elcaliente wrote: ↑05/12/2024 14:15
BH je dobila isto novaca kao i Njemacka. Njemacka je bila u pepelu bez ikakvih struktura. Valjalo im je se od pocetka napraviti i zamjeniti naciste.
Uredi federaciju ako nemozes DDR.
Ali sve su to Bosanci I Hercegovci i Mico i Bake i Dragan oni su slika BH drustava i kapaciteta.
Zasto EU uprono trazi jednu osobu za pregovre, jer smo za njih mi svi Bosanci I Hercegovci, nema izvalkuse ja hocu al onaj mi neda.
Uporediti novac koji je usao u BiH i NJemacku je suludo, drugo BiH je bila u pepelu bez ikakvih struktura(hvala Alija). I vidi vraga nacisti su bili porazeni, a u BIH su nacisti dobili vlast, wau, sta cemo sad!
Zasto EU trazi jednu osobu, zato sto znaju da je BiH ustrojena ludjackom kosuljom koja ne moze funkcionisati, znaju da cemo zauvijek biti kolonija i protektorat, nemaju razloga da nas posmatraju kao jednake kada nas posjeduju 1/1 ustavom koji smo potpisali.
evo ja hocu da promijenim, de mi reci kako da srusim sistem? Ne ide, lakse otici vani, otisli smo, ali nemoj da seremo na onaj narod dole sta je ostao da se bori.