Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#9651 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
nevjerovatno, vodis 2:0 i natezes se ko je zasluzan ko je bolji ko je jebeniji itd... jebem ti nas mentalitet i qurac. Kad ce te nauciti da kada pbjedjues a utakmica jos traje nije gotovo i nije za euforiju i ko je zasluzan... ponavljam boli me kita ko je zasluzan dok radi svoj poso ovako, budeli se natezalo oko kifle, smučka, ludićke, zlatka, denisa svena itd kurca palca, dodik ce preuzet inicijativu i picousti i nametnut nam MAGA/cetnik ambasadore i pojest ce mo govno... jebite se vise glupani.
-
zavrzlama
#9652 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Cim stvari krenu dobro po BIH,po pravilu se angazaju neki da pricu usmjere ka nesuglasicama izmedju probih stranaka
Nek se prepoznaju doticni
Nek se prepoznaju doticni
-
Malisa11
#9653 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Opet ti kazem, daj dokaz osim medijskih naglabanja. Evo vidjet cemo u narednim danima je li napustaju, je li zauzeta zgrada i sl. Sta ce biti kada ne napuste, ne bude zauzeta i sl? Ti i slicni ce preci na narednu temu botovanja. Drzite se hurmi.
-
miop
- GandalfSivi
#9655 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Opet cirkus vidim. Sve cistunci (pogotovo twitter efendije) sada fokusiraju pricu na izlazak SIPA-e iz zgrade na par sati. Pa se pitaju gdje je krivicna odgovornost. A to sto sada imas mac nad glavom Culumu koji sada MORA postupati po zajonu, to nista? Refa bi isao hapsiti njega, radje nego da Cukum ide hapsiti Dodika kada nalog dodje.
Normalno da SDA kroz svoj tradicionalno lesinarenje ima veze sa tim narativom. Evo jedno pitanje. Da li iko misli da ce MUP RS-a poslije cirkusa od petka pokusati da iseli SIPA-u u ponedjeljak, ili utorak, ili bilo kada vise. To je ogromna pobjeda drzave, bez obzira sta lesinari pokusali reci…
Normalno da SDA kroz svoj tradicionalno lesinarenje ima veze sa tim narativom. Evo jedno pitanje. Da li iko misli da ce MUP RS-a poslije cirkusa od petka pokusati da iseli SIPA-u u ponedjeljak, ili utorak, ili bilo kada vise. To je ogromna pobjeda drzave, bez obzira sta lesinari pokusali reci…
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#9656 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
pici wrote: ↑09/03/2025 15:29 nevjerovatno, vodis 2:0 i natezes se ko je zasluzan ko je bolji ko je jebeniji itd... jebem ti nas mentalitet i qurac. Kad ce te nauciti da kada pbjedjues a utakmica jos traje nije gotovo i nije za euforiju i ko je zasluzan... ponavljam boli me kita ko je zasluzan dok radi svoj poso ovako, budeli se natezalo oko kifle, smučka, ludićke, zlatka, denisa svena itd kurca palca, dodik ce preuzet inicijativu i picousti i nametnut nam MAGA/cetnik ambasadore i pojest ce mo govno... jebite se vise glupani.
-
romagnoli90
#9657 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Kakvih ba medijskih naglabanja? U čijem interesu pokušavaš da prikažeš da se ništa nije desilo i da 100 ljudi nije napustilo zgradu jer im je naređeno da napuste zgradu? I kakve fuckin' veze s ovim ima SDA, jese li vi više normalni? Hoćeš da kažeš da je to bila kolektivna fatamorgana, da je sve izmislila SDA?
