Kosarkaska reprezentacija BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
18mn97
#25976 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Dvije nepotrebno izgubljene lopte su nam presudile, steta.
Nego, kakve su sanse da imamo Garzu na EP?
Nego, kakve su sanse da imamo Garzu na EP?
-
gozila555
#25977 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
sve ovo pada u vodu kad dodje euro,kad ce sve ekipe bit pojacane sa NBA igracima,tako da ne znam cemu opet se pravi ovolika euforija.nikad da naucimo iz proslosti,opet mediji i navijaci dizu u nebesa,pa tako su unazadili masu repki i sportista,nedavno muzaferiju ukopali,cura ne moze meda vise
-
kakavdanakneiskustvu
#25978 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
najavljuje se medalja kao sigurnagozila555 wrote: ↑25/02/2025 10:31 sve ovo pada u vodu kad dodje euro,kad ce sve ekipe bit pojacane sa NBA igracima,tako da ne znam cemu opet se pravi ovolika euforija.nikad da naucimo iz proslosti,opet mediji i navijaci dizu u nebesa,pa tako su unazadili masu repki i sportista,nedavno muzaferiju ukopali,cura ne moze meda vise
smijesno
-
gozila555
#25979 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
da i ja gledam i ne vjerujem sta pricajukakavdanakneiskustvu wrote: ↑25/02/2025 10:40najavljuje se medalja kao sigurnagozila555 wrote: ↑25/02/2025 10:31 sve ovo pada u vodu kad dodje euro,kad ce sve ekipe bit pojacane sa NBA igracima,tako da ne znam cemu opet se pravi ovolika euforija.nikad da naucimo iz proslosti,opet mediji i navijaci dizu u nebesa,pa tako su unazadili masu repki i sportista,nedavno muzaferiju ukopali,cura ne moze meda vise
smijesno
-
giovanni008
#25980 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Na 08:26 Adis objasnjava kako su "skinuli zvjezdicu" Amaru Alibegovicu, znaci 2 puta dobili odbijenicu od Fibe ali treci put se posrecilo. U isto vrijeme su htjeli skinuti zvjezdicu i Garzi ali je FIBA rekla dosta za ovaj put za Amara.
Sto otvara sad put da naredni pokusaj skidanja zvjezdice Garzi moze biti obecavajuci...
-
kakavdanakneiskustvu
#25981 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
gozila555 wrote: ↑25/02/2025 10:42da i ja gledam i ne vjerujem sta pricajukakavdanakneiskustvu wrote: ↑25/02/2025 10:40najavljuje se medalja kao sigurnagozila555 wrote: ↑25/02/2025 10:31 sve ovo pada u vodu kad dodje euro,kad ce sve ekipe bit pojacane sa NBA igracima,tako da ne znam cemu opet se pravi ovolika euforija.nikad da naucimo iz proslosti,opet mediji i navijaci dizu u nebesa,pa tako su unazadili masu repki i sportista,nedavno muzaferiju ukopali,cura ne moze meda vise
smijesno![]()
sa jednim ok NBA igračem, jednim koji je rezervina rezerva u NBA i jednim vrlo dobrim euroligaškim igračem.
- pezzar
#25982 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Nema ništa loše u imanju ambicija. I sinoć su Francuzi bili sa euroligašima i bivšim NBA igračima pa je bilo li-la. Dobijali smo jake ekipe i prije.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑25/02/2025 10:57
sa jednim ok NBA igračem, jednim koji je rezervina rezerva u NBA i jednim vrlo dobrim euroligaškim igračem.
