Moj stav je da ne optuzujem nikoga dok se ne dokaze. Mi nemamo dokaze da je on ubio njih i dokle god je tako, sve su opcije na stolu. Iskreno se nadam da tuzitelj i inspektori zaduzeni za ovaj slucaj tako razmisljaju. Ako su pak ko ove forumske babetine onda... jbg.haubica_i_to_teshka wrote: ↑15/02/2025 01:21Nek’ im je laka zemlja, a porodici ubijene majke i djeteta saucesce!apsidejzi wrote: ↑14/02/2025 19:52Vidis, tu je razlika mene i tebe. Ja trazim dokaz iako pretpostavljam nesto. Ti djelujes iako nisi 100% siguran. Sta ako je ovaj scenarij: On mislio da ga ona vara i da dijete nije njegovo. Udavio ih oboje. Nije trazio dokaz, znalo se sve... Tu je razlika drug, tebe i mene.
@apsi,malo empatije prema zrtvama,( ne mora sva na stranu osumnjicenog zar ne!?)Nisam procitao sve tvoje upise na temi, ako sam propustio (empatiju prema zrtvama)halali,imas izvinjenje!
Ja cu malo povrsno, (ti k’o Pacifik,ja k’o Miljacka).
Znaci dijete i majka kockali, pa neki likovi dosli uradili sto jesu, njega oteli “na pravdi Boga”
Cekaj!
Nisam ja ovo dobro skont’o.
Da probam ponovo.
On kock’o, oni dosli ubili mu sina i zenu.
On nije kriv sto je prokock’o, dijete i zena krivi ,sto nisu vracali njegov kockarski dug.
Valjda sam sad nesto skont’o.
Kako sam procitao (znaci nista zvanicno): “zenu udavio, sina ugusio.”
Vidis li razliku?
99,9% (aka je preneseno tacno) znam razliku zasto je zenu udavio, a sina ugusio, znas li ti?
Izgleda da si veliki legalista i moralista pa ovaj drugi komentar (o nevjerstvu i kako se to kod nas naziva “kopile” necu komentarisati..sve si sam napisao (pa ako sebe drugi “vide” kroz postove gdje su na strani ubijenog djeteta i majke)…a ti i nesto kao opravdao u tom slucaju…
Ili sam opet nesto pogresno(napominjem, samo iz tvog teksta koji si samovoljno i bez prinude napisao.(mozda nisi????)
Prijatno.
Naravno da sam legalista. Svi ovi koji pisu da je on monstrum bez dokaza su isti monstrumi kao i on. Samo oni to ne razumiju. Al ne cudo kad znas da je prosjecni IQ u drustvu 86. Kad bolje skontam, do mene je sto ocekujem vise i svaki put se iznenadim i razocaram.