Ma, pali narod i spinuje. Sad uvaljuje priču da se Vojvodina otcjepljuje.
https://www.alo.rs/vesti/politika/10228 ... odina/vest
Ma, pali narod i spinuje. Sad uvaljuje priču da se Vojvodina otcjepljuje.
Znas ti sta je sirotinji 85 eura. Krene familija, to je 340, mjesec da prezive…Karikaturist wrote: ↑15/02/2025 18:31 Kolika je to sad brojka ljudi koji su uz Vucica, budzetlije, kumovi, kriminalni milje sa kojim je upetljan, stranacki botovi - opet ne vjerujem da je to vise od 200k ljudi.
Nema sanse da iole normalna osobe neopterecena ovih gore klasifikacijama moze ostati gluha i nijema na koju stranu da se osloni.
Mutingovanje par exelance. Ako ne pokusaju s nekim od komsija ovo ce da pukne u Srbiji.GandalfSivi wrote: ↑15/02/2025 18:32 Kako je samo glup lik, nevidjeno. Zarad vlastitog ega ulazi u takmicenje protesta, gdje je vec unaprijed osudjen na gubitak. Nije da nije pokusao skrenuti paznju, ali sada vec zateze dok ne pukne…
problem je opozicija koja je slaba i razjedinjena. ta ista opozicija vapi za jakim vodjom.Karikaturist wrote: ↑15/02/2025 18:31 Kolika je to sad brojka ljudi koji su uz Vucica, budzetlije, kumovi, kriminalni milje sa kojim je upetljan, stranacki botovi - opet ne vjerujem da je to vise od 200k ljudi.
Nema sanse da iole normalna osobe neopterecena ovih gore klasifikacijama moze ostati gluha i nijema na koju stranu da se osloni.
Gledajuci iz ugla niskog stepena demokratije u Srbiji ima ti ta smisla.
Ha ha i ja sam to primjetio. Odobravanje njegovih nebuloza od strane sendvicara minorno.problemnatravunu wrote: ↑15/02/2025 20:14 Evo gledam sad na face TV prilog.
Od prisutnih sendvićara slab odziv na izgovorene parole dodika i picoustog , uglavnom muk i zvižduci, ja bih očekivao gromoglasnu podršku, ne kontam...evo dodik i zapjeva onu svoju, slabo, niko izgleda ne zna tu pjesmu....a kad se proderao da bi srbija trebala svakome srbinu ma gdje bio dati državljanstvo, nikakav odziv mase sendvićara