Niko se ovdje ne proziva stručnjakom, samo komentarisemo rezultate koji su svima vidljivi. Eto, vezan si uz jednog, nisi objektivan, i taj lik je mozd sposoban, ima njih još pet šest kako sam vidio nekih stručnjaka profesora doktora ili čega, molim ?hrasno38 wrote: ↑17/08/2024 14:44Ja nema nista sa njenim strucnim stabom osim sto poznajem te ljude iz plivanja i izuzetno postujem posebno Gorana zato sto znam sta je radio i uradio sa plivacima koje je trenirao.
Opet ponavljam stavite strucnjaci svoje uspjehe ovdje i odmah cemo popisati taj Lanin strucni stab.
BH Plivanje
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#1476 Re: BH Plivanje
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#1477 Re: BH Plivanje
Pa dobro, koji su tvoji uspjesi? Kad si bio na olimpijadi?hrasno38 wrote: ↑17/08/2024 14:44Opet ponavljam stavite strucnjaci svoje uspjehe ovdje i odmah cemo popisati taj Lanin strucni stab.
- pepeljara
#1478 Re: BH Plivanje
zar Lana nije imala vrhunske rezultate sa trenerkom - koje sada nema sa njom ?
just thinking... what happen?
just thinking... what happen?
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1479 Re: BH Plivanje
Od 2021 godine kada je Lana pocela sa ozbiljnijim plivanjem na svjetskom kupu nju trenira Goran Grahovac, Damir Djedovic je vodja tim i katica za sve i fiziotarapeut Miodrag Randjelovic a Alena Cemalovic je bio neko ko je od malih nogu sa njom bio u Orci i bila joj je kao starija sestra ili majka. Alena koliko ja znam se 2017 godine udala, pa se pokrila, uhvatila se studiranja i fakulteta i mislim da sada i radi na Univerzitetu Dzemal Bijedic i da nije vise toliko aktivna u plivanju. Medjutim od onoga dana kad su Lanu roditelji dooveli u Banju sa njom je i Damir Djedovic cak mislim da ima negdje i slika gdje je ona ko mrvica sa Damirom na bazenu.
Lana nece mijenjati trenere niti drzavu za koju nastupa jer trener sa kojim je do 18-te osvojila sve osim medalje na OI se ne mijenja ali vjerovatno ce ici u neke kampove vjerovatno u Francuskoj i vrlo moguce kod Sare Sjostrom do sljedecih OI.Goran ce ostati kao njen trener ako se u buducnosti nesto znacajno ne poremeti medju njima a koliko znam niko apsolutno iz BH plivackog svijeta i olimpijskog komiteta nema misljenje kao ovdje pojedinci na forumu. nakons ilnih uspjeha u zadnje tri godine morao je jednom docci i pad i dosao je na zalost na OI ali sa njim se naucila i jedna skola za buducnost koju Lana i te kako ima pred sobom jer ma koliko se to gadilo ovdje pojedincima ona ima tek 18 godina
-
RJ57
-
swanfilter
#1481 Re: BH Plivanje
O svemu u vezi Lane citam nakon OI. Ono, zar i Lana. A tako mlada.
Citam debela. Nevoljna. Dobila pare i stanove. Put, provod i drustvene mreze. Jos i porodicni odnosi.
I sam sam ocekivao da moze u finale. Onda zapazen nastup za svoje godine. Mozda jeste podbacila, al ne znam odakle toliko nipodistavanja.
Vrijeme ce pokazati koliko Lana zeli. Jer moze mnogo. Ja bih volio da se odluci na odlazak u USA. A vec iduce OI ocekujem da bude konkurentna za medalju.
Citam debela. Nevoljna. Dobila pare i stanove. Put, provod i drustvene mreze. Jos i porodicni odnosi.
I sam sam ocekivao da moze u finale. Onda zapazen nastup za svoje godine. Mozda jeste podbacila, al ne znam odakle toliko nipodistavanja.
Vrijeme ce pokazati koliko Lana zeli. Jer moze mnogo. Ja bih volio da se odluci na odlazak u USA. A vec iduce OI ocekujem da bude konkurentna za medalju.
-
sikstinajn
#1482 Re: BH Plivanje
mi smo glavom u 80-tim prošlog vijeka gdje smo zadovoljštinu u sportu dobivali preko jugoslavije.
pa smo (uglavnom) tuđe zasluge doživljavali kao svoje.
sad kad Juge nema nemoguće nam se snaći.
susjedne države sa tim nemaju problem.
njima ne treba jugoslavija da bi bili uspješni.
-
giovanni008
-
Sociolog
#1484 Re: BH Plivanje
pozz raja,
Igdje link za pracenje Svjetskog prvenstva?

Igdje link za pracenje Svjetskog prvenstva?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1485 Re: BH Plivanje
Sociolog jesi se to vratio iz Slovacke
-
Sociolog
#1486 Re: BH Plivanje
dosadan si druze,
pratim kad ugrabim slobodnog vremena
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#1487 Re: BH Plivanje
-
Sociolog
#1488 Re: BH Plivanje
nisam , izvini, malo sam prenaglio, do mene je.
Mislim da se necu vratiti do aprila.
Igram, probao sam jednom sto oni igraju termine vikendim, floorball, hokej na travi.
