Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
- Dodik ne može biti niti direktor drzavnog preduzeca
moRe li bar predsjednik mjesne zajednice
KUD samo.
Evo jos jednom za prisutne. Ono u vezi suze.
Ako sam mogao nedavno biti u Banjoj Luci na obilježavanju Sretenja, sramota je da ne budem sada kad je teško. Danas je težak dan za srpski narod. Znam koliko je Miletu teško. Prije nego što je on priznao, ja sam mu vidio i suzu u oku. Znam koliko boli nepravda", rekao je.
Ako sam mogao nedavno biti u Banjoj Luci na obilježavanju Sretenja, sramota je da ne budem sada kad je teško. Danas je težak dan za srpski narod. Znam koliko je Miletu teško. Prije nego što je on priznao, ja sam mu vidio i suzu u oku. Znam koliko boli nepravda", rekao je.
Kod nas je običaj da kad neko umre onda dođu komšije i rođaci da ovi koji su u žalosti ne budu sami e na to mi liči ova Vučićeva posjeta, da ožaloste Miletovu političku smrt.
Ali, generalno, mislim da i Srbi jedva čekaju da ga se kutarišu, da i Vučić skine stijenu sa vrata. Ako su pametni tako će i biti.
DonieBrasco wrote: ↑26/02/2025 21:25
Moje misljenje da cemo u narednim danima saznati stav EU, ako nas oni ne iznevjere bice boljih dana za sve narode i ovu drzavu.
MMM1977 wrote: ↑26/02/2025 21:00
Kod nas je običaj da kad neko umre onda dođu komšije i rođaci da ovi koji su u žalosti ne budu sami e na to mi liči ova Vučićeva posjeta, da ožaloste Miletovu političku smrt.
Ali, generalno, mislim da i Srbi jedva čekaju da ga se kutarišu, da i Vučić skine stijenu sa vrata. Ako su pametni tako će i biti.
Platićemo i one babe narikače. Organiziraj i Samo reci koliki je dio ugradujem se odmah!
I sad opet izglasavaju zakon na vladi kojim ce potkopati VSTV, i "neprihvatanju zakona i zabrani rada institucija BiH koje vlasti Republike Srpske smatraju vanustavnim". Opet ispocetka. Sad VP mora opet ukinuti zakone, pa Ustavni sud staviti van snage, pa onda i zaganjati nekoga ako je kriv.
sahbazzz wrote: ↑26/02/2025 23:16
I sad opet izglasavaju zakon na vladi kojim ce potkopati VSTV, i "neprihvatanju zakona i zabrani rada institucija BiH koje vlasti Republike Srpske smatraju vanustavnim". Opet ispocetka. Sad VP mora opet ukinuti zakone, pa Ustavni sud staviti van snage, pa onda i zaganjati nekoga ako je kriv.
Pa jbte ima li iko normalan tamo...
Ma i ovo spustanje kao lopte je glumatanje pred svijetom. Kao eto spremni na kompromis. Mozda bi mu gluma i uspjelada predhodno nije kakio godinama. Zato samo odhebaus lansirati pa neka krene da se odvoji.
SemsudinPurivatra wrote: ↑27/02/2025 18:09
Ako usvoje ovo sto su planirali mora se reagovati, kako institucije BH tako i medjunardni faktor
Mogu nam samo novi embargo or similar nametnuti, mater im dušmansku imperijalističku, tako da nemojte nam više "pomagati" o vi "civilizirani zapadnjaci".