I jos prosiruje odluku na to da se ne smije niko hApsiti na teritoriji brloga.
Ako se stite tri odmetnika policija mora stititi i ostale ratne zlocince.
Ovome se mora stati u kraj, milom ili silom.
I jos prosiruje odluku na to da se ne smije niko hApsiti na teritoriji brloga.
Bolji nego naš koji strepimo hoćemo li sutra ostati bez posla i hoće li građevinac zaraditi dnevnicu
SDS i bodiroga hoce da su veci dodik od dodiga.
Vasić je izabran iz reda najbrojnije opozicione stranke, na prijedlog Kluba poslanika Srpske demokratske stranke (SDS), odnosno poslanika Ognjena Bodiroge.
Pa ovo ti je dirigirao iz centrale SNSD-a
Izlazna taktika, prvo propali Doboj sad i sud. Nemojte me ljudi, nisam taki.
Za sta insajderske informacije?kuli1961 wrote: ↑16/05/2025 23:38Imaš insajderske informacije? Podijeli sa nama.
Ps ispostovat ce odluke. Cim se dogovori sa EU i amerikancima sud ce ponistiti presudu a on ce se sam javiti tuzilastvu koje ce taj predmet negdje u laticu i vuk sit a ovce na broju.
Čuj sud će poništiti odluku. HahahahahaReymondReddington wrote: ↑17/05/2025 09:34Ps ispostovat ce odluke. Cim se dogovori sa EU i amerikancima sud ce ponistiti presudu a on ce se sam javiti tuzilastvu koje ce taj predmet negdje u laticu i vuk sit a ovce na broju.
Ja se bojim da drugostepena ne bude neko Solomonski rješenje tipa zabrane godinu i po i godina uslova, pa ga eto na slijedećim izborima. Mislim da Čović zbog toga odugovlači sa odlukom.ReymondReddington wrote: ↑17/05/2025 09:34Ps ispostovat ce odluke. Cim se dogovori sa EU i amerikancima sud ce ponistiti presudu a on ce se sam javiti tuzilastvu koje ce taj predmet negdje u laticu i vuk sit a ovce na broju.