Nije losa zafrkancija.
Volim plivanje pratiti, kad sambio klinac, trenirao sam do 19 godine, kasnije batalio.
Nemoguce naci linkove, iz godine u godinu, sve teze i teze.
Izvini, jos jednom.
Igram, probao sam jednom sto oni igraju termine vikendim, floorball, hokej na travi.
Nije losa zafrkancija.
Volim plivanje pratiti, kad sambio klinac, trenirao sam do 19 godine, kasnije batalio.
Izvini, jos jednom.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#1489 Re: BH Plivanje
Ma sve ok lave moj
Sretno da ti bude
Sretno da ti bude
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#1490 Re: BH Plivanje
Dobar taj hokej,..gledao sam par puta.Sociolog wrote: ↑12/12/2024 20:50 nisam , izvini, malo sam prenaglio, do mene je.
Nije losa zafrkancija.
Izvini, jos jednom.![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1491 Re: BH Plivanje
je l' ovo Amina opet Bosanka? pardon, Hercegovka?
- Peacean
#1492 Re: BH Plivanje
https://www.klix.ba/sport/plivanje/lana ... /250429065Lana Pudar plivačku karijeru nastavlja u Sjedinjenim Američkim Državama
Ode nam Lana
-
RJ57
#1493 Re: BH Plivanje
došla pameti
jedina ispravna odluka
zna li se gdje tačno ide (na koji univerzitet)
jedina ispravna odluka
zna li se gdje tačno ide (na koji univerzitet)
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#1494 Re: BH Plivanje
Lana će već na jesen postati član najboljeg američkog plivačkog univerzitetskog kluba Virginia koji je proizveo brojne olimpijske i svjetske prvake. Glavni trener ovog kluba Todd DeSorbo koji je ujedno i selektor američke ženske plivačke reprezentacije. Iz cijele Evrope, svega dvije plivačice ove godine su dobile poziv da budu dio ovog tima, a Lana je jedna od te dvije pozvane.
- dr_Evil
#1495 Re: BH Plivanje
Na svu srecu, vec sam bio pomislio da je samo jos jedna tipicna BiH prica gdje zabljesne pa nestane. Svu srecu joj zelimoBobi wrote: ↑29/04/2025 13:27 Lana će već na jesen postati član najboljeg američkog plivačkog univerzitetskog kluba Virginia koji je proizveo brojne olimpijske i svjetske prvake. Glavni trener ovog kluba Todd DeSorbo koji je ujedno i selektor američke ženske plivačke reprezentacije. Iz cijele Evrope, svega dvije plivačice ove godine su dobile poziv da budu dio ovog tima, a Lana je jedna od te dvije pozvane.
- Better Man
#1496 Re: BH Plivanje
Bravo, bravo i bravo. Najpametnija odluka koju je mogla donijeti. Neka joj je sretno i da ostvari sve svoje snove.Bobi wrote: ↑29/04/2025 13:27 Lana će već na jesen postati član najboljeg američkog plivačkog univerzitetskog kluba Virginia koji je proizveo brojne olimpijske i svjetske prvake. Glavni trener ovog kluba Todd DeSorbo koji je ujedno i selektor američke ženske plivačke reprezentacije. Iz cijele Evrope, svega dvije plivačice ove godine su dobile poziv da budu dio ovog tima, a Lana je jedna od te dvije pozvane.
-
RJ57
#1497 Re: BH Plivanje
OK, sve jasno, gretchen walsh & co. ... super izborBobi wrote: ↑29/04/2025 13:27 Lana će već na jesen postati član najboljeg američkog plivačkog univerzitetskog kluba Virginia koji je proizveo brojne olimpijske i svjetske prvake. Glavni trener ovog kluba Todd DeSorbo koji je ujedno i selektor američke ženske plivačke reprezentacije. Iz cijele Evrope, svega dvije plivačice ove godine su dobile poziv da budu dio ovog tima, a Lana je jedna od te dvije pozvane.
sad ćemo stvarno saznati šta i koliko može bez da nam wannabe specijalisti ovoga foruma objašnjavaju kako su njeni treneri najbolji na svijetu
edit: proguglao sam ... vidim da se i trener uvalio uz nju da i on ide tamo .... drago mi je za čovjeka da je dobio priliku ali to definitivno nije nimalo dobra stvar za lanu!!!
-
swanfilter
#1498 Re: BH Plivanje
Vec sam poceo sumnjati da ce donijeti ovakvu odluku, a ista joj znaci karijeru.
Ja tek sada ocekujem prave stvari od Lane ...
Ja tek sada ocekujem prave stvari od Lane ...
-
RJ57
#1499 Re: BH Plivanje
to je cijela BiH znala i navijala za to osim par lihvara i lešinara kojima je bolje koristila dok je bila ovdje
sad da je vidimo, prvo u singapuru a onda šta pravi treneri mogu napraviti od nje. najveća prednost je što će tamo plivati na puno takmičenja umjesto urijetko kao do sada
sad da je vidimo, prvo u singapuru a onda šta pravi treneri mogu napraviti od nje. najveća prednost je što će tamo plivati na puno takmičenja umjesto urijetko kao do sada
- karanana
#1500 Re: BH Plivanje
pa sta ce sad sa onim bazenom u mostaru? zatrpat?