Eto ga, sve smo rekli. I onda cemo da pricamo o "ekonomiji, skolovanju, zdravstvu, pravdi", i sve ono sta moramo.palermo wrote: ↑17/02/2025 16:04Hajde, kako ono ide, uspjesan Bosnjak = lopov ergo zatvor, uspjesan Hrvat = vjest poduzetnik ergo na vlast.....dr_Evil wrote: ↑17/02/2025 15:55Pa dobro, vjerujem da bi, cijenjeno pucanstvo MM je vjerno stajalo uz poglavnika kao i pocetkom 40-ih, a rado vezalo zastave kao pocetkom 90-ih kad je potpisalo da sva odgovornost za Mostar ide... znas vec kome.
Nego, evo, umjesto da sirimo defitizam hajde da uradimo onaj prvi korak... 3000 onih sta su stvorili socijalnu nepravdu, te od Bosnjakinja trazili onu stvar za posao posaljemo iza resetaka. Ko zna, mozda se stvori neka vjera u bolje sutra, pa bude nekoga za "u se".
Znam, tesko da hocemo, jer cemo to opravdatti sa "bolje Haso nego Jozo"... i tako moj susjed... Prokleta avlija, napisao bi onaj genocidas sta ga brane.
Bolan, evo cettiri godine nas ubiste sa pricom da je Bosnjak lopov I da je sve do toga...
Zato susjed, nestat ce nas. Jedna strana zna sta su begovi i koji kriminal nose sa sobom, a drugoj je vazniji ipak kriminal i novac od drzave(nacije i vjere), a ovi drugi supatnici(sto kazes) samo stoje sa strane i smiju nam se. Kao sto ti rekoh vec nema "u se", a sacekaj 20 godina, uci cemo u anale historije kao narod koji je sam sebe unistio, kao i izgradjenu drzavu koju su naslijedili od brace komunista.
Da ne lajem dalje, nema potrebe. Ishod je zagarantovan kako god okrenes.