-
kakavdanakneiskustvu
#25983 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
ne kazem da ima nesto lose nego je realnost ovo sto sam napisao, da imamo jednog solidnog nba igraca, jednog koji nikako prakticki ne igra i jednog vrlo dobrog u euroligi. treba li nabrajati kakve igrace imaju srbija, francuska, njemacka,španija,litva,grcka,turska, i gdje igraju njihovi igraci?pezzar wrote: ↑25/02/2025 11:00Nema ništa loše u imanju ambicija. I sinoć su Francuzi bili sa euroligašima i bivšim NBA igračima pa je bilo li-la. Dobijali smo jake ekipe i prije.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑25/02/2025 10:57
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#25984 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Mis mo u Skenderiji dobili Francusku sa NBA igracima, na EP smo dobili Sloveniju sa Doncicem i svim ostalim igracima, sa Francuskom na EP smo se momacki pobili, Njemacka nas je dobila izmedju ostaloga zato sto je domacin i sve to u vrlo kratkom periodu nakon sto nas je Beciragic prezueo od Bosnica. I zasto vam smeta kada se pravi euforija??? I treba da se pravi pa to je sport u kojem svako navija za svoje i zeli pobjedu svojih pulena. Mi smo prosli u jednoj od najtezih grupa u kojoj jebeni Kipar ide na EP a mi smo se borili sa Francuskom i Hrvatskom. Nisu navijaci unazadili niti jednu reprezentaciju nego politika i govna po savezu. Koga je to iskrena ljubav unistila??? Ko je unistio zensku odbojku?? Smece iz SNSD-a!!! Ko je unistio zensku kosarku, savez i Raza Mujanovic sa obaveznim pravilom nacinalnog pariteta da srbin mora biti selektor zenske reprezentacije i onda sjednu u jednoj kafani u Novom Sadu i dovedu onog idiota Pavlovica iz Srbije koji mrtvo hladno napusti reprezentaciju u sred ciklusa. Ko je unistio Dzumhura?? Splavovi i plastikanerke. Ko je unistio fudbalsku reprezentaciju??? Savez na celu sa govnima iz Kantona Sarajevo. Nigdje tu nema navijaca i sportisti na koje uticu na taj nacin navijaci su daleko od profesionalnih. Sta ima lose u tome sto ce navijaci reci "idemo na medlaju na EP"!!! Pa Slovenija je uzela medalju a da niko ni u mislima to nije predvidjao. Sa ovakvim pristupom, Garzom i Sulejmanovicem u ekipi ja sam siguran da mozemo proci grupu a onda je sve lutrija koga izvucesgozila555 wrote: ↑25/02/2025 10:31 sve ovo pada u vodu kad dodje euro,kad ce sve ekipe bit pojacane sa NBA igracima,tako da ne znam cemu opet se pravi ovolika euforija.nikad da naucimo iz proslosti,opet mediji i navijaci dizu u nebesa,pa tako su unazadili masu repki i sportista,nedavno muzaferiju ukopali,cura ne moze meda vise
-
gozila555
#25985 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
spusti se malo na zemlju dijete drago,pa i saudijska arabija je na mundijalu u katru pobjedila argentinu, koja je postala svijetski prvak.hrasno38 wrote: ↑25/02/2025 11:16Mis mo u Skenderiji dobili Francusku sa NBA igracima, na EP smo dobili Sloveniju sa Doncicem i svim ostalim igracima, sa Francuskom na EP smo se momacki pobili, Njemacka nas je dobila izmedju ostaloga zato sto je domacin i sve to u vrlo kratkom periodu nakon sto nas je Beciragic prezueo od Bosnica. I zasto vam smeta kada se pravi euforija??? I treba da se pravi pa to je sport u kojem svako navija za svoje i zeli pobjedu svojih pulena. Mi smo prosli u jednoj od najtezih grupa u kojoj jebeni Kipar ide na EP a mi smo se borili sa Francuskom i Hrvatskom. Nisu navijaci unazadili niti jednu reprezentaciju nego politika i govna po savezu. Koga je to iskrena ljubav unistila??? Ko je unistio zensku odbojku?? Smece iz SNSD-a!!! Ko je unistio zensku kosarku, savez i Raza Mujanovic sa obaveznim pravilom nacinalnog pariteta da srbin mora biti selektor zenske reprezentacije i onda sjednu u jednoj kafani u Novom Sadu i dovedu onog idiota Pavlovica iz Srbije koji mrtvo hladno napusti reprezentaciju u sred ciklusa. Ko je unistio Dzumhura?? Splavovi i plastikanerke. Ko je unistio fudbalsku reprezentaciju??? Savez na celu sa govnima iz Kantona Sarajevo. Nigdje tu nema navijaca i sportisti na koje uticu na taj nacin navijaci su daleko od profesionalnih. Sta ima lose u tome sto ce navijaci reci "idemo na medlaju na EP"!!! Pa Slovenija je uzela medalju a da niko ni u mislima to nije predvidjao. Sa ovakvim pristupom, Garzom i Sulejmanovicem u ekipi ja sam siguran da mozemo proci grupu a onda je sve lutrija koga izvucesgozila555 wrote: ↑25/02/2025 10:31 sve ovo pada u vodu kad dodje euro,kad ce sve ekipe bit pojacane sa NBA igracima,tako da ne znam cemu opet se pravi ovolika euforija.nikad da naucimo iz proslosti,opet mediji i navijaci dizu u nebesa,pa tako su unazadili masu repki i sportista,nedavno muzaferiju ukopali,cura ne moze meda vise
jedna lasta ne cini proljece.
