Naravno da ima.Maliodmene wrote: ↑23/01/2025 13:32 Nego, sta mislite ima li ovo kakve veze sa izborima u Americi? Mislim trenutak je malo cudan.![]()
Murphy je malo požurio jer vjerojatno zna tko će doći umjesto njega.
Naravno da ima.Maliodmene wrote: ↑23/01/2025 13:32 Nego, sta mislite ima li ovo kakve veze sa izborima u Americi? Mislim trenutak je malo cudan.![]()
a jes VAS Murphy nagazioNovak20 wrote: ↑23/01/2025 13:45tramvajtrojka wrote: ↑23/01/2025 13:31Nije blokiran nego vam ga je trojka duboko zavukla i izvukla svo HDZ licemjerje na svjetlo dana ako ste za EU i NATO integracije nastavite cete sa trojkom, a ako odete sa dodikom pasce vam sve ublehe u vodu o predvodnicima eu integracija![]()
![]()
Trojka ga je zavukla sebi, svojim glasačima i onima koji su u njeno ime danas na reizbornim funkcijama. Živi bili pa vidjeli.
Ovo danas je zadnje potezanje konaca trenutnog američkog veleposlanika koji je napravio ovu lutku i ja to tako vidim. Ni prva ni zadnja politička lutka, predstava i propao eksperiment stranaca.
Ako SNSD bude sve izblokirao, to nije zbog Hrvata, HDZ/HNS nego zbog politike Trojke koja misli da može za.ebati one koji su većinom birali Srbi i Hrvati.
Sad smo svi ovisni o pukoj sreći, a nitko ne zna koje će dobitne loptice biti izvučene.
p.s.
Molim te da mi se obraćaš u prvom licu jednine ako si to u stanju.
Znači u SNSD i HDZ taboru ništa novo, uvijek je neka odlazeća administracija kriva za nešto a nikad oni sami. Zašto smatraš da se mogu zajebavati Bošnjaci?Novak20 wrote: ↑23/01/2025 13:45tramvajtrojka wrote: ↑23/01/2025 13:31Nije blokiran nego vam ga je trojka duboko zavukla i izvukla svo HDZ licemjerje na svjetlo dana ako ste za EU i NATO integracije nastavite cete sa trojkom, a ako odete sa dodikom pasce vam sve ublehe u vodu o predvodnicima eu integracija![]()
![]()
Trojka ga je zavukla sebi, svojim glasačima i onima koji su u njeno ime danas na reizbornim funkcijama. Živi bili pa vidjeli.
Ovo danas je zadnje potezanje konaca trenutnog američkog veleposlanika koji je napravio ovu lutku i ja to tako vidim. Ni prva ni zadnja politička lutka, predstava i propao eksperiment stranaca.
Ako SNSD bude sve izblokirao, to nije zbog Hrvata, HDZ/HNS nego zbog politike Trojke koja misli da može za.ebati one koji su većinom birali Srbi i Hrvati.
Sad smo svi ovisni o pukoj sreći, a nitko ne zna koje će dobitne loptice biti izvučene.
p.s.
E hebi ga sad.Chmoljo wrote: ↑23/01/2025 13:47a jes VAS Murphy nagazioNovak20 wrote: ↑23/01/2025 13:45tramvajtrojka wrote: ↑23/01/2025 13:31
Nije blokiran nego vam ga je trojka duboko zavukla i izvukla svo HDZ licemjerje na svjetlo dana ako ste za EU i NATO integracije nastavite cete sa trojkom, a ako odete sa dodikom pasce vam sve ublehe u vodu o predvodnicima eu integracija![]()
![]()
p.s.
Molim te da mi se obraćaš u prvom licu jednine ako si to u stanju.od Millera nije bio američki ambasador ovako agilan prema katoličkim separatistima.
Chmoljo wrote: ↑23/01/2025 13:47a jes VAS Murphy nagazioNovak20 wrote: ↑23/01/2025 13:45tramvajtrojka wrote: ↑23/01/2025 13:31
Nije blokiran nego vam ga je trojka duboko zavukla i izvukla svo HDZ licemjerje na svjetlo dana ako ste za EU i NATO integracije nastavite cete sa trojkom, a ako odete sa dodikom pasce vam sve ublehe u vodu o predvodnicima eu integracija![]()
![]()
p.s.
Molim te da mi se obraćaš u prvom licu jednine ako si to u stanju.od Millera nije bio američki ambasador ovako agilan prema katoličkim separatistima.
Novak20 wrote: ↑23/01/2025 13:45 Trojka ga je zavukla sebi, svojim glasačima i onima koji su u njeno ime danas na reizbornim funkcijama. Živi bili pa vidjeli.
