Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Da li razumijete zasto ljudi glasaju za Trumpa?

Poll ended at 06/10/2016 21:19

Razumijem
108
59%
Ne razumijem
68
37%
Ne zelim odgovorit
8
4%

Total votes: 184

Point.

#27501 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Point. »

Njanjavi wrote: 17/02/2025 18:10
Point. wrote: 17/02/2025 17:24 Kojom računicom i logikom je Hawking pedo a nije mogao trepavice pokrenuti, kojom logikom odrasle osobe da su Clintonovi imali body count, da su sisali dječiju krv u podrumu neke pizzerije, da je Biden fatao žene ili je trebao kao Trump grab em by the pussy, kojom računicom je Epstein još uvijek živ i nije imao dodir sa Trumponjom a ima x broj fotografija na kojima su zajedno.

Objasni nam Njanjavi.
Buden nije fatao zene vec curice, javno.
Gdje ja rekoh da trump nije imao dodira sa epsteinom?
Razlika je sto je ovaj pricao da hvata zrele i odrasle zene po picki, za razliku od bidena, podeste i wienera.
Ne vjerujes u body count clintona?
Blago tebi ljudino :D
Hawking je pedo jerbo mi cejf, sta ces :D
Wow, predsjednik US jebene A javno fatao curice i to niko nije primjetio osim tebe? To MAGArci nisu znali iskoristiti, iako Bidenu stavljaju sto i na Mjesecu nema vode. Pokazi listu Clintonove body count liste. I objasni kako je nepokretan covjek, koji komunicira preko kompjuterskog programa, fizicki u mogucnosti da seksualno iskoristava cure. Cekam.

Algoritmi su zlo! Reci ne algoritmu!
kamberovica polje

#27502 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by kamberovica polje »

Toffee karamela wrote: 17/02/2025 18:17
ElRe wrote: 17/02/2025 18:05 Evropa nikada nije bila sigurnija i dominantnija prema neprijateljima.
Ameri slobodno mogu da se kupe.
velika sreća je što su dvije zemlje koje graniče s Rusima, Finska i Poljska njihovi zakleti neprijatelji koji bi ih najradije zubima iskomadali. pa Staljin lično je jedva izašao na kraj s Fincima 1939. dakle polude li do kraja i pokrenu kopnenu invaziju neka odmah naručuju nove Koreance
Upravo tako.
Poljacima se diže od pomisli da će se osvetit Rusima.
Nije to više ona umiruća Poljsko-Litvanska unija, ili jadna razgužena Poljska uoči 2.S.R.
Sad je to 2. ili 3. europska vojska, naoružana najmodernijim naoružanjem, i nacionalno homogena država s respektabilnom ekonomijom.
A što se tiče Finaca, oni su ludi ko kurac. Ako treba, borit će se s kamenjem i granjem protiv Rusa.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#27503 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Velkoski »

Maliodmene

#27504 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Maliodmene »

Nego jesul bile kakve ankete, jel dobio jos vise podrske?
kluz franjo

#27505 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by kluz franjo »

MAGA-reće ludilo. :-)
Ona tinejdžerica iz Švedske im najveća prijetnja, a Tate im najveća briga.
A dok o njima seru, razvaljuju i USA i kompletan saveznički sistem USA.
Ali neka. Na nauk svim demokratskim društvima šta se desi kada na dan izbora ostaneš kući, pa moronima prepustiš izbornu većinu.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#27506 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by pici »

Ja necu vise upotrebljavati MAGA-rci, jer time vrijedjam plemenite Magarce koji su za ove institucija IQ-a.
Jack Be Nimble

#27507 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Jack Be Nimble »

Maliodmene wrote: 17/02/2025 21:28 Nego jesul bile kakve ankete, jel dobio jos vise podrske?
Podrska pada. 48% misli da nije dobar, a 46% pozitiva. Pgotovo ako se postavlja pitanje sta mislite o Trampu I Masku, tada je pozitiva na 30% i manje.

Mada, to su samo ankete.
omar little

#27508 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by omar little »

Revealed: Trump’s confidential plan to put Ukraine in a stranglehold

Donald Trump’s demand for a $500bn (£400bn) “payback” from Ukraine goes far beyond US control over the country’s critical minerals. It covers everything from ports and infrastructure to oil and gas, and the larger resource base of the country.

The terms of the contract that landed at Volodymyr Zelensky’s office a week ago amount to the US economic colonisation of Ukraine, in legal perpetuity. It implies a burden of reparations that cannot possibly be achieved. The document has caused consternation and panic in Kyiv.

