Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sanjarko wrote: ↑04/12/2024 09:58
Što huhu.to neće ni u jednom browser na Android TV? Piše file format ili tako nešto greška ili server blokiran ili tako nekako.
Što huhu.to neće ni u jednom browser na Android TV? Piše file format ili tako nešto greška ili server blokiran ili tako nekako.
Eh veliko hvala Semire, skinem kad mognem i isprobam, cak ni apk's nece da skinu. Uspio sam ja preko telefona da prebacim sta nam treba ali nijedan nije radio, ni huhu.to, ni skidanje apk's nije htjelo.
Mora da je nesto izgaseno i sl. TV je dobar, Android OS. Mama mi je se preporodila, jos samo da je bolje naucim kako da koristi TV i daljinski upravljac. Zna vec sto sta, ali ne bas skroz najbolje ostalo.
Eh veliko hvala Semire, skinem kad mognem i isprobam, cak ni apk's nece da skinu. Uspio sam ja preko telefona da prebacim sta nam treba ali nijedan nije radio, ni huhu.to, ni skidanje apk's nije htjelo.
Mora da je nesto izgaseno i sl. TV je dobar, Android OS. Mama mi je se preporodila, jos samo da je bolje naucim kako da koristi TV i daljinski upravljac. Zna vec sto sta, ali ne bas skroz najbolje ostalo.
Proradilo i stalo ali apk rade kao singerice, ne urekao ih, jos kad listu neku staroj nabacim, ima da gleda sta hoce, a i ja s njom. Govorim joj da ne gasim internet jer imam prometa i da gleda preko interneta TV, nece zena, navikla na nekoliko kanala samo.
mislim da ovde mogu pitati, tema se čini poprilično aktivna; uskoro idem na jedan duži period u Holandiju, kakva je tamo generalno situacija po pitanju IPTV, torenata i sl.
- u BiH već godinama koristim kinesku IPTV listu koja ima i sekciju sa filmovima koji se pokreću preko torenata
- za novije filmove koristim Kodi-jev Elementum
- Netflix plaćam liku ovde u Sarajevu;
šta od gore navedenog mogu nastaviti koristiti u Holandiji, a da ne dobijem "čestitku"
kikilika wrote: ↑07/12/2024 22:06
mislim da ovde mogu pitati, tema se čini poprilično aktivna; uskoro idem na jedan duži period u Holandiju, kakva je tamo generalno situacija po pitanju IPTV, torenata i sl.
- u BiH već godinama koristim kinesku IPTV listu koja ima i sekciju sa filmovima koji se pokreću preko torenata
šta od gore navedenog mogu nastaviti koristiti u Holandiji, a da ne dobijem "čestitku"
Misliš na bingu ne znam stvarno znam da VPN treba dobar za EU države.
Jbti EU u nekim segmentima zakona. Sve dobro zabranila od pljuga do ovoga.
Nit pušim, nit pijem itd, ovo mi je razonoda još preostala.
Iptv slobodno koristi što se tiče tv programa, videoteku izbjegavaj.
Na Kodi instaliraj Scrubs V2 add-on koji ne koristi torrent izvore i uživaj u free filmovima i serijama.
Iptv slobodno koristi što se tiče tv programa, videoteku izbjegavaj.
Na Kodi instaliraj Scrubs V2 add-on koji ne koristi torrent izvore i uživaj u free filmovima i serijama.
BarbaDue wrote: ↑11/12/2024 10:37
Ne treba se bojati. Već će mangupi smisliti
Vec smisljeno, ako i tome ne dohakaju. Nego pitanje da ne instaliram addone na Kodi jedan po jedan, koji mi build preporucujete da ima od scrubs V2 kako se vec zove taj addon pa nadalje. Ima li i jedan da radi pa makar strani bio?
mirota wrote: ↑11/12/2024 11:37
Ako kome treba lista za IPTV nek se javi na pp..3 najbrza forumasa dobijaju
Hvala, ali imam listu 70 dana jos do isteka, pa proslijedi nekome kome vise treba. Danas palim Grof od Monte Kristo staroj, s nasim prijevodom u njoj ako bude htjela da gleda.
Mene samo build interesuje, na Kodiju. Jbno ce mi biti addone jedan po jedan instalirati.
@Sanjarko
Kodi sam već odavno prestao da koristim osim ako me neko ne zamoli da mu podesim neki koji je tada aktuelan. Zadnji koji sam podešavao je. Čini mi se bio SirOliver, ali ne bi znao odgovor na tvoje pitanje.
BarbaDue wrote: ↑11/12/2024 11:41
@Sanjarko
Kodi sam već odavno prestao da koristim osim ako me neko ne zamoli da mu podesim neki koji je tada aktuelan. Zadnji koji sam podešavao je. Čini mi se bio SirOliver, ali ne bi znao odgovor na tvoje pitanje.
Ma i ja sam ali me zeza Stremio nesto. U aplikaciji hoce serija, ali na web Stremio nece nesto. Pa reko da instaliram build neki s vecinom ovih dobrih addona. Ali zacudo na kompjuteru Zadar i dalje radi, i nije mi jasno kako?
BarbaDue wrote: ↑11/12/2024 11:41
@Sanjarko
Ma i ja sam ali me zeza Stremio nesto. U aplikaciji hoce serija, ali na web Stremio nece nesto. Pa reko da instaliram build neki s vecinom ovih dobrih addona. Ali zacudo na kompjuteru Zadar i dalje radi, i nije mi jasno kako?
Meni je ako se sjećate adona Leia 18.9 radila dok mi box nije rikno. Znači svi adoni su prolupali, tada je aktuelan bio Matrix 21.0 ilo tako nekako ali Leia je fercerala ali samo zato jer sam zabranio update u Playstoreu. To je ključ uspjeha