Ovo prvo, ima.A_A_AKCIJA wrote: ↑27/11/2024 22:15Ne, moj odgovor je da si kukavica kao većina Bosanaca i da ne smiješ napisati ono što znaš.Sefket007 wrote: ↑27/11/2024 21:34Znaci tvoj odgovor je ovo...
Summer lounge na Skenderiji je ove godine dobio 40 milja KM za 8 dana prodaje alkohola iskomplesiranim likovima da se mogu slikati pored nekih flaša votke... i tvoj odgovor je ovo ...
Dino se voda sa Deljkovicem koji na 5 strana uzima pare i tali se gdje stigne i tvoj odgov je ovo.
I evi na kraju imate link imate iznose ko je koliko dobio znaci imate i imena pravnih lica....
Da je kompanija SREBRENA MALINA dobila 50 milja da organizuje PARTY na Vjecnoj vatri, a ustvari sve je radila Zahiragiceva ekipa OVDJE BI PISALI SVAŠTA O TOME ali pošto je trojka onda je komentar nije ubica Kenedija i to je to...
Top![]()
Ako si kukavica, onda nemaš pravo glasa, sjedi i poklopi se ušima i pati.
Ako znaš da je bio kriminal, napiši i daj dokaze. Ja se kunem da ću te podržati ako imaš dovoljno argumenata.
Sve ostalo je šuplja.
Svi hoće promjenu, a niko nema muda da napravi ikakav korak. Nedavno sam bukvalno molio lika sa foruma da mi u pp da ime osobe za koju kaže da je korumpirani član NiP, nije smio.
Uvijek se ispriječi lijenost ili kukavičluk, a svi nešto kao hoće promjene. A ne smijete napraviti i najmanji korak.
Kako bi sutra prijavio korupciju, išao u MUP, Tužilaštvo, davao izjave, vucao se po ročištima, slušao uvrede ovih što si prijavio...?
Pitaj mene, ja sam sve to prošao, i još prolazim, pa znam.
Kao abecedu ponašanja treba naučiti da ne možeš osuđivati nekoga za nešto što nisi sam spreman da uradiš.
Ko ne glasa nema pravo da komentira vlast.
Ko ne smije da prijavi korupciju, nema pravo da ikome progovara zašto on ne prijavi.
Kratko i jasno
Ovo drugo, nema.