-
palermo
#25986 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Na proslom evropskom prvensyvu polufinale je igrala Poljska koja je znatno slabia od ove reprezenyacije BiH. Zasto onda ne vjerovati u dobar rezultat.
- hrasno38
#25987 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
gozila555 wrote: ↑25/02/2025 11:25spusti se malo na zemlju dijete drago,pa i saudijska arabija je na mundijalu u katru pobjedila argentinu, koja je postala svijetski prvak.hrasno38 wrote: ↑25/02/2025 11:16Mis mo u Skenderiji dobili Francusku sa NBA igracima, na EP smo dobili Sloveniju sa Doncicem i svim ostalim igracima, sa Francuskom na EP smo se momacki pobili, Njemacka nas je dobila izmedju ostaloga zato sto je domacin i sve to u vrlo kratkom periodu nakon sto nas je Beciragic prezueo od Bosnica. I zasto vam smeta kada se pravi euforija??? I treba da se pravi pa to je sport u kojem svako navija za svoje i zeli pobjedu svojih pulena. Mi smo prosli u jednoj od najtezih grupa u kojoj jebeni Kipar ide na EP a mi smo se borili sa Francuskom i Hrvatskom. Nisu navijaci unazadili niti jednu reprezentaciju nego politika i govna po savezu. Koga je to iskrena ljubav unistila??? Ko je unistio zensku odbojku?? Smece iz SNSD-a!!! Ko je unistio zensku kosarku, savez i Raza Mujanovic sa obaveznim pravilom nacinalnog pariteta da srbin mora biti selektor zenske reprezentacije i onda sjednu u jednoj kafani u Novom Sadu i dovedu onog idiota Pavlovica iz Srbije koji mrtvo hladno napusti reprezentaciju u sred ciklusa. Ko je unistio Dzumhura?? Splavovi i plastikanerke. Ko je unistio fudbalsku reprezentaciju??? Savez na celu sa govnima iz Kantona Sarajevo. Nigdje tu nema navijaca i sportisti na koje uticu na taj nacin navijaci su daleko od profesionalnih. Sta ima lose u tome sto ce navijaci reci "idemo na medlaju na EP"!!! Pa Slovenija je uzela medalju a da niko ni u mislima to nije predvidjao. Sa ovakvim pristupom, Garzom i Sulejmanovicem u ekipi ja sam siguran da mozemo proci grupu a onda je sve lutrija koga izvucesgozila555 wrote: ↑25/02/2025 10:31 sve ovo pada u vodu kad dodje euro,kad ce sve ekipe bit pojacane sa NBA igracima,tako da ne znam cemu opet se pravi ovolika euforija.nikad da naucimo iz proslosti,opet mediji i navijaci dizu u nebesa,pa tako su unazadili masu repki i sportista,nedavno muzaferiju ukopali,cura ne moze meda vise
jedna lasta ne cini proljece.
-
kakavdanakneiskustvu
#25988 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
bila je i makedonija u polufinaliu prije desetak godina, ne kaze niko da ne postoji nikakava sansa ali realnost je posve drukcija. zar na papiru nisu srbija,njemacka,srbija, španija, litva, turska, ovo na brzinju nabrajam nemaju bolje igrace, po čemu smo mi ispred njih?
-
Dugarry
#25989 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Zasto diskutovati sa ljudima koji se ne razumiju u sport?
Slazem se da mozemo proci grupu i da nam to treba biti cilj.
Slazem se da mozemo proci grupu i da nam to treba biti cilj.
-
kakavdanakneiskustvu
- mfa_secure
#25991 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
I takvi su nas opet dobili u HR. Kažem, imali smo sreće, malo lošija koš razlika u Sarajevu i mi bi danas analizirali neuspjeh.Altsa wrote: ↑25/02/2025 10:11Ne slazem se da nismo na nivou HR. Jel ti znas koji igraci igraju u HR. Ne govorim o ovim iz NBA kojih nema. Osim Hezonje sve su to prosjecni ili ispod prosjecni igraci. Da kao i nasi.mfa_secure wrote: ↑25/02/2025 09:33Bravo, napokon neki normalan komentarMessier wrote: ↑24/02/2025 23:37
Buraz, izgubio si utakmicu.
U sportu pobijedis ili izgubis.
Trebamo ispravljati greske , da bismo bili bolji.
A ne biti zadovoljan sa casnim porazom.
