Religiozni nisu ali vise glume, na primjer pricao mi kolega arap.. na arapskim svadbama izadjes u auto napijes se ko svinja i dodjes nazad u salu pijes sok…kao sramota je javno haramitiErmin ZM wrote: ↑21/12/2024 20:11 Specificna populacija. Dosta ljudi ne zna da ima dosta i arapskih krscana. Ja kad sam dosao u Njemacku slao sam pare dole u jednom arapskom shopu u blizini preko westerna.
I ono cujes selam stalno. Kad jedne prilike gledam radnik ima tetoviran krst na ruci. I u pricu sa njima to su krscani arapi iz Iraka sto drze shop.
Omladina im fura taj fazon nekih genstera i to mi se ne svidja. Ne bi ih uopste opisao kao religiozne velika vecina pije i pusi travu.
Imam ev i komsiju krscanin iz Egipta. Nismo slicni mentalitetom nikako.
Da dodam samokontrole im fali. Nagledao sam se pijanih Njemaca sa Oktoberfesta. Nikad nikakvog problema.
Odem jednom prilikom na arapski doner u cetvrti koku oni drze, dozivim neprijatnost. Zvizdanje i dobacivanje za zenom mi. I sto bi se covjek zakacio, i plesku sastavion ne isplati se, ode glava, to je grupa vjerovatno puna cakija. Produzili dalje i vise nikad tu ne bih dosao.
Sad sta sta je razlogn, zasto nije bilo neke selekcije, da li su svjesno pustani takvi da prave losu sliku islama nez.
Evo jako zanimljiv video
https://youtu.be/0jOYl_AxvFk?si=X_Su4KEV74Y5VadU
nismo mi nikako bliski