Istog sam mišljenja, ali nažalost većina ljudi na zapadnoj strani nije, tako da čim se objelodani ova kupovina "oni" svi idu na Eronetov Home TV, iako ne valja k.HelaS wrote: ↑10/01/2025 16:37Želiš reći - Hrvatima je TV-internet patriotizam važniji od kvaliteta uslugaPaja Eldin wrote: ↑10/01/2025 16:21, za nekog ko živi u Mostaru i ko je bošnjak te zna kako funkcioniše ovaj grad, kao i većina Hercegovine, niko ali baš niko neće ostati na BH Telecomu nakon preuzimanja TM, upravo Eronet je taj koji će trljati ruke sada, bar što se Hercegovine tiče.SpoilerShowmfa_secure wrote: ↑10/01/2025 15:18
Ja ne znam što Eronet ne stope u BHT, ne treba im za to ni novac, ni KV? Isti je vlasnik.
Imati dvije firme, koja su jedan drugoj konkurencija (pa makar i na papiru) mi nema nikakve logike. Eronet fino nek utope u BH Telecom i nek ga prodaju. Time će se otvoriti mogućnost i za treću GSM licencu da se dodjeli nekome sa strane.Da živim usred mostarske Avenije, ili negdje u Grudama, kujac bi me bolio kome plaćam internet i gdje je sjedište firme. Interes mi je kvalitetna usluga za koju dajem svoj novac. Od patriotizma žive budale
BH Telecom preuzima Telemach u BiH, Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji - Šta donosi ova značajna akvizicija?
Moderator: anex
- Paja Eldin
#51 Re: BH Telecom preuzima Telemach u BiH, Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji - Šta donosi ova značajna akvizicija?
- mfa_secure
#52 Re: BH Telecom preuzima Telemach u BiH, Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji - Šta donosi ova značajna akvizicija?
Gledam sa ekonomskog stajališta.Paja Eldin wrote: ↑10/01/2025 16:21Mora da se šališ druže, za nekog ko živi u Mostaru i ko je bošnjak te zna kako funkcioniše ovaj grad, kao i većina Hercegovine, niko ali baš niko neće ostati na BH Telecomu nakon preuzimanja TM, upravo Eronet je taj koji će trljati ruke sada, bar što se Hercegovine tiče.mfa_secure wrote: ↑10/01/2025 15:18Ja ne znam što Eronet ne stope u BHT, ne treba im za to ni novac, ni KV? Isti je vlasnik.Pandakonda wrote: ↑10/01/2025 15:13 Misljenja sam da se BH Telekom nece privatizovati dokle god se Eronet u paketu zajedno ne proda nekome. Obzirom na te etnicke mantre kod nas jednostavno ne vidim da ce se jedan prodat a jedan ostat u vlasnistvu FBiH. U ovom slucaju bi Eronet ostao kao Covicev bankomat.
Ali ovo zaista lici na skoro svaki proces prije privatizacije da se digne vrijednost neke firme. Mislim da ovdje niko nema nista protiv toga sto je to domaca firma, nego BHT jednostavno ima uzasnu uslugu i ne znam ko se moze radovati ovome. Razlog zasto BHT uopste i ima korisnika je jer ostali imaju nemogucu misiju protiv drzave da grade infrastrukuru i da budu konkurentni, plus mnogi ljudi to gledaju opet etnicki. Eto ja sam bosnjak moram imat telekom kao sto srbi imaju mtel a hrvati eronet. Ljudi po automatizmu onda uzimaju operatere pa makar i bila losa usluga ali je "nas"
Također BHT nema para za ovo, a i da je kredit mora negdje biti zapis kod vlade FBIH
Imati dvije firme, koja su jedan drugoj konkurencija (pa makar i na papiru) mi nema nikakve logike. Eronet fino nek utope u BH Telecom i nek ga prodaju. Time će se otvoriti mogućnost i za treću GSM licencu da se dodjeli nekome sa strane.
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#53 Re: BH Telecom preuzima Telemach u BiH, Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji - Šta donosi ova značajna akvizicija?