Pun mi je kurac casnih poraza i bahe peha koji je formirao takvo vidjenje kompetitivnosti, evo vec sad...kroz generacije.
Daleko smo mi od dobrog. U ovim kvalifikacijama smo imali tri poraza, što je daleko od dobrog.
Ako se mislimo odmaći od gubitničkog mentaliteta, onda moramo prvo naučiti da kritikujemo, ako već ne pobjeđujemo malo jače reprezentacije. Nakantali smo Kipar i to je OK, ali realno nismo mi na nivou Francuske, pa ni Hrvatske. Dobili smo ih u Sarajevu, na sreću, jer smo imali takvu noć da nas je sve išlo. Srećom, jer da je tad rezultat bio za trunku slabiji, danas nas ne bi nigdje bilo.
Sinoć isto tako. Kod ozbiljnih reprezentacija i sportskih velesila, poraz je poraz i letile bi glave, niko ne bi pričao o "srcu na terenu" i ostalim gubitničkim floslkulama. Moramo naučiti da budemo kritični prema porazu i uvijek tražiti još.
Mi smo sinoć izgubili i to je krajnji rezultat. Kako, šta, zajebao nas sudija, bili bolesni, pola ekipe imali,.... nije bitno. Činjenica je da smo poraženi, a najgore je to što od poraza pravimo uspjeh, a trebalo bi danas da naslovnice peru na ruke sve, od igrača, selektora, sve odgovorne. Tako rade pobjedničke nacije.hrasno38 wrote: ↑25/02/2025 10:22O cemu ti pricas covjece pa mi sinoc nismo imali pola ekipe.....jesi li ti uopste svjestan sta to znaci??? Nisi imao jucer 4 igraca iz prve petorke?? Kakav crni gubitnicki mentalitet??? Sinoc je 6 igraca Bosne i Hercegovine igralo protiv 12 Francuskih. Sinoc je 6 relativnih igrackih anonimusa u zadnjoj sekundi izgubilo od 8 igraca iz Eurolige i 4 bivsa NBA igraca!!!! I ti pricas o gubitnickom mentalitetu??? Da je ovo bio poraz nase kompletne ekipe koja je recimo igrala protiv Kipra OK a ovako 4 statisticki vjerovatno najjaca igraca nije bilo i ti covjece pricas o gubitnickom mentalitetu u Francuskoj gdje nas je kosarkaska velesila u zadnjoj sekundi dobila 2 razlike. Fakat neke ljude necu nikada razmujeti.mfa_secure wrote: ↑25/02/2025 09:33Bravo, napokon neki normalan komentarMessier wrote: ↑24/02/2025 23:37
Buraz, izgubio si utakmicu.
U sportu pobijedis ili izgubis.
Trebamo ispravljati greske , da bismo bili bolji.
A ne biti zadovoljan sa casnim porazom.
Pun mi je kurac casnih poraza i bahe peha koji je formirao takvo vidjenje kompetitivnosti, evo vec sad...kroz generacije.
Daleko smo mi od dobrog. U ovim kvalifikacijama smo imali tri poraza, što je daleko od dobrog.
Ako se mislimo odmaći od gubitničkog mentaliteta, onda moramo prvo naučiti da kritikujemo, ako već ne pobjeđujemo malo jače reprezentacije. Nakantali smo Kipar i to je OK, ali realno nismo mi na nivou Francuske, pa ni Hrvatske. Dobili smo ih u Sarajevu, na sreću, jer smo imali takvu noć da nas je sve išlo. Srećom, jer da je tad rezultat bio za trunku slabiji, danas nas ne bi nigdje bilo.
Sinoć isto tako. Kod ozbiljnih reprezentacija i sportskih velesila, poraz je poraz i letile bi glave, niko ne bi pričao o "srcu na terenu" i ostalim gubitničkim floslkulama. Moramo naučiti da budemo kritični prema porazu i uvijek tražiti još.
Ova efuroja će nas koštati i brzo će nas vratiti u realnost i ide razočarenje kao nebrojeno puta do sada.
-
palermo
#25992 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Pa sad moglo bi se tu raspravljati. Sad ko ima bolje igrace, vjerovatno svi ti timovi, ko ima bolju reprezentaciju, e to je vec pitanje. Recimo, zasto Tutska ispred.nas, ili Gtcka sa Janisom koji rastuta u NBA ali je cini se.potpuno nekompati Ilan sa veropskim.stilom igranja, ili litva koja ima Valenciunasa I Sabonisa, ali ne.mogu oba igrati zajedno it'd...kakavdanakneiskustvu wrote: ↑25/02/2025 11:51bila je i makedonija u polufinaliu prije desetak godina, ne kaze niko da ne postoji nikakava sansa ali realnost je posve drukcija. zar na papiru nisu srbija,njemacka,srbija, španija, litva, turska, ovo na brzinju nabrajam nemaju bolje igrace, po čemu smo mi ispred njih?
