Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
-
DonieBrasco
#50226 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Metro 2033 Redux, beslatno na Steam i GoG u isto vrijeme, pa uzmite na obje platforme.
Steam: https://store.steampowered.com/app/2866 ... 033_Redux/
GoG: https://www.gog.com/en/game/metro_2033_redux
Steam: https://store.steampowered.com/app/2866 ... 033_Redux/
GoG: https://www.gog.com/en/game/metro_2033_redux
- REDDEVILS
#50227 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
BioShock Infinite Complete Edition.
CXPN34305A3FF6B7E0
Click "Claim Code" to be automatically redirected to the GOG redemption page
On the GOG redemption page, click "Continue" to redeem the unique game code by May 10, 2025
If you are not signed in on GOG, sign in to your active GOG account or sign up to create one
Start playing the game
CXPN34305A3FF6B7E0
On the GOG redemption page, click "Continue" to redeem the unique game code by May 10, 2025
If you are not signed in on GOG, sign in to your active GOG account or sign up to create one
Start playing the game
- AhmetShabo
#50228 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
HvalaREDDEVILS wrote: ↑16/04/2025 17:10 BioShock Infinite Complete Edition.
CXPN34305A3FF6B7E0
Start playing the game
- House
- ferratilis
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#50231 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Trebo sam izbrisati tu bruku sa poispadalim ventilatorima
Hvala
-
Bosnian Dragon1
#50232 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Djesi Fero legendo, od svih forumasa mislim da si meni najvise nedostajao hahha
Salu na stranu, zamisli uspio sam preko Xenia emulatora pokrenuti stare Forza naslove, reko Fero ce mozda bit ponosan na mene kad mu kazem
Samo mi treba neki kontroler da nabavim , probao sam isto skinuti ono Vjoy da mogu preko taststure i misa igrati, sve podesim al ne prepoznaje mi nikako komande sa taststure pa sam obrisao sve, dok kakav kontroler ne nabavim
Salu na stranu, zamisli uspio sam preko Xenia emulatora pokrenuti stare Forza naslove, reko Fero ce mozda bit ponosan na mene kad mu kazem
Samo mi treba neki kontroler da nabavim , probao sam isto skinuti ono Vjoy da mogu preko taststure i misa igrati, sve podesim al ne prepoznaje mi nikako komande sa taststure pa sam obrisao sve, dok kakav kontroler ne nabavim
- ferratilis
#50233 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Kad vec volis Forzu, trebas nabavit neki kontroler jer je dosta bolje iskustvo igranja. Naruci sa Temua Gamesir Nova Lite, mislim da je manje of 40KM, a pouzdan je.
Ako Forza Horizon 6 izadje ove godine, sumnjam da cu je kupit, cijene igara ce otici do neba. Mozda jedan mjesec preko game passa i to je to.
Ako Forza Horizon 6 izadje ove godine, sumnjam da cu je kupit, cijene igara ce otici do neba. Mozda jedan mjesec preko game passa i to je to.
- vaučer
- ferratilis
#50235 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pozdrav
Usput, Lords of the Fallen je dobio finalnu 2.0 zakrpu. Meni je bila super i prije ovog velikog updatea, ali sad je tip top. Preporuka za one koji vole soulslikes.
Usput, Lords of the Fallen je dobio finalnu 2.0 zakrpu. Meni je bila super i prije ovog velikog updatea, ali sad je tip top. Preporuka za one koji vole soulslikes.
- Qler
#50236 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Tempest Rising beton. Vec preko 8h imam gameplay 
- ferratilis
- House
#50238 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
danas izlazi oblivion remaster 
- kamberovica polje
#50239 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Igra li neko Oblivion remaster?
Kupio sam ga i još ga nisam upalio.
Kupio sam ga i još ga nisam upalio.
- ferratilis
#50240 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Posto je Oblivion oteo svu paznju igraca i medija, mnogima ce ovaj remake prve igre Benoit Sokala proci ispod radara, a radi se o lijepoj i zanimljivoj klasicnoj avanturi, sto i ne dobijamo cesto ovih dana. Jedina mana je sto ce morati malo ispeglati performanse jer je Unreal engine u pitanju, ali ne sumnjam da ce Microids to odraditi u roku od par mjeseci. RIP Benoit Sokal.
- Chmoljo
#50241 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Bas, je li iko probao? Oblivion mi je zaista u lijepom sjecanju i je li samo graficki upgrade ili ima jos novih stvari?
