Edin H. wrote: ↑23/01/2025 01:12Ja sam postavio Mišketovu, mogao si i ti Vicinu izjavu sa kojom nisam upoznat.luckylaka wrote: ↑23/01/2025 00:56Pratis me na forumuEdin H. wrote: ↑23/01/2025 00:42 Odluka da se udalji Anel nije u interesu reprezentacije, najbolji igrač u najboljim godinama.
Samo osobe koje površno prate reprezentaciju i nisu vidjeli razliku kada igra ili ne, mogu misliti drugačije. Petev za kojeg su debitovali Anel i Denis je mahom gradio rezultate na njima.
Vjerujem da je Anel povrijedio Spahin ego, Barbarez je ispao neprincipijelan nakon prve izjave kada je rekao da ga je pustio da se vrati. Trebao je sačekati da se situacija smiri i onda otići i razgovarati da vidli u čemu je problem , da li je bio izložen provokacijama, da li je moguće postići dogovor…
U krajnjoj liniji trpiće tim kojem su umanjene šanse za plasman na Svjetsko, sli i Barbarez, jer će ga ova odluka vjerovatno koštati pozicije.
Volio bih da nisam u pravu, ali bez rezultata neće moći opstati. Ako izgubimo od Rumunije i Kipra to će biti to, bez obzira na deseto ili dvadesetogošnji, koji li je već plan oporavka.Ovo je i vico slicno izjavio ...cilj nam je S.P. u protivnom sve BiH patriote nece uspjete zadrzati Barbu.Ja sam ipak ubijedjen u bar 4 boda u prve dvije ako selektoru i strucnom stabu dodje iz guzice u glavu.I naravno ako budu igrali najbolji
Premda ja imam isjećaj da Vico blage veze nema u vezi reprezentacije i da je pao s Marsa, samo slijedi ono što Miške kaže. On jednostavno želi plasman, jer plasman znači puno novaca za njega i one oko njega. A biće da mu se i pozicija osladila. Vlast je svakome draga.
Ambicije reprezentacije
143
Zeljković podiže letvicu Barbarezu i Spahiću: Naš cilj je plasman na Svjetsko prvenstvo