Niko ovdje ne kaze da.smo favoriti ali ljudi ozekuju da se.mozemo sa.skoro svima.junacki pobiti. Posebno kada govorimo o jednoj utakmici.
- hrasno38
#25993 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
He najdrazi su mi ovi kao lafo objektivni vjeciti pesimisti. Pa pored takvih ljudi vrse samoubistva. Sta kaze baja nema veze koliko nas je bilo
mi smo izgubili!!!! Jarane ufati se ti heklanja jer mogu cunu dati da ti sporta nisi vidio nigdje drugo nego na TV-u.
Sta kaze ona j drugi "dijete drago" a ja imam vise godina na forumu nego on u stvarnom zivotu
Sreca pa vas je toliko malo da se ne vidite a ogromna vecina se ponasa onako kako treba da se ponasaju navijaci. Pa sta su trebali navijaci Zelje u subotu na derbiju da ne idu na utakmicu jer je Sarajevo duplo skuplje???
Sta kaze ona j drugi "dijete drago" a ja imam vise godina na forumu nego on u stvarnom zivotu
-
kakavdanakneiskustvu
#25994 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
pa Turska ima euroligaške igrače, ima jednog od najboljih centara u nba Senguna, ima Larkina. Grčka ima Janisa, plus koliko hoćeš dobrih euroligaskih igraca, Litva pored ta dva centra takođe dosta euroligaskih igraca. koga na papiru osim Muse mi imamo iz Eurolige. Kako ta dva litvanska centra bas ne mogu igrati zajedno, isto ili slicno je i sa garzom i nurkicempalermo wrote: ↑25/02/2025 12:03Pa sad moglo bi se tu raspravljati. Sad ko ima bolje igrace, vjerovatno svi ti timovi, ko ima bolju reprezentaciju, e to je vec pitanje. Recimo, zasto Tutska ispred.nas, ili Gtcka sa Janisom koji rastuta u NBA ali je cini se.potpuno nekompati Ilan sa veropskim.stilom igranja, ili litva koja ima Valenciunasa I Sabonisa, ali ne.mogu oba igrati zajedno it'd...kakavdanakneiskustvu wrote: ↑25/02/2025 11:51bila je i makedonija u polufinaliu prije desetak godina, ne kaze niko da ne postoji nikakava sansa ali realnost je posve drukcija. zar na papiru nisu srbija,njemacka,srbija, španija, litva, turska, ovo na brzinju nabrajam nemaju bolje igrace, po čemu smo mi ispred njih?
Niko ovdje ne kaze da.smo favoriti ali ljudi ozekuju da se.mozemo sa.skoro svima.junacki pobiti. Posebno kada govorimo o jednoj utakmici.
-
gozila555
#25995 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
ti si kao baho,prvi digne euforiju ,a poslje obavezno kukahrasno38 wrote: ↑25/02/2025 12:10 He najdrazi su mi ovi kao lafo objektivni vjeciti pesimisti. Pa pored takvih ljudi vrse samoubistva. Sta kaze baja nema veze koliko nas je bilo![]()
![]()
mi smo izgubili!!!! Jarane ufati se ti heklanja jer mogu cunu dati da ti sporta nisi vidio nigdje drugo nego na TV-u.
Sta kaze ona j drugi "dijete drago" a ja imam vise godina na forumu nego on u stvarnom zivotu![]()
![]()
Sreca pa vas je toliko malo da se ne vidite a ogromna vecina se ponasa onako kako treba da se ponasaju navijaci. Pa sta su trebali navijaci Zelje u subotu na derbiju da ne idu na utakmicu jer je Sarajevo duplo skuplje???
-
Dugarry
#25996 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Meni je najbolji ovaj sto kaze da smo imali srece
Nasa ekipa je ispod prosjecna ako pricamo o individualnom kvalitetu. Mislim nemaju sve repke na EP mozda igrace kao sto su Musa i Nurkic u petorci, ali ako gledamo sirinu ekipe, onda smo ispod prosjecni. Medjutim u ekipnim sportovima se kvalitet ne mjeri samo po individulanoj kvaliteti, nego na ukupni kvalitet utice mnogo stvari, a neke od njih su koliko se igraci uklapaju u sistem igre, da li dobro saradjuju na terenu, da li dobro komuniciraju, koliko su motivisani, taktika itd itd.... Zbog svih ovih ostlaih stvari smo mi iznad proskecna ekipa. Zato mi mozemo dobiti Slovence, Francuze, Hrvate.