Više uposlenika SIPA-e dalo je izjave za medije gdje kažu da im je MUP RS naredio da izađu iz prostorija SIPA-e u Banjaluci. Jednog od tih inspektora lično poznaje jedan moj prijatelj iz Banjaluke i on je potvrdio da su morali izaći iz zgrade. Direktor Policije RS-a Siniša Kostrešević je obavijestio direktora SIPA-e Darka Ćuluma, a on rukovodioce u Regionalnom uredu u Banjoj Luci o zahtjevu da napuste zgradu i da pokupe oružje. Šta je tu nejasno, botino?
Last edited by romagnoli90 on 09/03/2025 15:39, edited 1 time in total.
-
MMM1977
#9658 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
U ovome je problem, lobiranje se rijetko kada vidi. Znam da ne vrijedi da ti kažem da za trenutna dešavanja i sunovrat Dodika Sabina ima najveću zaslugu.Malisa11 wrote: ↑09/03/2025 15:08 dino nije zlatan, no bolji je od svakog sdeovce za drzavu Bosnu i Hercegovinu. Da li radi kolute, ili namjesta atome da se sudaraju, meni svejedno, sve dok BIH ima uspjeha.
Sto se Sabine tice, insajderi su dosta naveli o njoj. Uvali se u sto bolji fond i narici jedno te isto.
Koji je to Sabina zakon progurala, napravila, lobirala a da znamo za njega? Koji su to uspjesi koje je donijela BIH?
Na kraju krajeva, ni ona sama ne traži tako nešto.
-
MMM1977
#9659 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
De ba ne objavljuje ove smećare sdaovske
-
Malisa11
#9660 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
moj prijatelj je jaci od tvog i kaze....romagnoli90 wrote: ↑09/03/2025 15:36 Jednog od tih inspektora lično poznaje jedan moj prijatelj iz Banjaluke i on je potvrdio da su morali izaći iz zgrade
Providni ste.
- Peacean
#9661 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
https://n1info.ba/vijesti/konakovic-o-l ... e-arabije/Konaković: Saudijska Arabija najavila da će lobirati za BiH
-
romagnoli90
#9662 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Dakle sve je bila laž SDA, uposlenici SIPA-u ustvari uopšte nisu napustili zgradu i ništa im nije naređeno?Malisa11 wrote: ↑09/03/2025 15:38Daj izjave, imena? Ili ces citirati "srpska info" i "neimenovani sluzbenik"?romagnoli90 wrote: ↑09/03/2025 15:36 Više uposlenika SIPA-e dalo je izjave za medije gdje kažu da im je MUP RS naredio da izađu iz prostorija SIPA-e u Banjaluci.
Jaka vam je narativ, gori od cetnicke svi imaju istu pricu. Sipa napustila objekat. Lazete. Laz izvodi iz vjere.
To što su bukvalno SVI mediji brujali čitav dan o tome, (uključujući i N1, Klix, Avaz, BHRT...) sve je bila laž i spin SDA i Avde Avdića?
HAHAHAHA sve je laž, osim onog što kaže ljubljeni vođa Dino Konaković hahahahhahaha kakva lobotomija
- tramvajtrojka
#9663 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
bas zanimljivo da jedan visoko pozivionirani sdaovac ima isto misljenje kao forumasi koji nisu za SDA ali, koji nisu ni za jednu stranku, koji nazivaju ovdje ljude placenicima itd.itd._BataZiv_0809 wrote: ↑09/03/2025 15:36pici wrote: ↑09/03/2025 15:29 nevjerovatno, vodis 2:0 i natezes se ko je zasluzan ko je bolji ko je jebeniji itd... jebem ti nas mentalitet i qurac. Kad ce te nauciti da kada pbjedjues a utakmica jos traje nije gotovo i nije za euforiju i ko je zasluzan... ponavljam boli me kita ko je zasluzan dok radi svoj poso ovako, budeli se natezalo oko kifle, smučka, ludićke, zlatka, denisa svena itd kurca palca, dodik ce preuzet inicijativu i picousti i nametnut nam MAGA/cetnik ambasadore i pojest ce mo govno... jebite se vise glupani.
