Ko ima vremena da prođe kroz Vješalicu - njene postove, da poskida ove jezičke bravure, njene ukrase bosanskog jezika, da se to negdje zapiševjeshalica wrote: ↑30/05/2025 22:57 Smetaju vam pacovska govna ali nemate nista protiv cukeće kenjare? Zanimljivo.
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
-
HelaS
#92251 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
-
last mohicans
#92252 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pa kad glavni tužioci podnose izvještaje pred SKS, ko tu se malo uznegode i neprijatno im bude sto Dević, Zaha i sl.postave koje pitanje. Odlično apostrofirano, veliki krivci i saučesnici u svemu što nam se događa, počevši od kriminala, nepravde, neuređenosti, bezsistema i slobode kriminalnih kabadahija..Masu stvari je nekvalitet i kriminalni pedigre tuzilaca direktno kriv za stanje u društvu, nekako uvijek se policiji prvoj jebe sve po spisku, a ova neman u odorama prođe eventualno sa suspenzijom ili čak bude nagrađena unapređenjem kao Burzićka. Na tom polju ništa ni trojka nije učinila, bandu treba u zatvor slati. Valjda ovaj USKOK počne nešto konkretnije.vjeshalica wrote: ↑30/05/2025 22:46Jos veci je crnjak kako su ljudi koji rade na tim predmetima ugrozeni od strane njenog kriminala. O tome niko pitanje ne postavlja. Zanimljivo da tu cinjenicu kao i mnoge druge VSTV nije uocio.Tvrtko II Kotromanić wrote: ↑30/05/2025 21:34vjeshalica wrote: ↑30/05/2025 19:57 Hahha niko nece da govori o posljedicama tih 100 i 30 predmeta njenog nerada. Ne zna se ko je gori, ona ili VSTV koji je dozvolio ova pravosudna sranja.![]()
Ova treća "grana" vlasti, nedodirljiva haman jednako snosi krivicu za stanje u društvu, a bgm u dosta stvari i najveću
Last edited by last mohicans on 30/05/2025 23:05, edited 1 time in total.
- Logovan
#92253 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Hahahavjeshalica wrote: ↑30/05/2025 22:57 Smetaju vam pacovska govna ali nemate nista protiv cukeće kenjare? Zanimljivo.
- nivla
#92254 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
nove rijeci koje tako plasticno opisuju situvacijuHelaS wrote: ↑30/05/2025 23:00Ko ima vremena da prođe kroz Vješalicu - njene postove, da poskida ove jezičke bravure, njene ukrase bosanskog jezika, da se to negdje zapiševjeshalica wrote: ↑30/05/2025 22:57 Smetaju vam pacovska govna ali nemate nista protiv cukeće kenjare? Zanimljivo.![]()
poyyyy
- basicm
#92255 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ovo je svakodnevna pojava, iz srednje desno se uvale. Neka ga je udario.archi_a wrote: ↑30/05/2025 20:41 U isto vrijeme je zeleno za skretanje na most i od Drvenije i sa Grbavice. Skretanje se vrši u bližu traku. Kriv je ovaj zaokružen crvenom.jer je skretao u dalju traku.
Vezano za smrtni slučaj motoriste, voljeli ga vi ili ne, odgovarat će vozač passata zbog saobraćajnog prekršaja, nesreće sa smrtnim ishodom.