The Telegraph has obtained a draft of the pre-decisional contract, marked “Privileged & Confidential’ and dated Feb 7 2025. It states that the US and Ukraine should form a joint investment fund to ensure that “hostile parties to the conflict do not benefit from the reconstruction of Ukraine”.

https://www.telegraph.co.uk/business/20 ... anglehold/
Heva

#27509 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Heva »

U ovo godina sam vidio razne likove da su predsjednici jedne od najačih vojnih sila svijeta, ali ovaj show man ih šije za koplje. Ako ne uvali i svoju državu i većinu svijeta u neki poveći sukob, to će biti čista sreća. Nadam se da će ga opozvati za dobro ostatka svijeta
vaučer

#27510 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by vaučer »

Opozvati? Nadam se da će odraditi termin u dobrom zdravlju, da dobro, dobro zapamte koliko su koštala jaja 2024-te.
JovicSA

#27512 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by JovicSA »

vaučer wrote: 17/02/2025 21:46 Opozvati? Nadam se da će odraditi termin u dobrom zdravlju, da dobro, dobro zapamte koliko su koštala jaja 2024-te.
Kažu oprezno sa željama, nekada se ostvare na neobičan način.
Edin H.

#27513 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Edin H. »

banjaluka078 wrote: 17/02/2025 21:50
Komunjare :D
MAha

#27514 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by MAha »

Djaba je, on je izabran vecinom glasova i to je to. Ameri (vecinski) ga hoce (kako je do toga doslo to je drugi par carapa). Ja mislim da se nece usrecit s njim. ovo Usa first, za neke ce valjat, za sitnu buraniju katastrofa. Drugo, "natjerat ce" mnoge nacije da se "probude" i sami pocnu ulsgat u vojne sposobnosti vise, mnogo vise. Mislim da ce izgubiti mnoge saveznike, prave, jer koji ce mu qlnc usa koja samo uzima a sta daje - prije vojnu podrsku i zastitu, ulaganja rszlicitog karakrera...proizvodi im ni za sta, sadasnja usa auta daleko iza eu, ist azije, a sad i kine. Usluge, tehnologija, tu su jos uvjek superiorni (pored vojne moci).
Ne znam, ali mislim da ce na kraju ipak izgubiti vise no sto ce dobiti ovim naglim zaokretom. I narod ce to osjetit, i ocerat ih sljedece izbore, milom ili silom (ako narandza nesto pokusa). Nadat se da se do tad nece zaratit, ono opsti sukob. Eu, bi mogla bit najvecu gubitnik nazalost, bar neko vrijeme, dok se ne trznu.
Bossona

#27515 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Bossona »

Image
Washington — House Republicans released a budget resolution on Wednesday, laying a foundation for advancing President Trump's agenda on border security, defense, energy and tax priorities, despite momentum around a competing proposal in the Senate.

The budget proposal says that the House Ways and Means Committee can pursue up to $4.5 trillion in tax cuts, and sets a goal of cutting mandatory spending by $2 trillion. It would also increase the debt ceiling by $4 trillion.
https://www.cbsnews.com/news/house-repu ... ion-trump/
jeza u ledja

#27516 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

MAha wrote: 17/02/2025 22:38 Djaba je, on je izabran vecinom glasova i to je to. Ameri (vecinski) ga hoce (kako je do toga doslo to je drugi par carapa). Ja mislim da se nece usrecit s njim. ovo Usa first, za neke ce valjat, za sitnu buraniju katastrofa. Drugo, "natjerat ce" mnoge nacije da se "probude" i sami pocnu ulsgat u vojne sposobnosti vise, mnogo vise. Mislim da ce izgubiti mnoge saveznike, prave, jer koji ce mu qlnc usa koja samo uzima a sta daje - prije vojnu podrsku i zastitu, ulaganja rszlicitog karakrera...proizvodi im ni za sta, sadasnja usa auta daleko iza eu, ist azije, a sad i kine. Usluge, tehnologija, tu su jos uvjek superiorni (pored vojne moci).
Ne znam, ali mislim da ce na kraju ipak izgubiti vise no sto ce dobiti ovim naglim zaokretom. I narod ce to osjetit, i ocerat ih sljedece izbore, milom ili silom (ako narandza nesto pokusa). Nadat se da se do tad nece zaratit, ono opsti sukob. Eu, bi mogla bit najvecu gubitnik nazalost, bar neko vrijeme, dok se ne trznu.
Nedavno bas pogledah konacne rezultate izbora. Na kraju je zavrsilo na ispod 50% (49.8% - 48.3%), tj. 1.5% razlike.
Ne da je to nesto bitno, samo kaem, nije ni vecina od tih 50%.

