Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Da to sigurno, mada dam se kladit da ce Multiplayer za 6 biti još gori i još ce više da muzu. Ja skoro nikad MP nisam ušao kako treba u 5-ci, igrao sam RP najviše servere i to je to.
U ono tamo ušao par puta raznese me raketa i izađem napolje. Imaju neke misije i to zanimljive ako igraš sa nekim društvom, ali pored tog sve ostalo je sranje živo i bojim se bit će još gore. U SP kampanju ne sumnjam da ce biti dobra, nadam se...
Da to sigurno, mada dam se kladit da ce Multiplayer za 6 biti još gori i još ce više da muzu. Ja skoro nikad MP nisam ušao kako treba u 5-ci, igrao sam RP najviše servere i to je to.
U ono tamo ušao par puta raznese me raketa i izađem napolje. Imaju neke misije i to zanimljive ako igraš sa nekim društvom, ali pored tog sve ostalo je sranje živo i bojim se bit će još gore. U SP kampanju ne sumnjam da ce biti dobra, nadam se...
Haj sto ce must, neg ce na kraju ispast ps6 ekskluziva kolko odugovlace . A ni meni nikad nisu pasali ti gta multiplejeri , nez zasto
stronghold wrote: ↑11/05/2025 20:10
Uspio jedva naći fizičku kopiju ove igre,je li probao itko?
Navodno su se sve fizičke kopije rasprodale world wide...
Igrao i zavrsio je... moram reci da me je bez texta ostavila... znaci od vizuelne prezentacije, muzike, do price, sve je fantasticno... ko je ljubitelj Turn Based RPG ce u ovoj igri pronaci ce igru za pamcenje
Uhh onda jedva čekam, inače prvi put mi je ovo da igram taj turn based fazon, i nisam nikakve recenzije htio gledati da si ne spoilujem nešto. Inače u Big Bang Ljubljana sam kupio zadnji disk, pa za vikend lagano gejmanje.
Btw,u BB sam isto vidio mogućnost za preorderovanje novog Doom-a,u biti sam nju htio umjesto ove,al 80 eura mi nešto puno bi...
Plus,mislim da u kutiji za Doom ne dođe CD kao cd,vec dolazi sa digitalnim kodom što mi je niđe veze i ne mogu vjerovati da su se na tu glupost odlučili...
stronghold wrote: ↑12/05/2025 09:41
Uhh onda jedva čekam, inače prvi put mi je ovo da igram taj turn based fazon, i nisam nikakve recenzije htio gledati da si ne spoilujem nešto. Inače u Big Bang Ljubljana sam kupio zadnji disk, pa za vikend lagano gejmanje.
Btw,u BB sam isto vidio mogućnost za preorderovanje novog Doom-a,u biti sam nju htio umjesto ove,al 80 eura mi nešto puno bi...
Plus,mislim da u kutiji za Doom ne dođe CD kao cd,vec dolazi sa digitalnim kodom što mi je niđe veze i ne mogu vjerovati da su se na tu glupost odlučili...
Yeah, ne dobijes igru na cd neg samo licensu za skidanje igre... to je sve sto je na disku... to je trenutno najveca frka ovima sto sakupljaju diskove. Igra je top al ovo sto rade sa tim je bas supacki fazon.
tap3ah75 wrote: ↑12/05/2025 10:47
To sa kodovima u kutiji Nintendo koristi.
I pravo je bezveze
Možeš jedino maksuz napraviti akaunt samo za tu igru pa kad pređeš da možeš proslijediti dalje
Ne ne, ovo cak nije ni kod u kutiji nego bukvalno licensa na disku koja aktivira da se skida igra sa neta i moras imat disk ubacen da bi igrao. Nije kao kod da onda mozes igrat bez Diska nego bukvalno Diskom vezana digitalna igra... najgora kombinacija oboje
tap3ah75 wrote: ↑12/05/2025 15:48
Jbga i sad moraš imati disk unutra ako hoćeš igrati
Sad ako je fol da je to samo jednom iskoristivo + disk onda je šupački
Da al taj disk ima igru na sebi i mozes instalirati iako nemas interneta... sa Doom ako nemas neta zaboravi da instaliras igru...najgora od svih opcija
tap3ah75 wrote: ↑12/05/2025 18:08
Auuuuu loše
A je li "potrošen" kod kad npr ja sebi instaliram?
Mogu li slati dalje disk (igru)
Sumnjam da su jos uvijek dosli do tog nivoa sranja... ali ne bi me iznenadilo da ce i to doci uskoro ako im prodje ovo sranje sa Doom-om... Ne znam jestel ikad upratili al Microsoft je zelio da Xbox-om da veze igre za konzolu nakon instalacije tj da taj disk vise ne moze instalirati na drugom uredjaju igru... zato sam stoposto ubjedjen da ako im prodje ovo sa Doomom da ce i to sprovest u realnost kao sto su zeljeli sa Xbox One...
tap3ah75 wrote: ↑12/05/2025 18:08
Auuuuu loše
A je li "potrošen" kod kad npr ja sebi instaliram?
Mogu li slati dalje disk (igru)
Sumnjam da su jos uvijek dosli do tog nivoa sranja... ali ne bi me iznenadilo da ce i to doci uskoro ako im prodje ovo sranje sa Doom-om... Ne znam jestel ikad upratili al Microsoft je zelio da Xbox-om da veze igre za konzolu nakon instalacije tj da taj disk vise ne moze instalirati na drugom uredjaju igru... zato sam stoposto ubjedjen da ako im prodje ovo sa Doomom da ce i to sprovest u realnost kao sto su zeljeli sa Xbox One...