Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post Reply
desni

#7751 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by desni »

Što bi reko Ćopić Branko, nema rata bez Turaka 8-)

Messier

#7752 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Messier »

LSD wrote: 07/03/2025 01:58 Je li pretjerano reci da nam je i Mađarska definitivno neprijateljska drzava ? i to ono otvoreno rade, bez rukavica, bez zadrske :mrgreen:
Ako moramo trpiti Rusiju, a moramo jbg jer su velesila u svakom pogledu - ove ugarske gownare vala ne morao.
Otjerati im ambasadora iz ove drzave, kao znak dobre volje :P i neka se ne ljute, ljubi ih Facko.
Meni nije jasno kako su austri i ugari imali ujedinjenu drzavu prije cca 100- 150 godina.
Ovaj hun je podivljao, valjda im eu lova udarila u glavu.

Mi kad smo, evo me ko broj 1, malo poslije rata isli na vajtsnek iz rata u pestu, sve bilo ok.
Dva sata na granici razgovor, ko ste sta ste, sta mislite o ratu, gdje radite.

Odem 10 godina poslije na mjesec , promjena.
Malo zidovi vratili sto su im oteli u ww2, vise onih pena, beskucnika i pjano golo po cesti.

Odem poslije 10 opet, opet jedno mjesec ,nema veze apsolutne sa mojim prvim susretom.

Zavrsim na Balatonu, neke cure su tu, u pola 3 ludilo, idemo u sobu, gotovo..i kad sam joj rekao kako se zovem , pam pam pam.

Bum pam pam. Necu s tobom.

Sutra kodno ime..evo i sad me zajebaju neki i zovu tako.
Al je Niki extra bila

Uglavnom.

Jako zatvoren, tezak narod , koji nije za mijesanje sa drugima.
Huni, ne vole nikoga, jaceg nece napasti, slabijeg ce zgaziti i uzeti mu sve i silovat zene i odvesti roblje.
Plus sto su ih jahali Rusi 50 godina, a samo oni imaju kolektivni Stokholmski sindrom.

Ludji su od Srba 3 puta i ratoborniji.
Moenx

#7753 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Moenx »

Znam da nije mjesto ali zamislite da se BiH plasira na world cup 2026
Bilo bi placi Dodik Bosna u Americi aludirajuci na sleng sa proslog prvenstva
Ali ne ipak mi nekako zao Dodika sta poslije njega
Ne znam hoce li biti zala za njim sta vi mislite
drogon2

#7754 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by drogon2 »

Messier wrote: 07/03/2025 02:06
On je u jebenoj situaciji, licnoj

Na klatnu je, ako se ne povinuje diktatu lokalne politike, moze u eu policijskim strukturama dogurati daleko.
Bio bi mu to ogroman plus, neovisan, beskompromisan, samo zakon mu je bitan

Il moze , kad posluzi liku koji je gotov svakako.. biti obiljezen kao policajac koji je radio sta politika kaze i zavrsiti ko nacelnik pu prnjavor plafon
On bas nije u jebenoj situaciji. Ako postupi po zakonima drzave niti gubi on,a niti gubi RS.Gubi samo Milorad.
Utokkha

#7755 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Utokkha »

Bilo kako bilo i sta bude, zivote ljudi u ovoj drzavi ubila je demokratska volja srpskog birackog tijela u liku i djelu Milorada Dodika koji jase i vlada uskroo punih 20 godina. Djeca rodjena 2006. su sada svoji ljudi.
Ukupan nerad i nesposobnost drzavne vlasti, ali vise taj tamni oblak potencijalnog novog sukoba ubio je perspektivu ove zemlje. SDA nije dala hljeb gladnim ustima, ali kad si gladan, pregrmit ces nekako. Ovaj je svojim ponasanjem i stresom napunio onkoloske klinike, ubio u pojam ljude. Sutra ce mu se neko popisati na grob, sta god bude.
Zalosno sto su napravili od drzave koja je imala sansu postati jedno od najljepsih mjesta za zivot na planeti.
Bog ih sve kaznio.
skrbavi-admin

#7756 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by skrbavi-admin »

Rothmans wrote: 06/03/2025 20:13 Tek teferic sutra pocinje ,prerano je pocela sprdancija sa Dodikom.
rocka roll :lol:
skrbavi-admin

#7757 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by skrbavi-admin »

Utokkha wrote: 07/03/2025 04:37 Bilo kako bilo i sta bude, zivote ljudi u ovoj drzavi ubila je demokratska volja srpskog birackog tijela u liku i djelu Milorada Dodika koji jase i vlada uskroo punih 20 godina. Djeca rodjena 2006. su sada svoji ljudi.
Ukupan nerad i nesposobnost drzavne vlasti, ali vise taj tamni oblak potencijalnog novog sukoba ubio je perspektivu ove zemlje. SDA nije dala hljeb gladnim ustima, ali kad si gladan, pregrmit ces nekako. Ovaj je svojim ponasanjem i stresom napunio onkoloske klinike, ubio u pojam ljude. Sutra ce mu se neko popisati na grob, sta god bude.
Zalosno sto su napravili od drzave koja je imala sansu postati jedno od najljepsih mjesta za zivot na planeti.
Bog ih sve kaznio.
:thumbup:
skrbavi-admin

