Melbourne_Australia wrote: ↑08/12/2024 15:10
Ja nikad nisam sporio da ste vi bili osteceni kao i mi..Samo kazem da ste isto tako i vi krali kao nekad i mi..Tad se ne prica da ne moze vise ovako i da se nesto mora promjeniti..Iskreno ja mislim da ste vi losija ekipa i od Borca i od Zrinje,vi ste u pet deka sa nama..Borac ima pomoc ali Zrinja recimo je dobra ekipa i bez pomoci sudija..Vas vise jebe manjak kvaliteta nego pljacke ..
Ovo što rade Borac i Zrinjski, a pogotovo prvi, niko nikada nije radio, niti će raditi. Toliko im se pomaže da je bolesno, pogotovo prvim. Toliko im se pomaže da je meni glupo spominjati tuđe krađe. Prekucali su i Modriču.
Vi u pet deka sa nama? Evo da upotrijebim pomalo vašu logiku. Ne možete sa nama biti u pet deka kad smo na derbiju u drugom poluvremenu bili toliko bolji da ni vi ne znate kako ste izvukli remi. Prvo poluvrijeme ne spominji jer skoro sve sto ste uradili, uradili ste zbog nas. Ne možete sa nama biti u pet deka kad vam je ekipa koja se bori za opstanak ubila želju za fudbalom. Još da dodam, ne možete biti u pet deka sa nama kada je postalo očito da se namjerno zakidamo ne bi li se Borac i Zrinjski što više odvojili od nas. Ima ovog još, mogu ja još ponešto navesti.
Sad ću ja ispasti nerealan, nafuran, vidi pitara šampion svemira i ostale gluposti, ali zato ste vi drugačiji, realni, pošteni, nema da nešto fali.
To što misliš da smo lošiji od njih to poštujem, ali čemu onda krađe? Čemu strah od Sarajeva? Znaš li koliko ekipa, u ovom slučaju najviše mislim na Borac, zna igrati bolje i sigurnije ako igrači znaju da su zaštićeni? Ako znaju da će im sudija pomoći ako zaškripi?
Nas jebe više manjak kvalitete, a skoro svaki put kad smo kiksali oštećeni smo sa većim greškama. Znači ne govorim o faulovima na sredini terena, o kornerima i slično, nego o penalima i poništenim golovima.