- ferratilis
#50242 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Uglavnom grafika. Sto se tice gameplaya, dodali su sprint i malo promijenili levelovanje, ne moras vise opsesivno pratiti koje si minor skills levelovao nego ti daju 12 poena da rasporedis pri svakom level-upu. To je u biti to, cak nisu ni vecinu bugova ispeglali, ali fanovi kazu da je to dio Oblivion "sarma." Ako imas game pass, probaj. Oblivion ima dosta problema, ali je zabavan RPG za igrati.
- Peacean
#50243 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
A i skyblivion mod za skyrim mislim samo što nije izašao 
- Chmoljo
#50244 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nemam ja gamepass ali ima fitgirl
ma ne vjerujem da cu, ima toliko igara za odigrati sada...
Reprize tesk ods ce doci na red.
Sad sam na AC Odyssey. Moram prizanti da pored standardnih njihovih gluposti za bezbrojnim upitnicima na mapi i generalno stupidnih malih questova ima i onog standardnog kvaliteta koji drzi AC fransizu -
Puno historijskih licnosti, puno historijskih lokacija, a ganjanje ovih kultista mi je isto kul. Malo su to dodatno razradil od originsa i dobar je dodatak.
Reprize tesk ods ce doci na red.
Sad sam na AC Odyssey. Moram prizanti da pored standardnih njihovih gluposti za bezbrojnim upitnicima na mapi i generalno stupidnih malih questova ima i onog standardnog kvaliteta koji drzi AC fransizu -
Puno historijskih licnosti, puno historijskih lokacija, a ganjanje ovih kultista mi je isto kul. Malo su to dodatno razradil od originsa i dobar je dodatak.
- Chmoljo
- ferratilis
#50246 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ovo je izgleda odlicna godina za open world RPGe: Oblivion, KCD2, uskoro stize i Tainted Grail. A tu je i Skyblivion mod.
- SmokingMan
#50247 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Veceras oko, ko može 21:00.
Da ne bi bespotrebno pisao esej, na mapi ćete sigurno uspjeti skontati nančin na koji treba obilježenu "zonu interesa" (crna boja) preoratinjenom čitavom dužinom, zajednoi sa ova dva najduža kompoleksa tunela, prema Midtown East. Ako se krene od Hudson Yarda (lijevo na mapi), samo treba slijediti ovu zaokruženu plavu zonu, gdje ima najviše medicine, kao i ove ostale na desnoj strani. Kontaminirane zone su pod moranjem. Eto...

Da ne bi bespotrebno pisao esej, na mapi ćete sigurno uspjeti skontati nančin na koji treba obilježenu "zonu interesa" (crna boja) preoratinjenom čitavom dužinom, zajednoi sa ova dva najduža kompoleksa tunela, prema Midtown East. Ako se krene od Hudson Yarda (lijevo na mapi), samo treba slijediti ovu zaokruženu plavu zonu, gdje ima najviše medicine, kao i ove ostale na desnoj strani. Kontaminirane zone su pod moranjem. Eto...

- Averus
#50248 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jbg nije pucanje ubijanje kakvo volite, ali nemam kome, pa ću vama...
Završih Final Fantasy 7 Rebirth.
Oko 124 sata igranja, nekih 95-97% pređene igre. Ostao je replay na hard mode i par sitnih collectibles i taskova da bude 100%.
Kao neko kome je original uklesan u srce otkako sam prvi put igrao tu igru, FF7 Remake mi je bio dobar, ali prespor
Međutim, FF7 Rebirth je nešto posebno i moram reći da sam sa istom emocijom i entuzijazmom igrao ovu igru, kao što sam original kad sam bio dijete.
Nevjerovatno šta su ljudi sve utrpali u jednu igru, koliko je bogata iako je većinom open world i koliko sam uživao u svakoj borbi, cutscene-u, dijalogu.
Natrpana je minigames, zanimljivim likovima, sporednim misijama.
Čak i "over the top" anime folovi nisu pretjerani i smarajući, nego imaju svoje mjesto u ovom svijetu.
Borbe odlične - zahtjevnija borba nego u drugim FF naslovima, sa svojim hibridnim ATB (koji se može i isključiti).
Protivnika ima bezbroj, neki su baš jebeno jaki i teški za pobijediti, a igrao sam na normal mode-u (hard je tek otključan nakon što se jednom prekuca).