Nisi gledao, već si jasno napisao "ja ne znam što".mfa_secure wrote: ↑10/01/2025 16:45Gledam sa ekonomskog stajališta.Paja Eldin wrote: ↑10/01/2025 16:21Mora da se šališ druže, za nekog ko živi u Mostaru i ko je bošnjak te zna kako funkcioniše ovaj grad, kao i većina Hercegovine, niko ali baš niko neće ostati na BH Telecomu nakon preuzimanja TM, upravo Eronet je taj koji će trljati ruke sada, bar što se Hercegovine tiče.mfa_secure wrote: ↑10/01/2025 15:18
Ja ne znam što Eronet ne stope u BHT, ne treba im za to ni novac, ni KV? Isti je vlasnik.
Imati dvije firme, koja su jedan drugoj konkurencija (pa makar i na papiru) mi nema nikakve logike. Eronet fino nek utope u BH Telecom i nek ga prodaju. Time će se otvoriti mogućnost i za treću GSM licencu da se dodjeli nekome sa strane.
Nekada je veoma čudno kako ljudi po Sarajevu ili nekim drugim mjestima ne razumiju ni 1% realnost u nekim mjestima.
-
TheRedhead
#54 Re: BH Telecom preuzima Telemach u BiH, Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji - Šta donosi ova značajna akvizicija?
Mene samo moj interes dotice a on moj interes hoce netaknut telemach kao do sada koji ima EON, bolji i jeftiniji intrenet. Federaciju boli briga za mene pa sada je uzajamno.nivla wrote: ↑10/01/2025 16:13sad smeta i pozitivna korupcija koja je u interesu federacijeTheRedhead wrote: ↑10/01/2025 16:11ko kaze da ih nece pogurati, pare cuda cineHelaS wrote: ↑10/01/2025 16:08
Najprije treba sačekati odgovor Konkurencijskog vijeća
https://bihkonk.gov.ba/category/zakon-o-konkurenciji/
-
HelaS
#55 Re: BH Telecom preuzima Telemach u BiH, Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji - Šta donosi ova značajna akvizicija?
Najbolje da nas ti iz Berlina osvijestiš šta je realnost u BiHsehohari wrote: ↑10/01/2025 16:48Nisi gledao, već si jasno napisao "ja ne znam što".mfa_secure wrote: ↑10/01/2025 16:45Gledam sa ekonomskog stajališta.Paja Eldin wrote: ↑10/01/2025 16:21
Mora da se šališ druže, za nekog ko živi u Mostaru i ko je bošnjak te zna kako funkcioniše ovaj grad, kao i većina Hercegovine, niko ali baš niko neće ostati na BH Telecomu nakon preuzimanja TM, upravo Eronet je taj koji će trljati ruke sada, bar što se Hercegovine tiče.
Nekada je veoma čudno kako ljudi po Sarajevu ili nekim drugim mjestima ne razumiju ni 1% realnost u nekim mjestima.
- teskeredzic_22
- Grijem se na: Toplane
- Vozim: Peugeot
#56 Re: BH Telecom preuzima Telemach u BiH, Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji - Šta donosi ova značajna akvizicija?
Realno je stvar što nisu osjetili prednost u praksi.
U Njemačkoj svi "jugovići" koriste njemačko , prefiks im ne smeta.
Manji gradovi nemaju realno različite ponude i prednosti pa će odluku donijeti emotivno umjesto racionalno.
-
belfy
#57 Re: BH Telecom preuzima Telemach u BiH, Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji - Šta donosi ova značajna akvizicija?
znaci do sada su koristili Telemach koji je ciji ono? kakve se ovdje gluposti pricaju...sehohari wrote: ↑10/01/2025 16:48Nisi gledao, već si jasno napisao "ja ne znam što".mfa_secure wrote: ↑10/01/2025 16:45Gledam sa ekonomskog stajališta.Paja Eldin wrote: ↑10/01/2025 16:21
Mora da se šališ druže, za nekog ko živi u Mostaru i ko je bošnjak te zna kako funkcioniše ovaj grad, kao i većina Hercegovine, niko ali baš niko neće ostati na BH Telecomu nakon preuzimanja TM, upravo Eronet je taj koji će trljati ruke sada, bar što se Hercegovine tiče.