Gledao sam obje utakmice protiv Hrvatske, i zakljucak je da smo mi jednostavno bolji. Od 10 puta cemo ih dobiti 7.
Da je ovoj ekipi Biberovic
Djedovic se takodjer nudio da se vrati, ali ocigledno nije bilo zainteresovanosti od strane selektora..
Nasa ekipa je ispod prosjecna ako pricamo o individualnom kvalitetu. Mislim nemaju sve repke na EP mozda igrace kao sto su Musa i Nurkic u petorci, ali ako gledamo sirinu ekipe, onda smo ispod prosjecni. Medjutim u ekipnim sportovima se kvalitet ne mjeri samo po individulanoj kvaliteti, nego na ukupni kvalitet utice mnogo stvari, a neke od njih su koliko se igraci uklapaju u sistem igre, da li dobro saradjuju na terenu, da li dobro komuniciraju, koliko su motivisani, taktika itd itd.... Zbog svih ovih ostlaih stvari smo mi iznad proskecna ekipa. Zato mi mozemo dobiti Slovence, Francuze, Hrvate.
Gledao sam obje utakmice protiv Hrvatske, i zakljucak je da smo mi jednostavno bolji. Od 10 puta cemo ih dobiti 7.
Da je ovoj ekipi Biberovic
Djedovic se takodjer nudio da se vrati, ali ocigledno nije bilo zainteresovanosti od strane selektora..
-
kakavdanakneiskustvu
#25997 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Šta je nudio, da se odrekne njemackog drzavljanstva koje je uzeo a odrekao se naseg?Dugarry wrote: ↑25/02/2025 12:56 Meni je najbolji ovaj sto kaze da smo imali srece![]()
Da je ovoj ekipi Biberovic![]()
- pezzar
#25998 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Slažem se, a i tok utakmica potvrđuje da bi mi trebali bez puno problema dobiti ove Hrvate iz ovog prozora. Francuzi ih držali cijelu tekmu na distanci, a suštinski smo i mi držali Francuze do povrede Castanede.Dugarry wrote: ↑25/02/2025 12:56 Meni je najbolji ovaj sto kaze da smo imali srece![]()
-
sale_sax
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Golf 8
#25999 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ne znam za vas ostale al ja mislim da nikad nismo imali bolju reprezentaciju koja ce otići na neko takmičenje. Realno gledajući imali smo jaku grupu u kvalifikacijama i nije se očekivao odlazak na EP i bilo je puno pesimista al dobro mi smo sebi najveći neprijatelji. Nakon sinošnje utakmice i uz bilo koju grupu na prvenstvu lagano predviđam 1/4 finale čak i polufinale uz malo sreće nije nemoguće, nema puno reprezentacija koje nam mogu parirati, uzimajući u obzir da smo Hrvatsku pobijedili sa 20 razlike i da za Srbiju vjerovatno igrati Jokić mislim da smo na balkanu trenutno najjača reprezentacija. Još kad se dodaju Nurkić i Garza (ko prati NBA zna o kakvom se igraču radi) na centru gdje smo najslabiji trenutno bit ćemo jedna od najkompletnijih reprezentacija. S obzirom da smo Slovence i prošli put dobili ni oni ne predstavljaju neku prijetnju pogotov bez braće Dragić, takodjer Dončić je potpuno skoncentrisan na novi tim i osvajanje prstena sa LeBronom. Jedine reprezentacije za koje bi dao manju kvotu od nas u Evropi su trenutno (Grčka, Španija i Francuska). Ovo je najrealnija slika i prilika da osvjetlamo obraz i imamo bolju priliku nego ikada. 
-
Dugarry
#26000 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Slusao sam ga kad je rekao da sada moze igrati za repku i da je spreman ako bude trebalo.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑25/02/2025 13:07Šta je nudio, da se odrekne njemackog drzavljanstva koje je uzeo a odrekao se naseg?Dugarry wrote: ↑25/02/2025 12:56 Meni je najbolji ovaj sto kaze da smo imali srece![]()
Ne znam detalje. Pretpostavljam da mu je odobreno dvojno drzavljanstvo ili nesto slicno.