nadasve čudna slučajnost
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#9664 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
vidi druže, da su se sabina i dino pobili, ne umanjuje veličinu njihovih zajedničkih poteza apropo smjene dodikovih kadrova i izbacivanja snsda iz državne vlasti.Skijaš wrote: ↑09/03/2025 14:07Da li bi Zahiragic ukrao milion maraka da moze ? Apsolutno. Da li ja to gajim licni animozitet prema Zahiragicu jer imam takvo misljenje o toj hipotetickoj situaciji ? Obojicu je iznjedrila SDA i u njoj sigurno nisu naucili da igraju posteno. Konakovicu je Sabina morala bukvalno prijetiti kako bi ga se istjeralo iz zagrljaja sa Dodikom i bezveze je sada predstavljati ga kao sampiona konfrontacije s Dodikom. A to se evo pokusava. Da citiram kolegu ....JovicSA wrote: ↑09/03/2025 09:30Prepoznajem li ja možda kod tebe neki lični animozitet prema Konakoviću? Jer kako objasniti kritiku za nešto što se nije desilo već za hipotetske greške koje je mogao napraviti? Takav pristup uvijek govori da je tu nešto više od zdrave kritike i tu ulazimo u polje nečeg osobnog.
A zaboravlja se pljuvanje po Sabini kad je rekla da od koalicije sa Dodikom nema nista. Ovo me podsjeca na par situacija iz rata i ekipu koja je cistila ociscene transeje i zemunice. Najglasniji. "Prednjace".malakh wrote: ↑08/03/2025 19:44 nego zašto nitko ne komentira odlične poteze trojke koja već neko vrijeme nameće narativ da se sa dodikom više nikada ne formira vlast i da će svaka bošnjačka i probosanska stranka koja ga ponovno uvede u vlast počiniti historijsku veleizdaju države bosne i hercegovine.
dino prednjači u tome...![]()
nealaganja, nerazumijevanja su normalna u politici i daj bože da ih ima i više.
konkretno ja sam podržao sabinu kada je javno očitala lekciju konakoviću, da ga malo otrijezni i otrijeznila ga je. svjedočimo tome, zar ne?
i razumijem harangu sda falangi, jer znaju da nakon ovoga, teško da mogu dodika uvući u vlast...
Last edited by malakh on 09/03/2025 15:43, edited 1 time in total.
- GandalfSivi
#9665 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Izasli, vratili se, nece vise izaci. I sta cemo sad?romagnoli90 wrote: ↑09/03/2025 15:42Dakle sve je bila laž SDA, uposlenici SIPA-u ustvari uopšte nisu napustili zgradu i ništa im nije naređeno?Malisa11 wrote: ↑09/03/2025 15:38Daj izjave, imena? Ili ces citirati "srpska info" i "neimenovani sluzbenik"?romagnoli90 wrote: ↑09/03/2025 15:36 Više uposlenika SIPA-e dalo je izjave za medije gdje kažu da im je MUP RS naredio da izađu iz prostorija SIPA-e u Banjaluci.
Jaka vam je narativ, gori od cetnicke svi imaju istu pricu. Sipa napustila objekat. Lazete. Laz izvodi iz vjere.![]()
To što su bukvalno SVI mediji brujali čitav dan o tome, (uključujući i N1, Klix, Avaz, BHRT...) sve je bila laž i spin SDA i Avde Avdića?
HAHAHAHA sve je laž, osim onog što kaže ljubljeni vođa Dino Konaković hahahahhahaha kakva lobotomija![]()
![]()
-
Malisa11
#9666 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
VIdi, ja nisam kupljen covjek. Ja mogu reci da je konjakovic kretencina, no ta kretencina u ovom trenutku biberi sda kao niko do sada i do tada je MOJ KONJAKOVIC.romagnoli90 wrote: ↑09/03/2025 15:42 HAHAHAHA sve je laž, osim onog što kaže ljubljeni vođa Dino Konaković hahahahhahaha kakva lobotomija
Samo neka nastavi u istom ritmu. Kada nam ne bude odgovarao, sutnut cemo ga i dovesti boljeg za Bosnu i Hercegoivnu.