- PreWiBa
#58 Re: BH Telecom preuzima Telemach u BiH, Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji - Šta donosi ova značajna akvizicija?
Rijetko ko od naših koristi Njemački telekom, oni su najskupljiteskeredzic_22 wrote: ↑10/01/2025 16:56Realno je stvar što nisu osjetili prednost u praksi.
U Njemačkoj svi "jugovići" koriste njemačko , prefiks im ne smeta.
Manji gradovi nemaju realno različite ponude i prednosti pa će odluku donijeti emotivno umjesto racionalno.
- mfa_secure
#59 Re: BH Telecom preuzima Telemach u BiH, Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji - Šta donosi ova značajna akvizicija?
Rat je završen prije 30 godina i zaista ne znam zašto? Nek mi neko navede jedan objektivan razlog? Isto važi i za drugu elektroprivredu.sehohari wrote: ↑10/01/2025 16:48Nisi gledao, već si jasno napisao "ja ne znam što".mfa_secure wrote: ↑10/01/2025 16:45Gledam sa ekonomskog stajališta.Paja Eldin wrote: ↑10/01/2025 16:21
To sve treba pod jedan krov, ako je već vlasnik jedan. Njemačka se nije sjećala ww2 poslije 30 godina, a mi ovdje pišemo o nekim nacionalističkim firmama i sl. Okrenimo se budućnosti i gledajmo stvari sa ekonomskog stajališta, što donosi profit, a što ne.
-
dzenanalic22
#60 Re: BH Telecom preuzima Telemach u BiH, Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji - Šta donosi ova značajna akvizicija?
Eronetov Home.TV ne valja k? Složio bih se da internet nije nešto, ali reci da im IPTV ne valja… bolji je i od Moje TV, i u tehničkim smislu (Android boxovi s modernim interfejsom i vraćanjem 7 dana, fluidnost), a i u smislu ponude kanala (SK i Arene istovremeno u ponudi i sl).Paja Eldin wrote: ↑10/01/2025 16:42Istog sam mišljenja, ali nažalost većina ljudi na zapadnoj strani nije, tako da čim se objelodani ova kupovina "oni" svi idu na Eronetov Home TV, iako ne valja k.HelaS wrote: ↑10/01/2025 16:37Želiš reći - Hrvatima je TV-internet patriotizam važniji od kvaliteta uslugaPaja Eldin wrote: ↑10/01/2025 16:21, za nekog ko živi u Mostaru i ko je bošnjak te zna kako funkcioniše ovaj grad, kao i većina Hercegovine, niko ali baš niko neće ostati na BH Telecomu nakon preuzimanja TM, upravo Eronet je taj koji će trljati ruke sada, bar što se Hercegovine tiče.SpoilerShowDa živim usred mostarske Avenije, ili negdje u Grudama, kujac bi me bolio kome plaćam internet i gdje je sjedište firme. Interes mi je kvalitetna usluga za koju dajem svoj novac. Od patriotizma žive budale
Treba malo i objektivan biti.
Last edited by dzenanalic22 on 10/01/2025 17:19, edited 1 time in total.
-
bumerangss
#61 Re: BH Telecom preuzima Telemach u BiH, Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji - Šta donosi ova značajna akvizicija?
Nikšić se probudio iz zimskog sna... prvo minimalac na 1000 pa sad BHTelecom postaje mega gigant...
Hajmo trojkaši naprijed
Hajmo trojkaši naprijed
- mc-twin
#62 Re: BH Telecom preuzima Telemach u BiH, Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji - Šta donosi ova značajna akvizicija?
Ni u ludilu nisam slutio ovakvu akviziciju. Slijedi nam zanimljiv period...
- PreWiBa
#63 Re: BH Telecom preuzima Telemach u BiH, Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji - Šta donosi ova značajna akvizicija?
Ozbiljno se pitam, da li sam ja taj koji je u dijaspori ili ti.mfa_secure wrote: ↑10/01/2025 17:11Rat je završen prije 30 godina i zaista ne znam zašto? Nek mi neko navede jedan objektivan razlog? Isto važi i za drugu elektroprivredu.
