Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
"Sjajan današnji sastanak s ministrom vanjskih poslova BiH Elmedinom Konakovićem, koji je bio čvrst partner u našem zajedničkom radu na jačanju bilateralnih odnosa SAD i BiH", rekao je Murphy.
kakvo bacanje šlaufa davljeniku
Tita mi, suza mi je kanula kad vidim da je Kifla ostao bez brašna
Prpa.ba wrote: ↑18/01/2025 16:12
Zna li se ko je sponzor emisije?
Bosnalijek al moraš priznati da je sa ovim ispao mangup da ode u osinje gnijezdo kod dvojice likova koji ga konstantno pljuju zadnje tri godine, jos zove onog ridjog sluntu da dodje i on koji ne smije od svoje žene ni do granapa glave da pomoli
tramvajtrojka wrote: ↑18/01/2025 16:19
al moraš priznati da je sa ovim ispao mangup
Svakako je pozeljno vise gostovanja politicara na njima neprijateljskim medijima, tako da svaka cast. Vjerujem da ce i Avdo odrzati svoje daleko vise standarde od raspalog Fejsa gdje se gase mikrofoni i sl.
Prpa.ba wrote: ↑18/01/2025 16:12
Zna li se ko je sponzor emisije?
Bosnalijek al moraš priznati da je sa ovim ispao mangup da ode u osinje gnijezdo kod dvojice likova koji ga konstantno pljuju zadnje tri godine, jos zove onog ridjog sluntu da dodje i on koji ne smije od svoje žene ni do granapa glave da pomoli
Za razliku od bezmudog riđeg balije koji ne bi smio na face ni da mu Sebija kaže moraš…..
Možda ga Avdo i digne iz ambisa u koji je upao a možda ga i zagura u provaliju….
tramvajtrojka wrote: ↑18/01/2025 16:19
al moraš priznati da je sa ovim ispao mangup
Svakako je pozeljno vise gostovanja politicara na njima neprijateljskim medijima, tako da svaka cast. Vjerujem da ce i Avdo odrzati svoje daleko vise standarde od raspalog Fejsa gdje se gase mikrofoni i sl.
Samo da ga Avduka ne pita ima li curu.
Joj, slazem se 100%. Al fejs valjda u korak sa ovim trendingom da su politicari budale, i ti politicari ozbiljnih drzava. Pa konta sto ne bih i ja, ocito narod voli. Sto da se krijem i glumim.