Ako SNSD bude sve izblokirao, to nije zbog Hrvata, HDZ/HNS nego zbog politike Trojke koja misli da može za.ebati one koje su većinom birali Srbi i Hrvati.
p.s.

Po potrebi sve je, kako i kada zatreba.video wrote: ↑23/01/2025 13:49E hebi ga sad.Chmoljo wrote: ↑23/01/2025 13:47a jes VAS Murphy nagazioNovak20 wrote: ↑23/01/2025 13:45
![]()
p.s.
Zar @Novak20 nije Jevrej![]()
I kakve onda veze ima sa Katolicima?
Fazon je da vi positovjecujete od poskoka pa do politicara trojku sa nesposobnom SDA invalidnom strukturom koja vam je davala sve sto ste htjeli, ovo su neki malo drugi zajebaniji igraci sjebali su Dodika kroz šalu, sjebati ce i HDZovsko busanje u prsa o nosiocima EU integracijaNovak20 wrote: ↑23/01/2025 13:45tramvajtrojka wrote: ↑23/01/2025 13:31Nije blokiran nego vam ga je trojka duboko zavukla i izvukla svo HDZ licemjerje na svjetlo dana ako ste za EU i NATO integracije nastavite cete sa trojkom, a ako odete sa dodikom pasce vam sve ublehe u vodu o predvodnicima eu integracija![]()
![]()
Ako SNSD bude sve izblokirao, to nije zbog Hrvata, HDZ/HNS nego zbog politike Trojke koja misli da može za.ebati one koje su većinom birali Srbi i Hrvati.
p.s.
Imate ga na forum hr pod isitm nickom, pa procitajte upise novak20GandalfSivi wrote: ↑23/01/2025 13:55 Ja kontao lik jedan od normalnijih sa kamenjara, ono moglo se komunicirati, kad ono nesta kao prijeti sa “Hrvatima oko BiH”…
Administracija???
To stoji ali....tramvajtrojka wrote: ↑23/01/2025 13:52Fazon je da vi positovjecujete od poskoka pa do politicara trojku sa nesposobnom SDA invalidnom strukturom koja vam je davala sve sto ste htjeli, ovo su neki malo drugi zajebaniji igraci sjebali su Dodika kroz šalu, sjebati ce i HDZovsko busanje u prsa o nosiocima EU integracijaNovak20 wrote: ↑23/01/2025 13:45tramvajtrojka wrote: ↑23/01/2025 13:31
![]()
p.s.
Molim te da mi se obraćaš u prvom licu jednine ako si to u stanju.![]()
I nade su vam ekstremno male ako mislite da je Murphy solo igrac koji se vodi svojom samovoljom![]()
ne budite toliko smijesni i naivni, ako je sta dugotrajno to je americka politika a ona kad ga nekome odluci smjestiti ambasadori se mogu mijenjati a politika ostaje ista
pa prosli ambasador je bio trumpov pa je dodika isto gazio
BiH je presitna za više američke dužnosnike ali ćemo vidjeti koga će poslati za veleposlanika. U EU šalje nekakvog direktora fast fooda, nama može poslati "Nerona" ili "Kaligulu".Rubio je saopćio kako „svaki dolar koji potrošimo, svaki program koji financiramo i svaka politika koju provodimo moraju biti opravdani odgovorom na tri jednostavna pitanja: Čini li to Ameriku sigurnijom? Čini li to Ameriku jačom? Čini li to Ameriku prosperitetnijom?
GandalfSivi wrote: ↑23/01/2025 13:55 Ja kontao lik jedan od normalnijih sa kamenjara, ono moglo se komunicirati, kad ono nesta kao prijeti sa “Hrvatima oko BiH”…
Administracija???
Mami kuci pa prosipaj demagogiju majstore.Novak20 wrote: ↑23/01/2025 14:07GandalfSivi wrote: ↑23/01/2025 13:55 Ja kontao lik jedan od normalnijih sa kamenjara, ono moglo se komunicirati, kad ono nesta kao prijeti sa “Hrvatima oko BiH”…
Administracija???
Je li te stra' ?
Gdje ti u konstataciji da ima Hrvata vidiš prijetnju ?
Sto je branio snsd ko da mu je dijete.
Samo u BiH evropsku debatnu prvakinju zovu “krestalicom”. I onda se pitamo gdje je problem..
Mozda zato sto je cekao da vide ishode glasanja?Haris.ba wrote: ↑23/01/2025 14:09Sto je branio snsd ko da mu je dijete.
Sto nije sa Sabinom koordinisao odnos prema snsd. Barem da je svoju reakciju prilagodio. Vec uhvatio kukati za snsd.
I sada neka tjera do kraja.