To sve treba pod jedan krov, ako je već vlasnik jedan. Njemačka se nije sjećala ww2 poslije 30 godina, a mi ovdje pišemo o nekim nacionalističkim firmama i sl. Okrenimo se budućnosti i gledajmo stvari sa ekonomskog stajališta, što donosi profit, a što ne.
Naravno da ne postoji objektivan razlog i ne kažem da treba tako djelovati, ali treba biti upoznat sa stvarnim stanjem kako bi se moglo razmišljati u realnim okvirima o budućnosti, makar skoroj i srednjoročnoj...
- mfa_secure
#64 Re: BH Telecom preuzima Telemach u BiH, Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji - Šta donosi ova značajna akvizicija?
Nisam dijaspora, nego treba preko koljena to sve i donijeti odluku. Neće HDZ? Pa preglasaj ih brate, vidiš kako može Južna interkonekcija i minimalac. Sve se može, samo treba imati petlju.sehohari wrote: ↑10/01/2025 17:18Ozbiljno se pitam, da li sam ja taj koji je u dijaspori ili ti.mfa_secure wrote: ↑10/01/2025 17:11Rat je završen prije 30 godina i zaista ne znam zašto? Nek mi neko navede jedan objektivan razlog? Isto važi i za drugu elektroprivredu.
Naravno da ne postoji objektivan razlog i ne kažem da treba tako djelovati, ali treba biti upoznat sa stvarnim stanjem kako bi se moglo razmišljati u realnim okvirima o budućnosti, makar skoroj i srednjoročnoj...
Za spajanje oba telekoma i obje elektroprivrede, garantujem da bi bila dvotrecinska većina u oba doma Parlamenta.
- PreWiBa
#65 Re: BH Telecom preuzima Telemach u BiH, Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji - Šta donosi ova značajna akvizicija?
Iako je mobilna telefonija stvar gdje postoji dostupnost sva tri velika telekom operatera na području cijele BiH, u 90% slučajeva znaš da će broj Srbina početi sa npr. 065 (mtel), Hrvata sa 063 (Eronet), Bošnjaka sa 060/061 (BHT).
Jedino kod Bošnjaka to ne mora biti nužno slučaj, ali jeste velika većina.
Odite i prođite putem od Kiseljaka do Busovače i pogledajte malo one firme sa strane i njihove reklame ispred ulaza, 95% firmi u Hrvata će imati broj 063 na početku, a komšija Bošnjak će u većini slučajeva imati 061 kao kontakt telefon.
Nisam vam ja kriv što ja "iz Berlina" obiđem češće te krajeve od vas sa Marindvora.
-
Mehemed
- Vozim: automobil
#66 Re: BH Telecom preuzima Telemach u BiH, Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji - Šta donosi ova značajna akvizicija?
Ovo sigurno neće izaći na dobro. Prvo što će držati monopol i moći će dizati cijene u nebo jer šta, nema konkurencije, korisnici nemaju alternative.
Druga stvar, ovo je veoma skupa investicija, odakle novac Telecomu za ovako nešto?
Neke se velike mućke dešavaju, vjerojatno će se i Bh Telecom prodati u skorije vrijeme i onda smo j ježa u leđa.
Druga stvar, ovo je veoma skupa investicija, odakle novac Telecomu za ovako nešto?
Neke se velike mućke dešavaju, vjerojatno će se i Bh Telecom prodati u skorije vrijeme i onda smo j ježa u leđa.
- teskeredzic_22
- Grijem se na: Toplane
- Vozim: Peugeot
#67 Re: BH Telecom preuzima Telemach u BiH, Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji - Šta donosi ova značajna akvizicija?
Djelimično si u pravu.sehohari wrote: ↑10/01/2025 17:23
Odite i prođite putem od Kiseljaka do Busovače i pogledajte malo one firme sa strane i njihove reklame ispred ulaza, 95% firmi u Hrvata će imati broj 063 na početku, a komšija Bošnjak će u većini slučajeva imati 061 kao kontakt telefon.
Nisam vam ja kriv što ja "iz Berlina" obiđem češće te krajeve od vas sa Marindvora.
