Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Laplace wrote: ↑27/12/2024 07:11
Ono o čemu sam više puta pisao: jurca se kroz naseljena mjesta pa se na otvorenom vozi ispod ograničenja.
Jutros na ograničenju 50 vozim 60, kad me iz dijela gdje je ograničenje 40 sustiže trkaĆ vozeći dosta brže. I onda mi se nalijepi na gepek jer ne smije preticati. Kasnije sam vozio strogo po ograničenju (50, 40 i na jednom mjestu 30 - tu su me pretekli (OK) a jedan i svirao).
Sve bi to bilo dobro da ih ja nisam sustigao čim sam izašao iz naseljenog mjesta, a nisam voziobrže od 10 preko ograničenja. I zajedno smo ušli u Visoko.
Narod je malouman, sve se kontra radi. Treba im vječnost da krenu na zeleno, ali prolaze kroz debelo žuto. Jurcaju po parkinzima i uskim uličicama ali na otvorenom putu ili autoputu voze 70 ili 90. Parkiraju auta po cestama i trotoarima i kad na parkinzima i garažama ima mjesta. Uzimaju se premium auta pa se ne održavaju i voze na šklj gumama.
Ja razumijem špice i guzve po Sarajevu, ali ne shvatam u kolonama likove i likuše koje sjede na trubi/sireni, vidi da ide puževim korakom ali to je huja i bjes hoce da preskoci sve.
Evolution_IV wrote: ↑27/12/2024 18:28
huja je jer se ne krece na zeleno, ulazi se u raskrsnice i blokira, ja jebem pleme redovno, suzdrzim se dan-dva al dzaba
odgovorno tvrdim da su su radi debila i glupana, vise sigurno nego zbog kolicine auta....
Što budeš prije svjestan da je oko tebe 8 od 10 ljudi glupo, lakše će ti biti.
huja je jer se ne krece na zeleno, ulazi se u raskrsnice i blokira, ja jebem pleme redovno, suzdrzim se dan-dva al dzaba
odgovorno tvrdim da su su radi debila i glupana, vise sigurno nego zbog kolicine auta....
Što budeš prije svjestan da je oko tebe 8 od 10 ljudi glupo, lakše će ti biti.
BadBoy wrote: ↑27/12/2024 18:41
Maloprije debil koči na trepcuce zeleno i kad smo stali frajer po gasu i prođe kroz crveno. Koji klinac?
Vrlovjerovatno si mu blicao ili trubio tim treba pixku razbiti sto stanu na zeleno, nego jucer kreten baljezga kroz naselje miljacka ja iza njega 20km/h i nadje napokon parking mjesto i debil smota na isto i krenuh da prodjem kad debil izmota da se fino parkira popravlja a nikoga iza mene nit sam mu ranije blicao niti trubio dok nije nasao parking mjesto pa jebem li mu mater jel' moram gledati kako se on ispravno parkira jevo djecu svoju
Tao je, cesto je to razlog zasto se neko nervira i svira, da nema takvih debila puno bi manje guzve bile, pa cak i u spicama.
Sinoc 00:00h, krenuo kuci. Na 5-6 semafora me crveno fatalo od scc do nedjarica. Nemoguce zeleni uhvatiti.
Sinoc 00:00h, krenuo kuci. Na 5-6 semafora me crveno fatalo od scc do nedjarica. Nemoguce zeleni uhvatiti.
Nema vise zelenog vala ni u jednom pravcu. Usporeno sve na max.
BadBoy wrote: ↑27/12/2024 18:41
Maloprije debil koči na trepcuce zeleno i kad smo stali frajer po gasu i prođe kroz crveno. Koji klinac?
To su ovi što namjerno zajebavaju druge oko sebe, štede gorivo mater im
Namjerno vozi 40 km/h, pa kada vidi da će se upaliti crveno doda gas samo da on prođe, svi ostali ko popišani.