Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BHF_Manijak wrote: ↑14/01/2025 21:00
Opet na defanzivnu ekipu Diaz u spicu.
Kako rekoh.
Nervira i Slot jer forsira nesto sto i amater vidi da ne funkcionise.
Nema kretnje, nema brzine cime bi se iz ritma izbacila postavljena odbrana. Ocajna igra.
Ma nema sta, ovdje bi Nunez dobro dosao da sa građom i jacinom razdrma odbranu ili ako nista haos napravi kako zna, ali nakupio kartona budala. Diaz nema sta raditi u spicu pored ovakvih ekipa, zarotirati njega i Gakpa pa ga gađati loptama ili uvesti Jotu. Mada i on građom pada protiv ovih
Najjace jos kad pocnu Gakpo, Salah i Trent rokati centarsuteve. Umjesto da trazis lootu iza ledja odbrane, ali jebi ga, za to treba kretnja.
Ovi k'o mrtvi konji...
Ne znam Boga mi, nspisao sam prije 5-6 dana, bojim se da je United pocetak kraja, da je forma u slobodnom padu.
Pandakonda wrote: ↑14/01/2025 21:52
Ma nema sta, ovdje bi Nunez dobro dosao da sa građom i jacinom razdrma odbranu ili ako nista haos napravi kako zna, ali nakupio kartona budala. Diaz nema sta raditi u spicu pored ovakvih ekipa, zarotirati njega i Gakpa pa ga gađati loptama ili uvesti Jotu. Mada i on građom pada protiv ovih
Vidim često ovo i nije mi jasno, Nunez nije uopšte takav fizikaner kakvim ga se predstavlja
Kad Trent nakon kornera vrati onu loptu iz protivnicke polovice golmanu, ja kad se ne udusih pivom u grlu. Stoperi gore pred protivnickim golom, momcina vrati nasem golmanu.
Vidis taj odnos, kao fol kontolirana igra, nema vise heavy metala, pomalo. Ovamo primaju golove kad god protivnik odluci napasti isti.
Onaj Gibbs White kao prvo ukocio Gravena, ovaj pasa ne moze dati, ubio Slobu u svakom duelu fizicki. Pa da je jebeni Messi ne bi coek rijeci rekao.
Ove godine ozbiljno takmičenje ko neće da osvoji titulu. Da Forrest na početku sezone nije prosuo bodove radi crvenih kartona, bili bi vjerovatno prvi na tabeli.