Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Logovan wrote: ↑21/12/2024 23:19
Tanko, očekivao sam bolji film.
Uzasan. Ja sam ga uspio pogledati tako sto sam premotavao dijelove kada se pjevalo Inace sam pocetak i nije toliko los a onda
Iskreno ni meni nije jasno zašto su neki od dobrih naslova i filmskih franšiza pretvorene u mjuzikle. Više bi očekivao da su to uradili sa Indiana Jones nego sa Jokerom. Po meni je Joker i mjuzikl nespojivo, ali eto filmski mađioničari su uspjeli.
Ne razumijem hajp oko ovog filma. Hajd prva polovina, ali druga bi ko trebala biti smijesna, sta li. Buckuris svega i na kraju nista. Droga, seks i ko neka komedija. Bezveze film.
Zenu koju voli bez problema prepustio je drugom. Zatim se naglo i strasno odmah al u isto vrijeme bez problema zaljubio u drugu. I dok su raketu ispaljivali u svemir, saznao je da je dobio dijete sa prvom pa ni to nije problem sto mu dijete odgaja neko drugi. I kao slag na tortu sve to igra Bradley Cooper .
“ma bjeeeeži ba “
Zenu koju voli bez problema prepustio je drugom. Zatim se naglo i strasno odmah al u isto vrijeme bez problema zaljubio u drugu. I dok su raketu ispaljivali u svemir, saznao je da je dobio dijete sa prvom pa ni to nije problem sto mu dijete odgaja neko drugi. I kao slag na tortu sve to igra Bradley Cooper .
“ma bjeeeeži ba “
Ne razumijem hajp oko ovog filma. Hajd prva polovina, ali druga bi ko trebala biti smijesna, sta li. Buckuris svega i na kraju nista. Droga, seks i ko neka komedija. Bezveze film.
Slazem se. Pocetak i prvih mozda sat su ok. Fin sexic, fin ko neki zaplet. Eh kad su se uplela ona trojica i dosli mu u kucu, sve je krenulo nizbrdo.
Upravo gledao Gladijatora dva. Ništa me nije više uvrijedilo u životu kao ovaj film. Imam osjećaj kao da je Ridli Skot stajao pored i pljuvao me u lice.
Logovan wrote: ↑21/12/2024 23:19
Tanko, očekivao sam bolji film.
Tim dillon nas je doslovno upozorio da gluplji film nije napravljen stoljece.
Pricao x puta kako su ismijavali film na snimanjima.
Pogledah ga sinoć na Netflixu, iako sam čitao kritike i sve opet sam ostao razočaran.
Obzirom na masterpiece prvi dio, ovo je niđe veze.
Žao mi Joksima, džaba gluma i sve, film je apsolutni promašaj i bespotreban.
Tito_i_Partija wrote: ↑08/01/2025 01:15
@Point. druže, javi se, jesi li živ?
Ma ljudi vole šta je u trendu, u trendu je vazda popljuvati bilo kakvu američku verziju azijskog/evropskog orginala ili dvicu bilo kojeg orginala. Naravno da je Gladiator kec filmčina ali dvica nije baš toliko sranje da je negledljiv. Istovremeno, isti ljudi uživaju u Deadpolima, Avengersima i sličnim dječijim kakofonijama tako da ko sam ja da sudim.
Tito_i_Partija wrote: ↑08/01/2025 01:15
@Point. druže, javi se, jesi li živ?
Ma ljudi vole šta je u trendu, u trendu je vazda popljuvati bilo kakvu američku verziju azijskog/evropskog orginala ili dvicu bilo kojeg orginala. Naravno da je Gladiator kec filmčina ali dvica nije baš toliko sranje da je negledljiv. Istovremeno, isti ljudi uživaju u Deadpolima, Avengersima i sličnim dječijim kakofonijama tako da ko sam ja da sudim.
Gladijator 2 je odličan. Ova sranja od Marvela ne treba komentarisati.
Slazem se. Pocetak i prvih mozda sat su ok. Fin sexic, fin ko neki zaplet. Eh kad su se uplela ona trojica i dosli mu u kucu, sve je krenulo nizbrdo.
Meni je bas kontra. Prvi dio katastrofa dok se ne pojave ona trojica armenaca i onda cak postaje film zabavan.
Last edited by Altsa on 10/02/2025 11:12, edited 1 time in total.