- MehmedPasaMoric
#92256 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja mislim da je kriv Seat jer su ova dvojica bilizi traci u koju skrecu i trebao ih je propustiti, mada mi se cini da ovaj SUV nije uopste ucesnik udesa i ne znam ni zasto je zaokruzen 
- liyf
#92257 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
BMW (auto u sredini) je skretao iz srednje trake, koja nije traka za skretanje. Tiguan je sasvim normalno skrenuo u svoju traku iz trake za skretanje. Seat je skretao iz trake za skretanje u najbližu traku što i treba uraditi. Ne može biti Seat kriv kad taj BMW uopšte nije trebao biti na mjestu gdje je bio, sve da ga je Seat i udarioMehmedPasaMoric wrote: ↑31/05/2025 01:10 Ja mislim da je kriv Seat jer su ova dvojica bilizi traci u koju skrecu i trebao ih je propustiti, mada mi se cini da ovaj SUV nije uopste ucesnik udesa i ne znam ni zasto je zaokruzen![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#92258 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
tačno tako, skretao je u traku u koju se ne može skrenuti, jer je mrtvi šaban i treba mu oduzeti vozačku odmah
- nepass1
#92259 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nista od toga, za par dana zaboravljeno i sve ide po starom
- nepass1
#92260 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nadam se da ne treba dugo, sto prije to boljeToffee karamela wrote: ↑30/05/2025 20:29i sad se Srle sjetio simbolike, usred histerije zbog epidemije?Chmoljo wrote: ↑30/05/2025 20:19Koliko sam shvatio, razlog zabrane nije bolest već simbolika spomenika koji se nalaze tu.Toffee karamela wrote: ↑30/05/2025 20:14
samo sam čekala ko će prvi povikati "drž'te cuke" da se skrene pogled s pravih krivaca za sanitarni haos
bravo Mandiću, bistro razmišljaš...zapamti krele kad ćeš idući put dobiti glas od mene
Ja nisam načisto sa ovim. U neku ruku je bezveze, u drugu nije ni bezveze.
od ove odluke pa do javno raspisanog lova na (sve) pse u SA, koliko treba dana?
tačno vidim kako ovom uhljupu rade moždani točkići, tika-taka tika-taka, kriv-je-cuko kriva-svraka
na stranu što je taj park nagomilan s onim što ni u jednoj iole normalnoj zemlji ne ide jedno s drugim
drevni mezari pa klupe na kojima se hvataju, pa spomenik ubijenoj djeci, pa cuke, pa Nerminov otac koji ga doziva, pa Hipi klupa koja toči pivo u hektolitrima
neka ova konjina od načelnika prvo pozove normalnog arhitektu da reanžira onu šizofrenu arhitektoniku parka pa onda neka pristupi problemu vlasnika pasa koji ne kupe za njima
-
made_in_sarajevo
#92261 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
https://www.avaz.ba/vijesti/crna-hronik ... u-sarajevu
Kultna, historijska, mega ultra odlicna porodica iz Sarajeva. Oni pa Sidran ide.
Kultna, historijska, mega ultra odlicna porodica iz Sarajeva. Oni pa Sidran ide.
Plus koliko god da je isao, a nije isao 60 sigurno. Ima li jos nesto da nije prekrsio i glumio silu, ali je pasat sve kriv. Frajer bukvalno iz dana u dan isao da ubije sam sebe. Govno manje u gradu dok ne dodje ubrzo neko vece govno od njega nazalost.Inače, Spahović je 12. maja bio uhapšen nakon incidenta na Obali Kulina bana u Sarajevu, kada je sišao s motocikla te rukama i nogama udarao po automobilu oštetivši ga.
U Općinskom sudu Sarajevo su zbog toga Spahoviću izrečene mjere zabrane kretanja.
Osim toga, Spahović je u julu 2022. priznao krivicu za za saobraćajnu nesreću na Drveniji, kojom prilikom je povrede opasne po život zadobio 17-godišnji sin oskarovca Danisa Tanovića.
Po sporazumu, Spahović je pristao na kaznu zatvora od dvije godine i tri godine zabrane upravljanja vozilom nakon izlaska na slobodu.
- Haris033
#92262 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jbt, da li je normalan i pošten čovjek svjestan u kakvoj državi živi?
Mada, takvih je možda 5% u ovoj kartel drzavi.
Mada, takvih je možda 5% u ovoj kartel drzavi.
- kabal1337
#92263 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ovi sto skrecu od "Drvenije" idu/ krecu prije. I ti majmuni svi polete u desnu, lijeva cista i blokiraju raskrsnicu, i onda poslije dolaze ovi pravca "Grbavice" i tu bude sta bude, jer ljudi iz oba pravca prolaze na zuto.archi_a wrote: ↑30/05/2025 20:41 U isto vrijeme je zeleno za skretanje na most i od Drvenije i sa Grbavice. Skretanje se vrši u bližu traku. Kriv je ovaj zaokružen crvenom.jer je skretao u dalju traku.
Vezano za smrtni slučaj motoriste, voljeli ga vi ili ne, odgovarat će vozač passata zbog saobraćajnog prekršaja, nesreće sa smrtnim ishodom.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#92264 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sa slike, tiguan koji skrece desno ima pravo skretanja i u prvu i u drugu traku...