#7758 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by skrbavi-admin »

Messier wrote: 07/03/2025 02:29
LSD wrote: 07/03/2025 01:58 Je li pretjerano reci da nam je i Mađarska definitivno neprijateljska drzava ? i to ono otvoreno rade, bez rukavica, bez zadrske :mrgreen:
Ako moramo trpiti Rusiju, a moramo jbg jer su velesila u svakom pogledu - ove ugarske gownare vala ne morao.
Otjerati im ambasadora iz ove drzave, kao znak dobre volje :P i neka se ne ljute, ljubi ih Facko.
Meni nije jasno kako su austri i ugari imali ujedinjenu drzavu prije cca 100- 150 godina.
Ovaj hun je podivljao, valjda im eu lova udarila u glavu.

Mi kad smo, evo me ko broj 1, malo poslije rata isli na vajtsnek iz rata u pestu, sve bilo ok.
Dva sata na granici razgovor, ko ste sta ste, sta mislite o ratu, gdje radite.

Odem 10 godina poslije na mjesec , promjena.
Malo zidovi vratili sto su im oteli u ww2, vise onih pena, beskucnika i pjano golo po cesti.

Odem poslije 10 opet, opet jedno mjesec ,nema veze apsolutne sa mojim prvim susretom.

Zavrsim na Balatonu, neke cure su tu, u pola 3 ludilo, idemo u sobu, gotovo..i kad sam joj rekao kako se zovem , pam pam pam.

Bum pam pam. Necu s tobom.

Sutra kodno ime..evo i sad me zajebaju neki i zovu tako.
Al je Niki extra bila

Uglavnom.

Jako zatvoren, tezak narod , koji nije za mijesanje sa drugima.
Huni, ne vole nikoga, jaceg nece napasti, slabijeg ce zgaziti i uzeti mu sve i silovat zene i odvesti roblje.
Plus sto su ih jahali Rusi 50 godina, a samo oni imaju kolektivni Stokholmski sindrom.

Ludji su od Srba 3 puta i ratoborniji.
smetljari najobicniji malokompleksaski.... 2x me vratili da kruzim oko njihive pisljive zemlje za nista zbog nicega
skrbavi-admin

#7759 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by skrbavi-admin »

desni wrote: 07/03/2025 02:19 Što bi reko Ćopić Branko, nema rata bez Turaka 8-)

nemoj ono bas da prskas po monitoru tastaturi trebace ti :lol:
:-)
skrbavi-admin

#7760 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by skrbavi-admin »

Messier wrote: 07/03/2025 01:41
last mohicans wrote: 06/03/2025 23:54
GandalfSivi wrote: 06/03/2025 23:51

Sunnyland je ozbiljan projekat. Definitivno ne moj stil, ali ozbiljan projekat… Imaju i oni gore iznad, kako se vec zove, poslije Pinje… Ali dole dva zuba u glavu i pustara.
Ono par restorana sto im radi (kako se zove onaj riblji a nije Kula, je li Toplik ili kako vec), radi zbog raje iz Sarajeva…
Ma jah, toplik, i tu su arapi počeli dolaziti. Ja ne znam da imaju neki lokal da na nesto liči, a o prometu ne bih kalkulisao. Garant tramvaj zna, on se tam zavlači.
Kakvu sam jebenu neugodnu situaciju neke 2013 te imao u Topliku.

Muzika svira lagano, pastrmka i to, u hlad iz sarajevske vrucine.
Tip donosi vino ..u trenu kad ga donosi, neposredno prije toga, pricam raji koja je tu, nesto oko toga ko ima starih slika..pricam..imam slike kad je bio fiu briu na grbavici, imam one sa vilsa iz 91, imam one kad je bio sp 1998, imam one ispred Slavise Vajnera kad se Unis pravio pred skolom, imam ove, imam one neke sa Koseva sa tekmi 89.

Opusteno, savrseno.

I prilazi konobar, a znam ga , vec 20 puta se vidjeli, bio tu..i ja govorim, opusten, nastavljajuci pricu i spremajuci mu prljave viljuske i nozeve na tanjir da odnese, da mu olaksam...bezazleno nastavljam, imam i one slike, ja na liniji sljem, na glavi..a na njemu dzihad oznaka i tu i..i tu prekinem.

Led.
Kraj.
Ovaj taman spusta vino
Sledjen.
Ode, nema ga pola sata. Talacka kriza.

