Pricam o napadima Izraela na palestince.
Rakete,bombe iz aviona.
Mozes li metkom srusiti raketu?
Pricam o napadima Izraela na palestince.
jok ja, samo sam cuo neka nagadjanja? znas nesto pouzdano?GandalfSivi wrote: ↑06/03/2025 13:27A to ne znas?Stabilizator wrote: ↑06/03/2025 13:24Bas me intersuje cime njega ucjenjuju. Ocigledno ga drze za jaja vec duze vremena.zigson wrote: ↑06/03/2025 13:22 https://www.klix.ba/vijesti/bih/stevand ... /250306112?
Mogao bi i ovaj pocetnik seftu da dobije![]()
E cuj prijete
Slika ili rekla kazala
Ljudi se ojadu zabavili. Tezak zivot, mladi odose, valja prezivlavati, placati kredite. 30 god im price pricaju a samo tonu.shbc wrote: ↑06/03/2025 13:29 Je li samo meni cudno da se o ovome ne prica po srpskim forumima (banjalukaforum, Krstarica...), a ni mediji i tabloidi u Srbiji se nisu raspisali? Mislim, znam da u Srbiji imaju svojih briga trenutno, ali ono... Historijski momenti su trenutno u BiH, doslovno nesto sto ce odrediti buducnost drzave, entiteta i Srba u BiH.
Pa dugo vremena ide prica da postoje snimci licne prirode i da je onaj decko sto je morao dati otkaz samo upozorenje bio…

Sve je to mozda tacno, ali 99% srbijanaca ne bi imalo nista protiv da se Srbija i RS ujedine. Dakle, nemaju nista protiv ovih namjera Dodika i Vucica....bar sto se toga tice.Stabilizator wrote: ↑06/03/2025 13:31Ljudi se ojadu zabavili. Tezak zivot, mladi odose, valja prezivlavati, placati kredite. 30 god im price pricaju a samo tonu.shbc wrote: ↑06/03/2025 13:29 Je li samo meni cudno da se o ovome ne prica po srpskim forumima (banjalukaforum, Krstarica...), a ni mediji i tabloidi u Srbiji se nisu raspisali? Mislim, znam da u Srbiji imaju svojih briga trenutno, ali ono... Historijski momenti su trenutno u BiH, doslovno nesto sto ce odrediti buducnost drzave, entiteta i Srba u BiH.
https://slobodanvaskovic.blogspot.com/2 ... espot.htmlStacioniranje dva borbena vozila “Despot” na ulazu u sjedište Sipe, jedna je od opcija vrha MUP RS u namjeri da spriječi rad Agencije u Istočnom Sarajevu
Vrh MUP-a RS ima nekoliko varijanti o načinu na koji namjerava da blokira ulaz u Sipu, njeno sjedište u Istočnoj Lukavici.
“Jedna od varijanti vrha MUP RS bio je da pokušaju da zastraše pripadnike Sipe koji rade u sjedištu te agencije u Istočnom Sarajevu tako što bi u petak pred ulaz u Sipu postavili dva borbn vozila ‘Despot’”, tvrde moji izvori.
Oni dalje navode da među nižerangiranim policijskim funkcionerima i u policiji RS vlada veliko nezadovoljstvo zbog donošenja Zakona o zabrani rada Sipe na teritoriji RS.
Vrh MUP-a RS je čvrsto uz Milorada Dodika, ali većina policajaca nije i nisu spremni da se sukobljavaju zbog Dodikovih ličnih interesa, tvrde moji izvori.
Kako će se dalje razvijati situacija oko Sipe vrlo teško je predvidjeti.
Pripadnici EUFOR-a došli su danas, sa dva džipa, u sjedište Sipe (Agencije za istrage i zaštitu BiH) u Lukavici, objavio je Detektor.ba.
Naravno da ne bi imali nista protiv ujedninjanja ali vecina ljudi vjeruje da to nije realno ni moguce i stoga nece da padaju na tu pricu.LSD wrote: ↑06/03/2025 13:36Sve je to mozda tacno, ali 99% srbijanaca ne bi imalo nista protiv da se Srbija i RS ujedine. Dakle, nemaju nista protiv ovih namjera Dodika i Vucica....bar sto se toga tice.Stabilizator wrote: ↑06/03/2025 13:31Ljudi se ojadu zabavili. Tezak zivot, mladi odose, valja prezivlavati, placati kredite. 30 god im price pricaju a samo tonu.shbc wrote: ↑06/03/2025 13:29 Je li samo meni cudno da se o ovome ne prica po srpskim forumima (banjalukaforum, Krstarica...), a ni mediji i tabloidi u Srbiji se nisu raspisali? Mislim, znam da u Srbiji imaju svojih briga trenutno, ali ono... Historijski momenti su trenutno u BiH, doslovno nesto sto ce odrediti buducnost drzave, entiteta i Srba u BiH.
Srbi su generalno medijski lobotomiziran narod, jer su 30 godina prihvatali da drzavni mediji misle umjesto njih.
Da, slazem se. Ali vecina njih nije spremna pucati zbog toga. Ali kad krene pucanje ti se svakao nista ne pitaju, nego gledaju svoja posla. Kao i svugdje.LSD wrote: ↑06/03/2025 13:36Sve je to mozda tacno, ali 99% srbijanaca ne bi imalo nista protiv da se Srbija i RS ujedine. Dakle, nemaju nista protiv ovih namjera Dodika i Vucica....bar sto se toga tice.Stabilizator wrote: ↑06/03/2025 13:31Ljudi se ojadu zabavili. Tezak zivot, mladi odose, valja prezivlavati, placati kredite. 30 god im price pricaju a samo tonu.shbc wrote: ↑06/03/2025 13:29 Je li samo meni cudno da se o ovome ne prica po srpskim forumima (banjalukaforum, Krstarica...), a ni mediji i tabloidi u Srbiji se nisu raspisali? Mislim, znam da u Srbiji imaju svojih briga trenutno, ali ono... Historijski momenti su trenutno u BiH, doslovno nesto sto ce odrediti buducnost drzave, entiteta i Srba u BiH.
Srbi su generalno medijski lobotomiziran narod, jer su 30 godina prihvatali da drzavni mediji misle umjesto njih.
I o cemu mi ovde pricamo vise? Kako moze biti tuzliastvo jedne drzave neustavna kategorija?Ponovio je da je Tužilaštvo BiH neustavna kategorija i ne može govoriti o Ustavu.
Kojem?dječak sa šibicama wrote: ↑06/03/2025 13:41 euforci sastancili sa Sipom tj direktorom, bice interesantno cuti sta se dogovorilo.
Culum kaze radice po zakonu.