Lijevi skretac ceka
Bengele je padobranac divljak
Lijevi skretac ceka
Bengele je padobranac divljak
Last edited by mk ultra on 31/05/2025 10:50, edited 1 time in total.
-
NediM17
#92265 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma ovaj sa "drvenije" je meščini skretao desno iz trake za pravo, u tome je sva "problematika ovog problema".
-
NediM17
- MehmedPasaMoric
#92267 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Moja greska, zaboravio sam da je iz smjera Drvenije samo krajnja desna traka za skretanje desno, a srednja za pravo... BMW jeste krivliyf wrote: ↑31/05/2025 02:36BMW (auto u sredini) je skretao iz srednje trake, koja nije traka za skretanje. Tiguan je sasvim normalno skrenuo u svoju traku iz trake za skretanje. Seat je skretao iz trake za skretanje u najbližu traku što i treba uraditi. Ne može biti Seat kriv kad taj BMW uopšte nije trebao biti na mjestu gdje je bio, sve da ga je Seat i udarioMehmedPasaMoric wrote: ↑31/05/2025 01:10 Ja mislim da je kriv Seat jer su ova dvojica bilizi traci u koju skrecu i trebao ih je propustiti, mada mi se cini da ovaj SUV nije uopste ucesnik udesa i ne znam ni zasto je zaokruzen![]()
- teskeredzic_22
- Grijem se na: Toplane
- Vozim: Peugeot
#92268 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Mezarje je ograđeno upravo da se ne bi skrnavili mezari , mezarjem se ne šeta , niti je šetalište niti igralište.emigrazione wrote: ↑30/05/2025 20:23 Ljudi ba to je mezarje, naselje se zove Mejtaš, zna li neko šta znači mejtaš?! Dođe Srđan i zabrani da se piša u mezarje i muslimani se pobune...
-
HelaS
-
mali_balon
#92270 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kada bi drugi vozaci daozvolili prestojavanje vozacima koji daju zmigavac za tu radnju mozda ne bi dolazilo do ovakvih situacija.....nego mora lola odma u lijevu jer ce kasnije mozda u valtera perica.....kabal1337 wrote: ↑31/05/2025 10:46Ovi sto skrecu od "Drvenije" idu/ krecu prije. I ti majmuni svi polete u desnu, lijeva cista i blokiraju raskrsnicu, i onda poslije dolaze ovi pravca "Grbavice" i tu bude sta bude, jer ljudi iz oba pravca prolaze na zuto.archi_a wrote: ↑30/05/2025 20:41 U isto vrijeme je zeleno za skretanje na most i od Drvenije i sa Grbavice. Skretanje se vrši u bližu traku. Kriv je ovaj zaokružen crvenom.jer je skretao u dalju traku.
- Thorgerson
#92271 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kovacici desna traka, zatim zgrada kifla one nargile sta je ondje vec stanica i trotoar je parking, prema gradu na pofalicima kod bristola trotoar je parking, nedzarici stanica parking...na ovim mjestima je rijetkost vidjeti da ce stati autobus ili trolejbus na stanicu.Logovan wrote: ↑30/05/2025 22:29Ovo je već kretenizam. Zna Katica odlično da treba tamo staviti kameru. Jebemu majku može li išta bez udovoljavanja pojedinim.last mohicans wrote: ↑30/05/2025 21:58 Lažov debeli i miš mekinjaš.Eki elaborat odlučio da nema zaustavljanja na čvili. Reci, pizdo, da ne smiješ ili su te podkupili.Na pitanje zašto kamere nisu postavljene i iz smjera Čengić Vile prema Ilidži, gdje se nalazi veliki broj kafića, Katica je odgovorio da je urađen elaborat sa saobraćajno-policijskog aspekta.
"Naši stručnjaci su uradili elaborate, izvršili analize gdje se najviše dešava prekršaja, izlazili na teren i dali prijedlog što ne znači da ćemo stati na ovome", pojasnio je Katica.![]()
I onda ovaj idiot ovo izjavi. Da su oni uradili analize. Pizda vam materina nehljebska.