Djelimično imaš predznake koji su se mogli prenijeti u drugu mrežu ali realno tvoja priča ima smisla u manjim sredinama.
Sad da ne pravdamo nacionalizam istinski.
Ako banjalučka firma ima preko 50 posto partnera m:tel , da bi prešla na BH.Telecom mora imati žestok popust da bi izgubila benefit u mtel mreži za pozive mtela - realno , zar ne ?
Niti će joj BH.Telecom dati neki žestoki popust koji će biti bolji od trenutnog benefita , niti to zapravo više ima ikakvog smisla jer je sve u 5 deka kad zoveš s bilo kog predznaka ne samo Telecom i Eronet (pišem kao da je MTel) nego i Srbiju , Crnu Goru , Makedoniju i Albaniju (nema rominga , ni za BHT ni za Eronet) tako da je istinski sve u 5 deka a "čuva" taj "integritet" o kom govoriš.
Realne tržišne pogodnosti će poremetiti sve i male gradove.
PS. tvoj primjer je mnogo bolji i konkretniji za kupovinu piva ili kisele vode
Last edited by teskeredzic_22 on 10/01/2025 17:37, edited 1 time in total.
- REDDEVILS
#68 Re: BH Telecom preuzima Telemach u BiH, Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji - Šta donosi ova značajna akvizicija?
BH Telecom je vec digao cjene a naravno, i AS kanale premium je prebacio u poseban paket.
Od prvog februara
Od prvog februara
-
kakaljin
#69 Re: BH Telecom preuzima Telemach u BiH, Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji - Šta donosi ova značajna akvizicija?
Sve cemo vidjeti u dogledno vrijeme sta i kako ce biti.
Nama svima je da se nadamo da ce biti bolje za korisnike i da mislimo pozitivno
Nama svima je da se nadamo da ce biti bolje za korisnike i da mislimo pozitivno
- fusion_ba
#70 Re: BH Telecom preuzima Telemach u BiH, Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji - Šta donosi ova značajna akvizicija?
To je poslijeratna tekovina kada su manje više opereteri stvarno bili ograničeni na "svoje" teritorije. Niti je krajem 90ih signal bio naročito raširen van tih teritorija niti su postojale poslovnice BH Telecoma u RS, Telekoma Srpske u FBiH i sl.sehohari wrote: ↑10/01/2025 17:23Iako je mobilna telefonija stvar gdje postoji dostupnost sva tri velika telekom operatera na području cijele BiH, u 90% slučajeva znaš da će broj Srbina početi sa npr. 065 (mtel), Hrvata sa 063 (Eronet), Bošnjaka sa 060/061 (BHT).
Jedino kod Bošnjaka to ne mora biti nužno slučaj, ali jeste velika većina.
Tada su ljudi kupovali brojeve koji su im bili jedina opcija i to je ostalo do danas. Tako da se i dalje u 90% slučajeva zna ko koristi koju mrežu.
-
zippoo87
#71 Re: BH Telecom preuzima Telemach u BiH, Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji - Šta donosi ova značajna akvizicija?
Sa stanovista ekonomije,biznisa i ugleda BH Telecoma,ovo je top informacija,ako sve prodje kako je zamisljeno i stvarno dodje do akvizicije.So What! wrote: ↑10/01/2025 15:06 Izlazak domaće kompanije na tržište susjednih zemalja niko ne vidi kao nešto pozitivno?
U RS-u gotovo potpuni monopol je uspostavio m:tel akvizirajući gotovo svakog kablovskog operatera u tom entitetu, a zatim su akvizirali Logosoft u Sarajevu.
M:tel je većinskom vlasništvu Telekoma Srbije koji je u većinskom vlasništvu Vlade Srbije.
Ja sam naravno protivnik monopolizacije, ali lijepo je vidjeti da napokon i mi možemo napraviti iskorak i nakon što su godinama naše kompanije bile akvizirane od strane susjednih i regionalnih kompanija, ovo je korak naprijed.