Muzika - ne moram ništa reći ovdje osim imena Nobuo Uematsu.
Moram navesti i Cons: Optimizacija i svjetlost
Optimizacija: E ovdje dolazimo i do male mrlje na inače prelijepom proizvodu. Mnogi se žale na optimizaciju igre, a moram se složiti da "out of the box" je bilo malo i problema. Vrlo brzo su izašli patchevi koji su dosta toga ispeglali. Zahvaljujući modding supportu, i ono malo što je preostalo je sređeno.
Svjetlost/osvjetljenje: U zatvorenim prostorima sve izgleda savršeno, kao i u cutscenes (jer je baked lighting). Međutim tokom exploration perioda, pogotovo na početku igre, često je čudna svjetlost što utiče na izgled likova, okoline i sjena. Već nakon prve trećine igre sve je nekako mekše i ljepše za oko. Ne znam šta su tu fulili, nadati se modu ili patchu
Ja joj dajem ocjenu 100/100 jer su održali legacy jedne od najboljih igara ikad napravljenih, a uz to još i dopunili (usuđujem se reći i POPRAVILI) iskustvo i emocionalnu dubinu likova i priče. Nevjerovatno.
Ma nema... Oduševljen sam.
Ne žalim preorder i zahvaljujući ovom remek djelu, treći dio remake-a će također biti preorderovan, pa koliko god da košta!
Završih Final Fantasy 7 Rebirth.
Oko 124 sata igranja, nekih 95-97% pređene igre. Ostao je replay na hard mode i par sitnih collectibles i taskova da bude 100%.
Kao neko kome je original uklesan u srce otkako sam prvi put igrao tu igru, FF7 Remake mi je bio dobar, ali prespor
Međutim, FF7 Rebirth je nešto posebno i moram reći da sam sa istom emocijom i entuzijazmom igrao ovu igru, kao što sam original kad sam bio dijete.
Nevjerovatno šta su ljudi sve utrpali u jednu igru, koliko je bogata iako je većinom open world i koliko sam uživao u svakoj borbi, cutscene-u, dijalogu.
Natrpana je minigames, zanimljivim likovima, sporednim misijama.
Čak i "over the top" anime folovi nisu pretjerani i smarajući, nego imaju svoje mjesto u ovom svijetu.
Borbe odlične - zahtjevnija borba nego u drugim FF naslovima, sa svojim hibridnim ATB (koji se može i isključiti).
Protivnika ima bezbroj, neki su baš jebeno jaki i teški za pobijediti, a igrao sam na normal mode-u (hard je tek otključan nakon što se jednom prekuca).
Muzika - ne moram ništa reći ovdje osim imena Nobuo Uematsu.
Moram navesti i Cons: Optimizacija i svjetlost
Optimizacija: E ovdje dolazimo i do male mrlje na inače prelijepom proizvodu. Mnogi se žale na optimizaciju igre, a moram se složiti da "out of the box" je bilo malo i problema. Vrlo brzo su izašli patchevi koji su dosta toga ispeglali. Zahvaljujući modding supportu, i ono malo što je preostalo je sređeno.
Svjetlost/osvjetljenje: U zatvorenim prostorima sve izgleda savršeno, kao i u cutscenes (jer je baked lighting). Međutim tokom exploration perioda, pogotovo na početku igre, često je čudna svjetlost što utiče na izgled likova, okoline i sjena. Već nakon prve trećine igre sve je nekako mekše i ljepše za oko. Ne znam šta su tu fulili, nadati se modu ili patchu
Ja joj dajem ocjenu 100/100 jer su održali legacy jedne od najboljih igara ikad napravljenih, a uz to još i dopunili (usuđujem se reći i POPRAVILI) iskustvo i emocionalnu dubinu likova i priče. Nevjerovatno.
Ma nema... Oduševljen sam.
Ne žalim preorder i zahvaljujući ovom remek djelu, treći dio remake-a će također biti preorderovan, pa koliko god da košta!
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#50249 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ovoliko para tražiti za REMASTER i još ljudi masovno kupuju... 
- ferratilis
#50250 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Stariji igraci zeljni omiljene igre u novom ruhu + ogroman broj zoomera koji su godinama gledali memeove iz Obliviona te ga sad igraju. Dostupan je na game passu, ali ipak na Steamu ubise:

Todd zadovoljno trlja ruke, a nije guzice pomakao, Francuzi odradili posao.