Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sta ce paket u Laktasima? Znam da je X Express baziran tamo, ali kakva je logika slati paket sa aerodroma Sarajevo do Laktasa, pa onda u Tuzlu i ostale gradove?
ferratilis wrote: ↑23/05/2025 20:03
Sta ce paket u Laktasima? Znam da je X Express baziran tamo, ali kakva je logika slati paket sa aerodroma Sarajevo do Laktasa, pa onda u Tuzlu i ostale gradove?
Kakav aerodrom u Sarajevu ? Aerodrom u Mađarskoj se koristi pa se kamionima uvozi kod nas.
-Chesterfield- wrote: ↑24/05/2025 12:22
Prešao sam cifru od 100 narudžbi. Ima li neko da je naručio više?
Očekujem poziv ĐiPinga kada bude dolazio u BiH.
Pa nisi toliko artikala kupio za zivota ovdje u Bosni .
Bobi wrote: ↑24/05/2025 11:51
BHP došlo . Naručeno 12.5.Puno se u Kini kiselilo, tek 19.5. poletio avion.
Shipping details
In Transit
NEW
Flight departure
May 23, 2025, 13:55
Package arrived at airport, awaiting flight
May 22, 2025, 16:00
Order Shipped
May 13, 2025, 13:24
Awaiting Shipment
May 13, 2025, 13:06
Order is being packed
May 13, 2025, 8:29
Order Paid Successfully
May 12, 2025, 14:12
Order Submitted
May 12, 2025, 14:12
Samo da iskoristim priliku i ovako u eter napišem da nataknem BH Poštu i njihov način dostavljanja, tj. izgleda da je u pitanju BH Post express za Temu jer lično poznajem kvartovskog poštara....
helem, jučer bio kod kuće a taj dostavljač označio neuspješnu isporuku što znači da ako je dolazio zvonio je 0,1 sec na interferon jer telefon nije koristio.
Ako ste preuzeli obavezu uručenja paketa pokažite i malo razumijevanja prilikom dostave a ne kao mahnitovi okolo. Znam da imaju dosta za uručiti ali neću blejiti u interferon cijeli dan
MrM wrote: ↑25/05/2025 16:04
Samo da iskoristim priliku i ovako u eter napišem da nataknem BH Poštu i njihov način dostavljanja, tj. izgleda da je u pitanju BH Post express za Temu jer lično poznajem kvartovskog poštara....
helem, jučer bio kod kuće a taj dostavljač označio neuspješnu isporuku što znači da ako je dolazio zvonio je 0,1 sec na interferon jer telefon nije koristio.
Ako ste preuzeli obavezu uručenja paketa pokažite i malo razumijevanja prilikom dostave a ne kao mahnitovi okolo. Znam da imaju dosta za uručiti ali neću blejiti u interferon cijeli dan
ja od svih tih express posta ocekujem da zovu na mobitel, bez toga nista, to neuspjesna isporuka je ocito preuzeto od obicnih postara koji kada ne stignu ili im se ne da stave da primaoc nije kod kuce, bezobrazluk veliki
Gledam na stranici..... nikakvih informacija o tome koji je način uručenja paketa samo stoji da to ide putem međunarodno propisanih standarda. Moraš biti vidovit da predosjetiš kada dolaze.
Može se reklamacija napraviti putem weba tel ili stanice odgovor do 60 dana - ode roba do tad
A ja se radovao kada sam pročitao da će bh pošta raditi sa temu..... kada se sjetim..... i odmah prva isporuka - problem.
Da barem ima opcija ponovljene isporuke .... pusti snovi