermo“ je od svog multikulti fejkovanja napravio jedan od najispaltivijih biznisa u istoriji ekonomije.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/ko-je-p ... /100119112

„Članovi prethodne komisije došli su do podatka da je od pristiglih 14 do 20 milijardi pomoći, čak sedam do osam "isparilo". Posebna priča je i 700 miliona KM pristiglih samo za obnovu Srebrenice od kojih su povratnici imali malo koristi.“

Godinama unazad nam se te nestale donirane milijarde vracaju kroz no name arapske investitore i njihove centre u kojima, naravno u duhu multietnicnosti, nema svinjetine i alkohola.

A onda ko u pjesmi ZP "cim je nestalo meze poce prica bezzezee" „Mali eutanazirani Palermo“ je Skijasevim rjecnikom govoreci je nakon obracuna sa velikosrbima, multietnicnu drzavu jacao obracunom sa malosrbima.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/danas-k ... /141121012

Od tada do danas „Mali eutanazirani Palermo“ jača drzavu biranjem hrvatskog člana predsjednistva. Istovremeno „Mali eutanazirani Palermo“ drzavu jaca biranjem tekbir Baketa starog evropljanina.

Da rezimiramo,

Ne posotji nikakav „Mali eutanazirani Palermo“ vec stari prepredenjak koji pod plastom neke prostodusnosti i naivnosti prodaje muda za bubrege, a upiruci prstom u druge pokusava da skrene paznje sa sebe.

Ako zelis da nastavis ovim putem - nikakav problem, mada generlano nisam zainteresovan jer za razliku od tebe ono napisem to i mislim, tako da me ova vrsta provociranja ne privlaci jer ne vidim smisao.

Meni zaista nije jasno da odrastao covjek, ma cak i tinejdzer u zemlji gdje se mrznja moze noze sjeci, gdje je etnicki animoizitet ogroman sebo dozvoli da otkriva toplu vodu i dokazuje nekakvu netrprljeivost koju pritom niko ziv ne osporava.

Ali to nije razlog da ne odgovorim i na ostatak tvog komentara koji je podjednaka podlost.

Ne znam o kojem Prpinom postu govoris niti znam o kakvim cevabdzinicama mislis, pa cu komentarisati ovo sto si ti napisao.

Prije samo nekoliko dana, u sklopu neke druge dikusije, ovdje sam postavio spisak najvecih kompanija gdje se vidjelo da najvece prihode ostvaruju kompanije koje su mahom registrovane u Sarajevu, i bave se prvenstevno uvozom nafte i cigara, i robe siroke potrosnje poput Orbica, DM-a...

Svi oni prihode i zaradu naravno ostvaruju na teritoriji cijele BiH, ali im je sjediste u Sarajevu. Bas kao i kod kladionica nije to nikakva pamet vec samo ilustracija zasto nema bojkota (etnickog predznaka) jer ti mozes selektivno na forumu manipulisati kako hoces, ali onaj koji ima odgovornost za ekonomiju, plate, penzije....teksko da ce sebi dozvoliti takav previd.

Da rezimiram ono sto ustvari svi znaju vec 30 godina.

BiH kao drzava je u pat poziciji jer nju od prvog dana do danas ne zeli kao drzavui polovina stanovnistva. Niko nema mogucnosti, niti ima bilo kakvih naznaka da se to moze preokrenuti na bilo ciju stranu. To sto niko ne moze da ostvari konanci cilj ne znaci da ima potrebe za bilo kakvom patetikom, samosazaljavanjem i sl. jer je to poptuno besmisleno.

U toj politickoj borbi nema ni nevinih ni naivnih kako ti to iz nekog razloga predsatvljas. Ali to nije nista lose, to je fakticki drugi naziv za politicko iskustvo. Svako svakoga pokusava zajebat. Unutrasnji odnosi su poptuno poznati. Razlika i borba se odvija na vanjskim faktorima, tj susjedima s jedne i zapadom s druge strane.
Vidim, nasekirao si se. To je dobro.
Necu ja duziti, samo par crtica.
Dakle, ne pada.mi na pamet.da.sa.tobom diskutujem, al na pokusaje prodaje supljih ( eufemizam) cu reagovati.

Ono oko preglasavanja na referendums, izbora Komsica I slicnih nepodobstina malih bosnjaka cu preskociti. Rece li ti sam, politocka borba, I to zamisli u okvirima.zakona, prava I unaprijed definisane procedure.

I u pravu si, ne.postoji mali eutanizitani palermo I palermici.
Nije eutaniziran ( I pored vase zarke zelje) Nit ce biti.
Qrc vam za to.
Dr Arsla

#33249 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Dr Arsla »

LSD wrote: 04/06/2025 23:55

Dodik je najvece zlo.

Dodik kad je dolazio na celo RS docekan je gotovo kao heroj, sto od MZ, sto od Sarajeva. Madeleine Albright ga je proglasila "daskom svjezeg vjetra" na Balkanu. Bio je i logicno tako nesto, jer je dosao nakon okorijelih ratnih zlocinaca koji su redom zavrsili u Hagu (Karadzic, Krajisnik, Plavsicka) i nosio je taj epitet neko vrijeme, a onda su mu prisli akademici iz SANU-a, crkva (SPC), objasnili mu neke stvari, sta je pravi cilj i tako se Mile vratio na pravi put :mrgreen:
Nema sumnje da ce to isto zadesiti i njegovog nasljednika, bio to Drasko, Trivicka, Vukan ili neko peti. Tako to ide.
Srbovati se mora, to jedina prava stvar u genocidnoj tvorevini RS. To joj daje smisao postojanja. Ostalo je manje bitno.
Upravo tako. Jedini penicilin za srbovanje je Oluja.
dr_Evil

#33250 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dr_Evil »

Post Reply