Druže dosadan si. Preletio je preko rajlovca, stupa, brda mojmilo, sletio na stadion slavije u ulici draze mihajlovica gdje ga je cekalo auto kojim je pored binga i toma stigao u centar.
Kako.znam? Znam, necu tebi objasnjavati.
Druže dosadan si. Preletio je preko rajlovca, stupa, brda mojmilo, sletio na stadion slavije u ulici draze mihajlovica gdje ga je cekalo auto kojim je pored binga i toma stigao u centar.
Postoji i to samo da se pljacka bez imalo srama, kriminal je doslovce legalizovan, totalno bezakonje, samo pare i veze - sve je moguce ostvariti.Capajebo wrote: ↑23/04/2025 20:10Ne, nego drzava postoji samo na papiru.DonieBrasco wrote: ↑23/04/2025 20:06Nece ovo proci bez podrske stranaca, Eufora ili Nato.SIPA pokušala privesti Dodika u Istočnom Sarajevu, MUP RS-a se usprotivio
Ovo je smijurija sta se radi od drzave, Dodik i Covic su jedno, a Trojka sve da hoce ne moze nista. Sdfa likuje a isiti su cak i gori.
Da li je helipad na zgradi Vlade?
Vjerovatno na stadion. Nisam siguran da helikopter moze da sleti kdo zgrade vlade RS-aKraljicaIzJajca wrote: ↑23/04/2025 20:16Da li je helipad na zgradi Vlade?
Gdje je sletio?
Sad vidim, napisao si :
Stadion Slavija.
A evo sad razmišljam, nije logično očekivati oružani sukob SIPA I MUP RS. Postoje neki koraci postupka.
Znal se zasto je tu ? Znal on zasto je tu ?
Hvalaljubijankic wrote: ↑23/04/2025 20:18Vjerovatno na stadion. Nisam siguran da helikopter moze da sleti kdo zgrade vlade RS-aKraljicaIzJajca wrote: ↑23/04/2025 20:16Da li je helipad na zgradi Vlade?
Gdje je sletio?
Sad vidim, napisao si :
Stadion Slavija.
Ja sam za sekularnuPrpa.ba wrote: ↑23/04/2025 20:09Ja ne rotiram nikakvu pricu, ja sam za BiH kao republiku, domovinu bosnjackog naroda i svih ostalih koji u njoj zive, uz siroke vjerske i kulturne slobode za manjinske narode i vjere.
A nestanku kvislinskog rezima se, naravno, radujem. Ne radujem se svem zulumu koji nam jos valja istrpiti dok ne svane, ali polahko.
![]()
Pa nece nasi jadovi sigurno
PlusSA wrote: ↑23/04/2025 20:08 SIPA je odustala od “hapšenja” predsjednika RS @MiloradDodik Sve je,
prema informacijama @IstragaB , bila predstava za medije dogovorena na relaciji Dodik - Darko Ćulum (direktor SIPA-e). Cilj je, kako su nam kazali izvori iz SIPA-e, da ova agencija pokaže da provodi aktivnosti protiv Dodika, kako bi bio smanjen pritisak na rukovodstvo SIPA-e