Do tada, uzivamo kako vam pije krv na slamku i izvlaci najgore iz botova.
Jos jednom, laz izvodi iz vjere.
- tramvajtrojka
#9667 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
nemoj ga sdfovci razmisljaju po binarnom sistemi jedinica i nulaGandalfSivi wrote: ↑09/03/2025 15:43Izasli, vratili se, nece vise izaci. I sta cemo sad?romagnoli90 wrote: ↑09/03/2025 15:42Dakle sve je bila laž SDA, uposlenici SIPA-u ustvari uopšte nisu napustili zgradu i ništa im nije naređeno?![]()
HAHAHAHA sve je laž, osim onog što kaže ljubljeni vođa Dino Konaković hahahahhahaha kakva lobotomija![]()
![]()
konakovic je zlo i
svi su isti al trojka je izdajnicka
- Skijaš
#9668 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
pici wrote: ↑09/03/2025 15:29 nevjerovatno, vodis 2:0 i natezes se ko je zasluzan ko je bolji ko je jebeniji itd... jebem ti nas mentalitet i qurac. Kad ce te nauciti da kada pbjedjues a utakmica jos traje nije gotovo i nije za euforiju i ko je zasluzan... ponavljam boli me kita ko je zasluzan dok radi svoj poso ovako, budeli se natezalo oko kifle, smučka, ludićke, zlatka, denisa svena itd kurca palca, dodik ce preuzet inicijativu i picousti i nametnut nam MAGA/cetnik ambasadore i pojest ce mo govno... jebite se vise glupani.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#9669 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ma u roku pet minuta ce nas natjerati MaGA da potpisemo sve sto budu trazili... ma minutu i manje... jebte natezanje ko je pokreno inicijativu ko je dodo, ko je nabacio na volet ko je zabio gol a mile prvi autogol dao... da to nije uradio nista od ovoga nebi bilo... mile je tu najzasluzniji ako cemo pravo.
-
A_A_AKCIJA
#9670 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Pad Dodika se planira od izbora. A zasluga je kompletne Trojke.MMM1977 wrote: ↑09/03/2025 15:37U ovome je problem, lobiranje se rijetko kada vidi. Znam da ne vrijedi da ti kažem da za trenutna dešavanja i sunovrat Dodika Sabina ima najveću zaslugu.Malisa11 wrote: ↑09/03/2025 15:08 dino nije zlatan, no bolji je od svakog sdeovce za drzavu Bosnu i Hercegovinu. Da li radi kolute, ili namjesta atome da se sudaraju, meni svejedno, sve dok BIH ima uspjeha.
Sto se Sabine tice, insajderi su dosta naveli o njoj. Uvali se u sto bolji fond i narici jedno te isto.
Koji je to Sabina zakon progurala, napravila, lobirala a da znamo za njega? Koji su to uspjesi koje je donijela BIH?
Na kraju krajeva, ni ona sama ne traži tako nešto.
Trojka je izbacila SDA iz igre.
HDZ zbog HDZ Hrvatska dobio još jednu šansu.
Dodik je ušao u vlast, samo da bi potpisivao EU zakone. Novac mu se davao na kapaljku. Stranci su dali garanciju da će dati podršku ako i kada stane sa tim. To se i desilo. Pored toga imao je četiri ruke u DN, čime je legalno mogao blokirati.
Tek nakon presude ustavnog suda i oduzimanja jednog delegata u DN, stvorila se pretpostavka da se Dodik izbaci.
Znam da je mnogima teško shvatiti da postoji Trojka koja vodi ozbiljniju politiku od onoga što smo navikli. Od improvizacije SDA i politike plemenskih poglavica.