I koji je qrac sa nacelnicima pa dopustaju ovo sirenje basti kafica. Pa svaki sad kafic uzima zelenu povrsinu ispred i pretvara je u bastu. Ima li iko da to zaustavi... narocito je u zadnje vrijeme u novom gradu trend. Dobrinja, alipasino, cvila.. gdje god je kafic imao zelenu povrsinu pored, natakare onu konstrukciju i pretvore u bastu. Trotoar i setaliste se podrazumijeva da je dio kafica. To nije upitno. Samo cekam kad ce ogradit i traku magistrale, pretvorit u bastu...
Uzas u sta se pretvorio ovaj grad. U jednu ogromnu nargilhanu sa bastama i stakorima i govnima.
Trojka je totalno zakazala. Totalno. Jedini koji ima prolaznu ocjenu je Steta. Jer u tom ministarstvu jeste uradjeno dosta. Ne dovoljno, ali neki ogromni projekti su zavrseni. Generacijski. Ostali. Uzas. Komunalije, vodovod, sigurnost, finansije... ne da su gori od zelenih. Nemam rijeci. 300 mjera kazu. 300 qraca.
-
Naslovnica
#92272 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Neki redovni na temi bi rekli da nije Katica kriv, nije njegova odgovornost i sl.

-
HelaS
#92273 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Grbavica ispred MIS-a i preko puta, obje trolejbuske stanice redovno pune automobila. Čini mi se da nema postavljenih kameraThorgerson wrote: ↑31/05/2025 11:42
Kovacici desna traka, .....na ovim mjestima je rijetkost vidjeti da ce stati autobus ili trolejbus na stanicu.
I onda ovaj idiot ovo izjavi. Da su oni uradili analize. Pizda vam materina nehljebska.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#92274 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne treba ti znak za to, imas pravo izbora trake u koju se ukljucujes, a drugo je sto se ravnopravno popusta da se i ovaj lijevi ubaci
Sve je lijepo dok se ne udari, a u ovom slucaj divljak iz srednje iz koje ni ne smije
- tramvajtrojka
#92275 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pa nece se zaustaviti ma ovim stajalistima elaboratom u prvoj fazi su pokrivena ova a krajem godine i ostalaThorgerson wrote: ↑31/05/2025 11:42Kovacici desna traka, zatim zgrada kifla one nargile sta je ondje vec stanica i trotoar je parking, prema gradu na pofalicima kod bristola trotoar je parking, nedzarici stanica parking...na ovim mjestima je rijetkost vidjeti da ce stati autobus ili trolejbus na stanicu.Logovan wrote: ↑30/05/2025 22:29Ovo je već kretenizam. Zna Katica odlično da treba tamo staviti kameru. Jebemu majku može li išta bez udovoljavanja pojedinim.last mohicans wrote: ↑30/05/2025 21:58 Lažov debeli i miš mekinjaš.
Eki elaborat odlučio da nema zaustavljanja na čvili. Reci, pizdo, da ne smiješ ili su te podkupili.![]()
I koji je qrac sa nacelnicima pa dopustaju ovo sirenje basti kafica. Pa svaki sad kafic uzima zelenu povrsinu ispred i pretvara je u bastu. Ima li iko da to zaustavi... narocito je u zadnje vrijeme u novom gradu trend. Dobrinja, alipasino, cvila.. gdje god je kafic imao zelenu povrsinu pored, natakare onu konstrukciju i pretvore u bastu. Trotoar i setaliste se podrazumijeva da je dio kafica. To nije upitno. Samo cekam kad ce ogradit i traku magistrale, pretvorit u bastu...
Uzas u sta se pretvorio ovaj grad. U jednu ogromnu nargilhanu sa bastama i stakorima i govnima.
Trojka je totalno zakazala. Totalno. Jedini koji ima prolaznu ocjenu je Steta. Jer u tom ministarstvu jeste uradjeno dosta. Ne dovoljno, ali neki ogromni projekti su zavrseni. Generacijski. Ostali. Uzas. Komunalije, vodovod, sigurnost, finansije... ne da su gori od zelenih. Nemam rijeci. 300 mjera kazu. 300 qraca.
I bukvalno kazes nista nije uradjeno u vodovodu a sredjeno preko 40km vodovoda sa svim pumpnim stanicama, pogledaj sve vrtice, osnovne i srednje skole kako izgledaju itd.itd. ljudi to shvate zdravo za gotovo al fkt mislis da je bilo tek tako da se uradi fasada na 90% osnovnih i srednjih skola u kantonu