Vezano za novac...ja mislim da BHT ima finu svotu akumulirane dobiti. Neka me neko ispravi ako nema ili neka postavi podatak,koliko ima,ako ima ?Porodice Foht wrote: ↑10/01/2025 15:17Svi znamo da BHT nema para za ovo, ili bi ih tesko namakao, pa otuda i nevjerica i cudjenje. A vala i cim generalni na sva pitanja odgovara s "no comment" jasno je da tu jos nista nije rijeseno. Dabogda.Pandakonda wrote: ↑10/01/2025 15:13 Misljenja sam da se BH Telekom nece privatizovati dokle god se Eronet u paketu zajedno ne proda nekome. Obzirom na te etnicke mantre kod nas jednostavno ne vidim da ce se jedan prodat a jedan ostat u vlasnistvu FBiH. U ovom slucaju bi Eronet ostao kao Covicev bankomat.
Ali ovo zaista lici na skoro svaki proces prije privatizacije da se digne vrijednost neke firme. Mislim da ovdje niko nema nista protiv toga sto je to domaca firma, nego BHT jednostavno ima uzasnu uslugu i ne znam ko se moze radovati ovome. Razlog zasto BHT uopste i ima korisnika je jer ostali imaju nemogucu misiju protiv drzave da grade infrastrukuru i da budu konkurentni, plus mnogi ljudi to gledaju opet etnicki. Eto ja sam bosnjak moram imat telekom kao sto srbi imaju mtel a hrvati eronet. Ljudi po automatizmu onda uzimaju operatere pa makar i bila losa usluga ali je "nas"
Također BHT nema para za ovo, a i da je kredit mora negdje biti zapis kod vlade FBIH
Nisam sada pri ruci da googlam.
Nismo mi jos taj nivo ni inteligencije ni svijesti pa da ljudi razumom razmisljaju a ne emocijama. Ali nadoci ce i to,samo treba vrijeme,kojeg je svima nama sve manje i manje.HelaS wrote: ↑10/01/2025 16:37Želiš reći - Hrvatima je TV-internet patriotizam važniji od kvaliteta uslugaPaja Eldin wrote: ↑10/01/2025 16:21, za nekog ko živi u Mostaru i ko je bošnjak te zna kako funkcioniše ovaj grad, kao i većina Hercegovine, niko ali baš niko neće ostati na BH Telecomu nakon preuzimanja TM, upravo Eronet je taj koji će trljati ruke sada, bar što se Hercegovine tiče.SpoilerShowmfa_secure wrote: ↑10/01/2025 15:18
Imati dvije firme, koja su jedan drugoj konkurencija (pa makar i na papiru) mi nema nikakve logike. Eronet fino nek utope u BH Telecom i nek ga prodaju. Time će se otvoriti mogućnost i za treću GSM licencu da se dodjeli nekome sa strane.Da živim usred mostarske Avenije, ili negdje u Grudama, kujac bi me bolio kome plaćam internet i gdje je sjedište firme. Interes mi je kvalitetna usluga za koju dajem svoj novac. Od patriotizma žive budale
- Peacean
#72 Re: BH Telecom preuzima Telemach u BiH, Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji - Šta donosi ova značajna akvizicija?
Vjerovatno će nuditi 2 vrste usluga, jednu preko koaksijalnog kabla drugu preko parice pa ko ima opciju i jednog i drugog biraće a ostalima šta zapadne.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#73 Re: BH Telecom preuzima Telemach u BiH, Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji - Šta donosi ova značajna akvizicija?
I na ovoj temi o hrvatima
Sta vasbriga sta oni biraju
I da gledaju u crn ekran
Sta vasbriga sta oni biraju
I da gledaju u crn ekran
-
made_in_sarajevo
#74 Re: BH Telecom preuzima Telemach u BiH, Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji - Šta donosi ova značajna akvizicija?
Gdje je digo osim za onih 5km ko hoce i web tv ali to ukines sve. Paketi su ostali ista cijena?
Ako su digli da raskinem ugovor i odem na telemach i tako ih zajebem
- Peacean
#75 Re: BH Telecom preuzima Telemach u BiH, Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji - Šta donosi ova značajna akvizicija?
https://avaz.ba/vijesti/biznis/950081/b ... je-problemBH Telecomova kupovina Telemacha je daleko od završene stvari: Poznato šta je problem