Sprdacina od drzave
Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- Zombi_Rex
#21176 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Vratio se Mile opet bez problema sve više i više BiH
Sprdacina od drzave
Sprdacina od drzave
-
emmir1
#21177 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Mile za Jerusalem post
Izrael ga inspiriše...
Vrlo rado bi i on bombama po muslimanima.
Jos je pricao kako su oni stradalnici, napadnuti, progonjeni.
Ali onda je rekao i da ne treba da se zavaravaju i budu mirni, jer kod velikog broja muslimana u BIH postoji poriv za osvetu.
Nije bas pojasnio kakvu osvetu, obzirom da su Srbi ti koji su po njemu bili zrtve
Izrael ga inspiriše...
Vrlo rado bi i on bombama po muslimanima.
Jos je pricao kako su oni stradalnici, napadnuti, progonjeni.
Ali onda je rekao i da ne treba da se zavaravaju i budu mirni, jer kod velikog broja muslimana u BIH postoji poriv za osvetu.
Nije bas pojasnio kakvu osvetu, obzirom da su Srbi ti koji su po njemu bili zrtve
-
emmir1
#21178 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Pitanje za moderaciju
Da li moze da se uklone ovi sto na svakoj stranici danima pisu protiv BIH i nazivaju je sprdacinom i slicno.
Jasno, postoji drugo misljenje, ali opet ima neka granica.
Da li moze da se uklone ovi sto na svakoj stranici danima pisu protiv BIH i nazivaju je sprdacinom i slicno.
Jasno, postoji drugo misljenje, ali opet ima neka granica.
- Stabilizator
#21179 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ubačeni elementi.
Kad Dodik bude elieminran sa političke scene ima da nestanu ko prdež u svemiru.
Kad Dodik bude elieminran sa političke scene ima da nestanu ko prdež u svemiru.
- Prpa.ba
#21180 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ne vjerujete ni vi u to sto pisete, ali ako vam je lakse sto da ne
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#21181 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
PreCednice, reci da ces ti primiti Palestince u RSplavi_E wrote: ↑26/03/2025 17:45 Dodik bi deportovao Palestince iz Gaze: Ono što je govorio Trump, da ih se raseli na druge destinacije
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-b ... /250326169
Znaci za Dodika ne bi trebao biti problem da neko kaze da "Srbi mogu ponijeti onoliko zemlje koliko su donijelii na opancima prilikom turskog naseljavanja pravoslavnog stanovnistva u Bosnu i otici u Srbiju. I da onda svi nastave da mirno zive."![]()
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
-
palermo
#21183 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ko su ti ? Jebi ga, ako ne.konkretizujes kao da nisi nista napisao. I sta je granica u ovom.slucaju. Ne.ona na Raci, naravno
-
palermo
#21184 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ja se nesto pitam, zasto bi Turska primala nas ? Ta ima ih dovoljno da bi im mi nesto znacili.
I najvaznije, zar ne bi Turskoj bolje bilo da sama.dodje ovdje nego da joj mi idemo tamo ?
I najvaznije, zar ne bi Turskoj bolje bilo da sama.dodje ovdje nego da joj mi idemo tamo ?
- Cherry-Cherry
#21185 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Pa je li ovo normalno više, jebo mu Izrael mater
- Prpa.ba
#21186 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ima para kad se ne krade, kako ono kaze narodna mudrost, metenje ispred svoje avlije, ovo-onoRačun Agencije za pružanje usluga u zračnoj plovidbi Bosne i Hercegovine (BHANSA) blokiran je od petka 21. marta zbog dugovanja države Bosne i Hercegovine prema kompaniji "Viaduct" iz Slovenije.
Kako saznajemo, jedino je moguće da u BHANSA-i plaćaju komunalije, vodu i struju, i to s posebnog računa, dok račun na koji liježu prihodi iz zračnog prometa je pod potpunom blokadom.
