_BataZiv_0809 wrote: ↑27/01/2025 08:38
JoseMujica wrote: ↑27/01/2025 08:36
to sam ti obajasni već pobogu si kad smo pričali o Ursuli
majke mi, ako nastaviš s ovim botovanjem, na ivici sam da te pitam đe si radio zube?
Polako, nema potrebe za ad hominemom, razgovaramo.
Evo ja se ne slazem da je isto stanje kao prije 2 godine jer imamo odluku Evropske Komisije o otvaranju pregovora sa BiH. To je moj stav.
imamo..to ne sporim....ali treba biti realan...ti i ja nismo političari koji žive od prodaje magle i nema potrebe da šiljimo i sam znaš da je ovo budalaština
to nije rezultat našeg rada i zasluga ili stvarnog napretka već situacije oko Ukrajine...percepcija unutar EU je da je Balkan, ovakav kakav jeste, sigurnosna prijetnja i otvoreni prostor za ruski uticaj, te da Putko može preko Balkana otvoriti novi front
i ponoviću to još jednom, ljudi su nam sve dali, gurali nas maksimalno, gledali kroz prste, srozali sve kriterije, a naš krajnji domet je bio da par papira prebacimo s jedne gomile na drugu
ovo što sam ti opisao je realnost i ona bi bila ista i da je bilo ko drugi u vlasti sa SNSD-om i HDZ-om skupa...ko god misli da će s ovim dvojcem nešto napraviti je ili totalni idiot ili žešći lažov
tako da će jedini trajni rezultat ovog mandata prepametnih i prepoštenih idiota
biti trajno cementiranje HDZ-a u političkom sistemu BiH
e ovo je druže jedina politička ostavština Trojke