Ovom pravosudju što Vikica ganja
https://avaz.ba/vijesti/bih/960371/stev ... rani-u-bih
Stevandić: Mislim da je Rute shvatio da bi bio veliki rizik podrška huškačkoj strani u BiH
Stevandic:
On je kazao da u svemu što radi "Republika Srpska nije sama i izolovana, jer ima razumijevanje Srbije, Mađarske i Hrvatske".
Sto je ratnom zlocincu milo to mu se i snilo...DonieBrasco wrote: ↑10/03/2025 12:43 https://avaz.ba/vijesti/bih/960371/stev ... rani-u-bih
Predsjednik Narodne skupštine RS Nenad Stevandić ocijenio je da je generalni sekretar NATO Mark Rute, koji danas dolazi u posjetu BiH, "shvatio da u BiH postoje dvije strane, huškačka i odbrambena snaga".
![]()
Hoces da kaze da Hrvatska lobira za Dodika u EU krugovima ?DaysleepeR wrote: ↑10/03/2025 12:48 Ne treba uzimati izjave lika kao što je Stevandić za činjenice.
Dodik ima podršku Milanovića, Plenkovićevu nema.
Milanović bi se za poziciju Hrvata u BiH borio unutrašnjim previranjima, dok Plenković to radi u EU institucijama preko Željane Zovko.
Dva potpuno drugačija pristupa.
Ne. Nisam to rekao.DonieBrasco wrote: ↑10/03/2025 12:50Hoces da kaze da Hrvatska lobira za Dodika u EU krugovima ?DaysleepeR wrote: ↑10/03/2025 12:48 Ne treba uzimati izjave lika kao što je Stevandić za činjenice.
Dodik ima podršku Milanovića, Plenkovićevu nema.
Milanović bi se za poziciju Hrvata u BiH borio unutrašnjim previranjima, dok Plenković to radi u EU institucijama preko Željane Zovko.
Dva potpuno drugačija pristupa.
Mozda sarkazam? Drugo rjesenje ne vidim…palermo wrote: ↑10/03/2025 12:13prelivoda wrote: ↑10/03/2025 12:04Imaš nepogrešivu logikuupitan wrote: ↑10/03/2025 12:02 Jel ovo Trojka pristala na Dodikovo povlacenje srba iz OS,SIPE...
Kada nema drugih banaka ima Centralna banka...
“Usvojen je Nacrt zakona o budžetu institucija Bosne i Hercegovine. Još jedan rekordno velik, uvećan za 180 miliona KM. Više novca za Ustavni sud, Sud BiH, VSTV, Tužilaštvo BiH i još neke važne institucije naše zemlje. Prijem preko 700 ljudi u Oružane snage BiH, 150 u Graničnu policiju BiH, prijem novih ljudi u SIPA-u i još neke važne institucije naše zemlje.![]()
I ja bih volio znati koja je ovdje logika upotrebljena.
Kakva "anjica", šta joj tepaš, nije ono vidjelo dame, ono je krampuz svoje vrste.No Mind wrote: ↑10/03/2025 10:48 Meni je one Anjice mozda najvise zao, ja sam tako malo slab prema damama.Ako bude mesta u precednikovom helikopteru nadam se da ce sletiti po nju.
Ali sta je mislila, ko sa ratnim zlocincem "crvenim kombijem" tikve sadi... Ne moze nista dobro da se izrodi tu.
Nista, proces, kazna rehabilitacija pa pamet u glavu!
Uh ovo je opet gdje su mu debelo zavukli, vidi Generala & CO. Neznam jel kordinirano al fakat ovi is trojke su trenutno na necem dobrom evo i Zukan ne vadi. I Becir i Komso isto, jos da sutnu Madjare iz EUFORA, bilo bi za ludih snova a i ovo dosad je sveDaysleepeR wrote: ↑10/03/2025 12:39 Svakim jačanjem institucija, jedan obični predsjednik entiteta ispada što manji...