-
ljubijankic
#21187 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Jbg kada se pisalo da on sto prije mora biti uhvaćen pa i pod cijenu nekog incidenta onda se svasta pisalo. Sad Mile ne vadi.
- no_sekirli
#21188 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Kad malo bolje co'ek razmisli, organi represije nisu ni pokusali privesti krsitelje zakona. Tako da oni fakticki mogu reci da nisu dobili drugi poziv, postar potpise da nisu nadjeni na adresi, ili kako to vec ide.
Sto je najveci apsurd, na adrese pobunjenika, barem koliko se zna u javnosti, nije poslan niti jedan policajac SIPE, GP, FUPa, ili neka druga ovlastena osoba, bez oruzja, sa pendrekom i lisicama na opasacu. Pa da barem pridje rezidenciji i kaze, poslalo me Tuziteljstvo, moram privesti, cisto da vidimo sta bi se dogodilo.
Pobunjenici mogu 'ladno izjaviti da niti im je urucen poziv, niti ih je netko dosao privesti, i da uopce nemaju nikakvih problema sa zakonom. Bas kao sto Gicko izjavi, da je Sipi po novom zakonu RSa zabranjeno samo hapsiti politicare, a kriminalce mogu bez problema.
Sto je najveci apsurd, na adrese pobunjenika, barem koliko se zna u javnosti, nije poslan niti jedan policajac SIPE, GP, FUPa, ili neka druga ovlastena osoba, bez oruzja, sa pendrekom i lisicama na opasacu. Pa da barem pridje rezidenciji i kaze, poslalo me Tuziteljstvo, moram privesti, cisto da vidimo sta bi se dogodilo.
Pobunjenici mogu 'ladno izjaviti da niti im je urucen poziv, niti ih je netko dosao privesti, i da uopce nemaju nikakvih problema sa zakonom. Bas kao sto Gicko izjavi, da je Sipi po novom zakonu RSa zabranjeno samo hapsiti politicare, a kriminalce mogu bez problema.
- Ludzak
#21189 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Zna Mile kod koga treba lobirati. Nije on lud.
- duh_sa_sjekirom
#21190 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Mile je preuzeo inicijativu...
Dok domaće slunte i nesposobnjakovići u pravosuđu češkaju jajca
Dok domaće slunte i nesposobnjakovići u pravosuđu češkaju jajca
- Prpa.ba
#21191 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Republika Srpska postuje medjunarodne partnere poput SIPA-e, uz odgovarajuce najave i odobrenja naravno da SIPA moze djelovati u sadejstvu sa MUP-om RS.no_sekirli wrote: ↑26/03/2025 20:42 da je Sipi po novom zakonu RSa zabranjeno samo hapsiti politicare, a kriminalce mogu bez problema.
-
elcaliente
#21192 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Pjeni se i dalje ovdje.
Crveni meteo alarm.
Polako naci ce se izlaz, evo vec se situacija lagano smiruje.
Crveni meteo alarm.
Polako naci ce se izlaz, evo vec se situacija lagano smiruje.
Last edited by elcaliente on 26/03/2025 20:58, edited 1 time in total.
- Prpa.ba
#21193 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Cak bi se moglo reci da jenjava
-
Sociolog
-
elcaliente
-
zavrzlama
#21196 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Sve sto radi dodik je sinhronizovano i osmisljeno u srbiji...dodik je svjestan da nema podjele BIH,ali mora ovo raditi jer mu vuciceve sluzbe disu za vratom...vucic koristi dodika kao monetu za trgovinu sa zapadom...zapad zeli resurse,vucic totalnu vlast,a dodik je glupan i krkan koji je umislio da se i on nesto pita...
Vucic je bio na ribanju,ovih dana cemo svjedociti rezultatima tog ribanja..
