gledao sam ovo večeras direktno na RTL dnevniku, volim što je primitivna lopovska seljačina pokazala kakav je to balvan neotesani,
direktno i javno u kameru , pred cijelim Hr auditorijem
gledao sam ovo večeras direktno na RTL dnevniku, volim što je primitivna lopovska seljačina pokazala kakav je to balvan neotesani,
Na osnovu saopstenja. Niko nece da preuzme odgovornost. Zamjenik SIPAe u bijegu, a direktor Dodikov potrcko. Covicevi kadrovi se, po obicaju, prave mutavi.GandalfSivi wrote: ↑12/03/2025 21:49Cemu ba defetizam svega ti? Dosta je bilo help boznia, vakat je da sami uzmemo stvari u ruke, a imamo sve mehanizme (uz podrsku MZ-a normalno, ali prvenstveno domacim snagama)…
Ne sumnjam ja da ce on otici, vise me strah sto ne znam ko ce doci i koji je odgovor na pametnu politiku. Isto kao u srbiji, ako ode vucic, dodje sarovic, to nije dobitak.
To saimidine nek si nam rekao i svoje vjerovanje naravno uz zastave nase jedne i jedinesaimidin wrote: ↑12/03/2025 22:06snage da ovo riješi nema a ne vjerujem ni u neku pomoć od eufora, jer ovo više nije samo polički kriminal ovo je otvorena oružana pobuna, nadam se da se ispod žita nešto provlači, ali sve su šanse da idemo u veliku neizvijesnost sa ozbiljnim ekonomskim posljedicama za
![]()
Ps
Stvarno želim vjerovati da je moguće rješenje kao samouprave, ali razum kaže ništa od toga
Stanivukovic je cetalj. U biti kod Srba multietnicka spika ne dobija izbore. No ova demonstracija moci drzave i presuda Dodiku, za nauk su svakom buducem cetalju separatisti. Ako je Mile pao, nakon ovoliko godina i sranja, koje je izazvao, ko garantuje Stanivukovicu da on bez iskustva nece prije i lakse. Zato je ovo sto de desava vrlo bitno. Za buduci preustroj RŠ. I sve nove pocetnike.
Pa sve je stvar politickog dogovora,tada je SDA imala Ministarstvo sigurnosti a danas Trojka nema.Slo Burner wrote: ↑12/03/2025 21:51 Treba napomenuti da je Darko Culum izabran za direktora Sipe 2020 dok je vladajuca koalicija bila SDA- HDZ-SNSD
giovanni008 wrote: ↑12/03/2025 22:06 Dodiku ne ide na ruku ni da je rumun od madjarskog generala 22. januara preuzeo ulogu glavnog sefa EUFOR snaga, tako da se madjari ne pitaju vise!!!
https://www.aa.com.tr/ba/balkan/novi-za ... st/3458813#
Ali on neće imati bakirovu sda da ga decenijama ojačava niti će imati sistem u kojem može da radi šta god hoće. Presuda dodiku je presedan koji neće biti zaboravljen.
Uhhh jesi zao!
da, poceli su debatu o BiH u EU parlamentu