Moć mu je realno onolika kolika i predsjedniku Federacije, kojeg niko ne zarezuje sekunde.
Zapamtite to...
Sve je manje bitan i uticaj mu je sve manji.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/minista ... /250310095
Ma oni su gotovi ako padne Dodik. Neka se onda dogovaraju sa SDS-om i PDP-omStabilizator wrote: ↑10/03/2025 13:01 Što duže Hrvatska i Čović budu podrzavali Dodika to će cijena njegovog poraza biti skuplja za Hrvatsku.
Pa hoce vjerovatno istim metodama da srpsko-hrvatske strane podrze jedni druge, sta vise njima a sto manje BiH, vrlo jednostavno.moonco wrote: ↑10/03/2025 13:10Ma oni su gotovi ako padne Dodik. Neka se onda dogovaraju sa SDS-om i PDP-omStabilizator wrote: ↑10/03/2025 13:01 Što duže Hrvatska i Čović budu podrzavali Dodika to će cijena njegovog poraza biti skuplja za Hrvatsku.![]()
![]()
Tačno. Evo primjera kako se pokušava prodati prirodno bogatstvo.DonieBrasco wrote: ↑10/03/2025 13:11Pa hoce vjerovatno istim metodama da srpsko-hrvatske strane podrze jedni druge, sta vise njima a sto manje BiH, vrlo jednostavno.moonco wrote: ↑10/03/2025 13:10Ma oni su gotovi ako padne Dodik. Neka se onda dogovaraju sa SDS-om i PDP-omStabilizator wrote: ↑10/03/2025 13:01 Što duže Hrvatska i Čović budu podrzavali Dodika to će cijena njegovog poraza biti skuplja za Hrvatsku.![]()
![]()
Ovo je bio extra potez sugerisan od jedne lobističke grupe izvana. Mislim da će sve ovo da pomete na kraju puno naših rudonja iz sva tri nacionalističko-lopovska lobija.izvrsni direktor wrote: ↑10/03/2025 13:09 Poceli da lesinare:
https://www.klix.ba/vijesti/bih/camil-d ... /250310082
I ono zatvaranje memorijalnog centra je cisto zatezanje odnosa
NediM17 wrote: ↑10/03/2025 12:58Kakva "anjica", šta joj tepaš, nije ono vidjelo dame, ono je krampuz svoje vrste.No Mind wrote: ↑10/03/2025 10:48 Meni je one Anjice mozda najvise zao, ja sam tako malo slab prema damama.Ako bude mesta u precednikovom helikopteru nadam se da ce sletiti po nju.
Ali sta je mislila, ko sa ratnim zlocincem "crvenim kombijem" tikve sadi... Ne moze nista dobro da se izrodi tu.
S onom kosurinom prava đikanka.
Doduše, kad se Kordić mog'o "rehabilitirati" valjda će i Anjica.No Mind wrote: ↑10/03/2025 13:21NediM17 wrote: ↑10/03/2025 12:58Kakva "anjica", šta joj tepaš, nije ono vidjelo dame, ono je krampuz svoje vrste.No Mind wrote: ↑10/03/2025 10:48 Meni je one Anjice mozda najvise zao, ja sam tako malo slab prema damama.Ako bude mesta u precednikovom helikopteru nadam se da ce sletiti po nju.
S onom kosurinom prava đikanka.pa nisam ja nikakav tvrdolinijaš, vjerujem u iskreno pokajanje i potpunu rehabilitaciju nakon kazne
![]()
Kakva sprdancija sa drzavom.Milorad Dodik se nije pojavio na saslušanju u Tužilaštvu BiH, bit će mu poslan još jedan poziv
sta bi to biloDonieBrasco wrote: ↑10/03/2025 13:19 Evo vam sad ocigledan primjer u predsjednistvu na sastanku sa ovim iz NATO-a, da je sad umjesto Komsica, Covic ili neko iz HDZ mozete zamislit u kojem bi smjeru isle stvari.