Fenomeni poput "trece cetvrtine" nemaju uzrok u novcaniku nego u mentalitetu.
Jebanje majke igracima, savezima, selektorima i vlastima me podsjeca na onaj fazon sa "bicevanja ce se nastaviti dok se moral ne popravi".
Ma ja tebi je on mjerilo nacije.Prpa.ba wrote: ↑09/12/2024 12:13 Ne zajebavajte, u 20 godina iz cijele drzave izadje po jedan do dva osrednja talenta u svim sportovima zajedno, omladinskim sportom dominiraju napaceni ocevi sa trbusinama koji mastaju o menadzerisanju svog djeteta za 1000 KM dok uplacuju iduci tiket.
Cijenim zar i sto pozitivno gledate, ali ne postoji ulaganje koje moze od nesportske nacije napraviti cak i osrednje sportiste.
Mozda vas pristup slijevanja miliona KM napravi neku ekipu koja moze do cetvrtog pretkola interoto kupa, punu rashodovanih srpskih i hrvatskih fudbalera. Sto da ne.![]()
Njihov "liberalizam" se svakako ogleda u zabranama.
Jebiga, ovi su totalno izgubili kompas. Dvije godine su prohujale, uradilo se nije bas nista, dosta stvari su naceli, laksih, a nijednu nisu doveli do kraja, niti jednu. Forto je zadnjih par dana cesto na TV. Lik ni o cemu nema pojma, pravi se budala, ni na jedno pitanje ne odgovara, prosipa nevidjenu suplju i svaki odgovor mu zavrsava na nekim imaginarnim klasterima, poglavljima, hiljadama stranica nekih imaginarnih dokumenata obradjenim u nekim virtualnim pregovorima sa EU. Lik halucinira, kakvi crni pregovori sa EU, to je neka daleeeeeka budicnost.
Bojan Bošnnjak da ima iole morala i časti sam bi podnio ostavku. Ovo je sramota za Našu stranku i premijera Uka. On je morao smijeniti Bojana Bošnjaka. Nikonko je pod istragom ilinoptužnicom, a pogotovo u zatvoru ne može biti na javnoj funkciji.Ken_M wrote: ↑13/12/2024 21:08Njihov "liberalizam" se svakako ogleda u zabranama.
Te zabranit će saobraćaj kroz Radićevu, te cenzurisat će upise na društvenim mrežama, a evo sad imaju i instrukcije za medije kako će pisati o njihovim članovima koje su uhvatili sa rukom u tegli meda.
Srđan Mandić je obična nesposobna ubleha.last mohicans wrote: ↑13/12/2024 22:55 Plus što Mandića niko nije vidio od kad su mu budale dale drugi mandat. Je li se pojavio gdje u ovim razrovanim ulicama, da barem fotkom poćera radove. Skenderija u haosu 6 mjeseci, ona ulica pored SCC strava i uzas, kao i dosta drugih ulica. Naravno, nije vrijeme da se sad kopaju a razmislja li ljenčuga o proljeću, stadion će se sam od sebe urušiti prije nego asfaltiraju onu ulicu oko njega...Stranka koja ide iz lapsusa u lapsus iz greške u još goru a da se pri tome prave francuske sobarice. Malo ih zavarao rezultat iz centra, bolno otrežnjenje će biti za 2 godine.
Smijene ga, sud ga oslobodi.Better Man wrote: ↑14/12/2024 00:46Bojan Bošnnjak da ima iole morala i časti sam bi podnio ostavku. Ovo je sramota za Našu stranku i premijera Uka. On je morao smijeniti Bojana Bošnjaka. Nikonko je pod istragom ilinoptužnicom, a pogotovo u zatvoru ne može biti na javnoj funkciji.