hvala na ad hominem prilozima diskusiji...ja se tobom nisam bavio, niti želim, niti me tvoje mišljenje uopće zanima jer se ono unaprijed zna da svi kradu sem tvojih pulena._BataZiv_0809 wrote: ↑04/01/2025 13:34Koja si ti ubleha kad te se suoci sa konkretnim pitanjem.JoseMujica wrote: ↑04/01/2025 13:29_BataZiv_0809 wrote: ↑04/01/2025 13:23
Fadil je presudjen pravosnazno. I SDA botovija zbog toga negira drzavni sud.
Daj mi primjer gdje Forto koristi iste kvalifikacije za proces protiv Bosnjaka?
Citat i izvor priznajem jedino.
Hvala unaprijed![]()
![]()
![]()
![]()
jah jah i za Fadila si čekao presudu da shvatiš da je lopov
![]()
![]()
![]()
bjež ba...mojne me zajebavati...pa ne pišemo doktorate, već pričamo o korupciji![]()
pročitaj "internu" instrukciju medijima...meni je to dovoljno da skontam koliko je tu sati...tebi ako nije, čekaj 2029-tu ili 2030tu da skontaš ko je i šta radio, i nemoj meni postavljat pitanja...pitaj one koji su bili uključeni u to...konkretno Fortu i Cucu![]()
Hvala unaprijed![]()
Zao mi je samo sto si mi nekad bio drag forumas.
Na isti način ko što si napao mene, svodeći diskusiju na osobno prepucavanje, radiš svakome čije ti mišljenje ne paše, koristeći privilegovan položaj...sad zovi nindža revizore da me šalju u Banoviće i da pometu pola postova, ko neki dan drug Cmoljo na temi o SDP-u
bote kontate li vi da je SDP jedina sranka o kojoj se na forumu ne smije pisati? Isti je slučaj sa Vladom Kantona Sarajevo? Neki dan na SDp-u, nismo ni stranicu ispisali, zaključaste je