Ja kontam kako sam glup

Jedna rijec moze rasplamsati plamen u Bosni.
:lol: :lol: :lol: :lol:

kraljuuu :lol:

dzihad lailahe illellah sa vinom na stolu i garson se pojebo :mrgreen:
p206

#7761 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by p206 »

Moenx wrote: 07/03/2025 04:11 Znam da nije mjesto ali zamislite da se BiH plasira na world cup 2026
Bilo bi placi Dodik Bosna u Americi aludirajuci na sleng sa proslog prvenstva
Ali ne ipak mi nekako zao Dodika sta poslije njega
Ne znam hoce li biti zala za njim sta vi mislite
Ne budi naivan.On je gori od Karadžića,samo što je onaj imao vojnu silu.Da ovaj ima živio bi ti sad gore od Palestinaca pod Izraelom.
gistro

#7762 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by gistro »

Jel se vratio iz Bg? 🤣
emmir1

#7763 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by emmir1 »

Jeste
Gledao je Borac sinoc

Juce je dan proteko sa mnogo pozitivnih vijesti, mnogi su se oglasili i stali na stranu BIH...USA, EU, Britanija....itd

Dodik sa Vucicem obojica popisani jedva progovaraju, nestala je ona Dodikova euforija i bahatost.

Jutros zakoni stupaju na snagu, sto znaci da SIPA po njihovom zakonu ne smije da postoji na teritoriji RS.

On sinoc najavljuje prelazak pripadnika SIPA u MUPRS.

To bi mu kao bila mala neka pobjeda.

Ali ako se desi, da vecina ostane u SIPA, to bi bila jos jedna samarcina za njega

On jutros mora da praktikuje zakon i da zabrani rad SIPA, da vidimo sta ce se desavati jutros u Lukavici
drag_gost

#7764 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by drag_gost »

vrbas1979 wrote:
Ne može!
Sa tužbom je završeno za sva vremena.
Moze!
Stabilizator

#7766 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Stabilizator »

Juče je bio jedan odličan dan.

Da vidimo danas :bih:
JovicSA

#7767 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by JovicSA »

Voljeli ili ne voljeli Lagumdžiju ovog čovjeka treba čuvati kao malo vode na dlanu.
skrbavi-admin

#7768 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by skrbavi-admin »

LSD wrote: 06/03/2025 23:35 Ovu drzavu su u zadnjih 30+ godina obiljezile cetiri veleizdaje. Sve cetiri su dosle iz stranke SDA i to mahom od njenih predsjednika.

1. Fikret Abdic (tada clan SDA) pravi veleizdaju pocetkom rata i stavlja se u sluzbu velikosrpskog agresora. Rezultat bratoubliastvo u Krajni.

2. Alija Izetbegovic u zracnoj bazi Wright-Patterson (Dayton, Ohio) u Novembru 1995, prepisuje cetnicima pola drzave kao da je to njegova babovina, Kasnije petljao da su mu Holbooke i Christopher zavrtali ruku i palili indiajnske vatre, on jadnik morao...al u qrcu :-)

3. Sulejman Tihic 2006 godine svojim potpisom ukida to jest raspusta ARBiH, potpusuje joj smrtnu presudu.

4. Bakir Izetbegovic svjesno unistio reviziju tuzbe BiH prema Srbiju. Kasnije to i sam to priznao.

Svaka veleizdaja je teska na svoj nacin, al meni licno je najveca ova treca. Međutim, iako se Tihicu ne moze suditi za tu veleizdaju - Armija se moze vratiti. To se moze popraviti.
Ove ostale se ne mogu popraviti.
Bilo bi dobro sumirat sve izdaje SDA i fino nekad istragu potegnut sta su ti gelipteri stete napravili.....
statixx

#7769 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by statixx »

Eno na N1 uzivo, pun parking ispred SIPAe.
dulekrele

#7770 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dulekrele »

Dolazit ce na posao u SIPU ali hoce li ista hapsiti?
skrbavi-admin

#7771 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by skrbavi-admin »

sace i Šporespot :lol:
DaysleepeR

#7772 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by DaysleepeR »

Prosto nevjerovatna glupost SDA profila na X-u koji u ovom momentu idu u obračun sa Trojkom.
Apsolutno nije momenat za to. Ima još do izbora, ima vremena za obračune.
NediM17

#7773 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by NediM17 »

Došli mađaroni da spašavaju mileta, fakat budalaština. :-)
Pa mile se voza heliHopterom tamo-vamo, do Srbije i nazad.
Šta mu je problem preći u Mađarsku kad dođe kod picoustog brata.
Peacean

#7774 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Peacean »

DaysleepeR wrote: 07/03/2025 08:26 Prosto nevjerovatna glupost SDA profila na X-u koji u ovom momentu idu u obračun sa Trojkom.
Apsolutno nije momenat za to. Ima još do izbora, ima vremena za obračune.
Žele da se predstave kao glas razuma koji će se suprotstaviti korumpiranoj trojci koja sebično gura naciju u rat tako što odbija da pruži dodiku sve ono što traži :skoljka:
Peacean

#7775 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Peacean »

A vidi avaza što svima redom slika lica i tablice :-D

https://avaz.ba/vijesti/bih/959829/vide ... i-na-posao
Post Reply