Sve dok i ako ne padne na ispod 30%, u sto cisto sumnjam dok Amerikance bas ne udari po jajima, nista se nece promjeniti. Jednostavno zivimo u jednom drugom svijetu od kojeg smo odrasli. Zivimo u svijetu gdje je light fasizam normalna pojava i na Zapadu. Boli ljude kurac za tamo neke shithole countries, a i za siromasne kod kuce. Trump je odraz americkog drustva.

Da li ce to drustvo imati sansu da normalan nacin koriguje svoje odluke nekad u buducnosti, ostaje da se vidi. U sustini, ni drugi Trumpovi uzori nisu nikad izgubili podrsku "vecine". Tako da, dok god je hljeba i igara, bice i glasova za cobane.

----------

Btw, sto se tice ove rasprave o Rusiji, naravno, glupo je ocekivati da ce Rusi ikada vojno nesto pokusavati protiv EU ili NATO. Probali su Ukrajini i to im je limit. Oni mogu jedino napraviti protiv drzave koja je izolirana od ostatka copora. Iskreno cisto sumnjam da im je takvo nesto ikada bio cilj. Tako da, ne treba se hvatati za biserne ogrlice i pitati sta i kako. Mislim, sta i kako kad Le Pen, AfD, Meloni, itd, otvoreno koketiraju sa Putinom.
Prije ce se desiti bratimljenje tih drzava sa Rusijom nego nesto obrnuto.

Ukrajinu naravno ko jebe.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#27517 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Chmoljo »

Velkoski wrote: 17/02/2025 20:56
pa naravno da hoće, kad im je lik mašina za pravljenje trump simpova. njeguje se narativ koji ih je doveo na vlast.
MAha

#27518 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by MAha »

https://www.klix.ba/vijesti/bih/trumpov ... /250217205
Na jos jednoj temi sam ovaj link stavio.
Selo gori a baba se svadja o danu Sarajeva.
Btw lik je 30 godina proso sve i svasta sa narandzom. Moze ga ja mislim ladno ujutro u 3 nazvat i rec hej stari seronjo jesil jebo melaniju ove godine ikako.
zilog

#27519 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by zilog »

Hoce lik carine da uvodi, makar na zor... Sada kaze "reciprocno" drzavama koje imaju PDV.

Ne mogu vjerovati kakav glupan sjedi u WH... :lol:
MAha

#27520 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by MAha »

zilog wrote: 17/02/2025 23:42 Hoce lik carine da uvodi, makar na zor... Sada kaze "reciprocno" drzavama koje imaju PDV.

Kako ga prezivit, glupan neglupan.
jeza u ledja

#27521 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

MAha wrote: 17/02/2025 23:39 https://www.klix.ba/vijesti/bih/trumpov ... /250217205
Btw lik je 30 godina proso sve i svasta sa narandzom. Moze ga ja mislim ladno ujutro u 3 nazvat i rec hej stari seronjo jesil jebo melaniju ove godine ikako.
Nekima na ovoj temi je jos uvijek tesko povezati koliko je nesrazmjerno jaka veza Trumpa i satelita mu sa Srbima i njihovom politikom.
MAha

#27522 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by MAha »

jeza u ledja wrote: 17/02/2025 23:47
MAha wrote: 17/02/2025 23:39 https://www.klix.ba/vijesti/bih/trumpov ... /250217205
Nekima na ovoj temi je jos uvijek tesko povezati koliko je nesrazmjerno jaka veza Trumpa i satelita mu sa Srbima i njihovom politikom.
Ako se ne probude i ne krenu da lobiraju i kako znaju i ne znaju (iskreno se nadam se da to vec rade), nece biti dobro.
Nece. Jebite se ba vise, i vi i vase svadje. Opet je i drzava i narod i mir upitna. Halooo
Bossona

#27523 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Bossona »

Bunker buster bombe od 11 tona su isporučili Israhellu. Senator Lindsey Graham je warmonger i glasnogovornik Bibija, predlaže i najavljuje napad na Iran.
MAha

#27524 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by MAha »

Bossona wrote: 17/02/2025 23:57

Bunker buster bombe od 11 tona su isporučili Israhellu. Senator Lindsey Graham je warmonger i glasnogovornik Bibija, predlaže i najavljuje napad na Iran.
Ma ja, zavrsna faza plana. Podjarmili i postavili pupet rezime u sve oko izraela, jos iran i to je to.
zilog

#27525 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by zilog »

MAha wrote: 17/02/2025 23:43
zilog wrote: 17/02/2025 23:42 Hoce lik carine da uvodi, makar na zor... Sada kaze "reciprocno" drzavama koje imaju PDV.

Kako ga prezivit, glupan neglupan.
Prezovjece se nekako. Vec mu je proslo 2% mandata, jos onih 98... :mrgreen:

BTW, ovo sa carinama, ce najvise osjetiti njegovi glasaci...
Post Reply