Sve ce ovo na kraju biti i bolje nego sto se svi mi nadamo
Sve ce ovo na kraju biti i bolje nego sto se svi mi nadamo
-
elcaliente
#21197 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ma ovo je vec sada jako dobro. Ne treba bolje.zavrzlama wrote: ↑26/03/2025 21:05 Sve sto radi dodik je sinhronizovano i osmisljeno u srbiji...dodik je svjestan da nema podjele BIH,ali mora ovo raditi jer mu vuciceve sluzbe disu za vratom...vucic koristi dodika kao monetu za trgovinu sa zapadom...zapad zeli resurse,vucic totalnu vlast,a dodik je glupan i krkan koji je umislio da se i on nesto pita...
Sve ce ovo na kraju biti i bolje nego sto se svi mi nadamo![]()
-
Johny12
#21198 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Posljedice ovoga ces tek vidjeti. Dodik je prozvao blef pro drzavne strane i svima je jasno da je miran razlaz i te kako moguc.
Ali mece do toga doci. Ne zbog konakovica ili niksica jer naravno oni ne bi bili u stanju kozu sprijeciti da ode u komsijsku njivu, vec zbog Dode samog.
Mnogo prakticnih stvari je komplikovano i zahtijeva bolju pripremu od one koju je on u stanju napraviti. Niti ce srbija anektirati, ne zbog Rame vec zbog MZ. To je vec veci izgred.
Bosne ce biti onoliko i koliko Dodik zeli da je ima. Zakoni koji mu ne odgovaraju nece se postovati. Obicne krimose sipa ce ganjat jer mu odgovara to. Njegove pajdase nece ni prismrditi. Agencije koje zeli na nivou rs i bice.
Drzavna imovina, zaboravi……
Helem, nakon par mjeseci kad se stisa i hdz ce htjeti isto u hercegovini pa ocekuj neku novu krizu tamo.
Trojka ce u medjuvremenu spinovat da su pobijedili i da se Dodik utisao.
I botovi pisati sto ti pises, da “zaboravimo”
U nadanju da dobiju izbore
Ali mislim da narod nije toliko naivan pa ce ih 26 te oduvati…. S vihorom.
No trajna steta he nacinjena, mislim da se treba fokusirati na odnose u federaciji
-
elcaliente
#21199 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
I ko ce doci 2026?Johny12 wrote: ↑26/03/2025 21:13Posljedice ovoga ces tek vidjeti. Dodik je prozvao blef pro drzavne strane i svima je jasno da je miran razlaz i te kako moguc.
Ali mece do toga doci. Ne zbog konakovica ili niksica jer naravno oni ne bi bili u stanju kozu sprijeciti da ode u komsijsku njivu, vec zbog Dode samog.
Mnogo prakticnih stvari je komplikovano i zahtijeva bolju pripremu od one koju je on u stanju napraviti. Niti ce srbija anektirati, ne zbog Rame vec zbog MZ. To je vec veci izgred.
Bosne ce biti onoliko i koliko Dodik zeli da je ima. Zakoni koji mu ne odgovaraju nece se postovati. Obicne krimose sipa ce ganjat jer mu odgovara to. Njegove pajdase nece ni prismrditi. Agencije koje zeli na nivou rs i bice.
Helem, nakon par mjeseci kad se stisa i hdz ce htjeti isto u hercegovini pa ocekuj neku novu krizu tamo.
No trajna steta he nacinjena, mislim da se treba fokusirati na odnose u federaciji
-
Johny12
#21200 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Pretpostavljam sda. Ruralni krajevi ionako glasaju za njih, i vecinska su stranka po broju glasova.elcaliente wrote: ↑26/03/2025 21:15I ko ce doci 2026?Johny12 wrote: ↑26/03/2025 21:13Posljedice ovoga ces tek vidjeti. Dodik je prozvao blef pro drzavne strane i svima je jasno da je miran razlaz i te kako moguc.
A ove pizdarije sto trojka radi kostace ih dijela urbane populacije, dovoljno da prevagne na sda stranu.
Tako ja mislim da ce biti, ali ne i sta bih zelio.
Zelio bih nove opcije, manje korumpirane i nepotisticke od sda, sa vise ideja i hrabrosti od trojke……
Ali ne vidim na horizontu