-
romagnoli90
#9671 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Kakva laž? SIPA nije napustila zgradu u Banjaluci? SVI mediji su lagali o tom danu? Ništa se nije desilo? Darko Ćulum je jedini u pravu i samo ćemo njemu vjerovati? Darko Ćulum, inače bivši šef istog tog MUP-a RS? E pa vidjećemo kad ubrzo stigne zahtjev za hapšenje Milorada Dodika, šta će tada uraditi cijenjeni i uvaženi Darko Ćulum koji je jedini bio u pravu tog dana, SVI ostali mediji u BiH su lagali i spinovali za SDA.Malisa11 wrote: ↑09/03/2025 15:44VIdi, ja nisam kupljen covjek. Ja mogu reci da je konjakovic kretencina, no ta kretencina u ovom trenutku biberi sda kao niko do sada i do tada je MOJ KONJAKOVIC.romagnoli90 wrote: ↑09/03/2025 15:42 HAHAHAHA sve je laž, osim onog što kaže ljubljeni vođa Dino Konaković hahahahhahaha kakva lobotomija
Samo neka nastavi u istom ritmu. Kada nam ne bude odgovarao, sutnut cemo ga i dovesti boljeg za Bosnu i Hercegoivnu.
Do tada, uzivamo kako vam pije krv na slamku i izvlaci najgore iz botova.
Jos jednom, laz izvodi iz vjere.
-
Malisa11
-
A_A_AKCIJA
#9673 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ma jok ba.Peacean wrote: ↑09/03/2025 15:40https://n1info.ba/vijesti/konakovic-o-l ... e-arabije/Konaković: Saudijska Arabija najavila da će lobirati za BiH
Samo to ide, Konaković gura suprotno.
Vidiš šta nam mudraci govore
-
romagnoli90
#9674 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Nadamo se da je tako i da je sve bio samo nesporazum i da ćemo ubrzo gledati kako SIPA Darka Ćuluma, po nalogu Tužilaštva BiH čiji je glavni tužilac Milanko Kajganić, hapsi Milorada Dodika zbog državnog udara i neodazivanja na ročište u Tužilaštvu BiH. Daj Bože!GandalfSivi wrote: ↑09/03/2025 15:43Izasli, vratili se, nece vise izaci. I sta cemo sad?romagnoli90 wrote: ↑09/03/2025 15:42Dakle sve je bila laž SDA, uposlenici SIPA-u ustvari uopšte nisu napustili zgradu i ništa im nije naređeno?![]()
![]()
Last edited by romagnoli90 on 09/03/2025 15:54, edited 1 time in total.
- Prpa.ba
#9675 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Evo, recimo i da se ovaj jednostrani izlazak vlasti entiteta RS van Dejtonskog mirovnog sporazuma zavrsi procesuiranjem umijesanih u drzavni udar i da sve ostane mirno i standardno nestabilno.“Rizikujemo naš status ‘države u državi’, ogromnu autonomiju i čitav arsenal mehanizama za zaštitu interesa Republike Srpske, samo zato što se SNSD ne može suočiti sa tim da je došao kraj njihove vladavine. Pozivam kolege članove Kolegijuma da razmišljaju o budućnosti naše djece, o Republici Srpskoj i o potrebi da naš narod živi u miru i stabilnosti. Pozivam ih da budu odgovorni, da odbace pritiske i da zajedno zaustavimo ludilo. Možda je ovo posljednja šansa koju ćemo imati”, rekao je Crnadak.
Sta je sutra garancija da se ovakav pokusaj nece ponoviti, uz siru podrsku, bolju organizaciju i opasnije ishode po drzavu? Ili ce naucena lekcija biti: sve ok, provukli smo se kroz iglene usi, sad je bratstvo i jedinstvo, uzivajmo i ne talasajmo, nisu se "veterani" tzv. VRS pobunili skupa s Dodikom pa ne likujmo u pobjedi.