Dešavanja u Srbiji
- mirota
#66301 Re: Dešavanja u Srbiji
tamo se bar masovno bune, a ovde sve cvijeta i rahatluk 
- Mr.Sojic
-
zilog
#66303 Re: Dešavanja u Srbiji
Ovdje se, zbog propalog tendera, ne odrzi medjunarodni skup u Neumu.
Tamo, nadstresnica stanice u koju je skrhano 60 miliona EUR, bez tendera, ubije 15 ljudi.
Ti kazes, parafraziram, da su ljudi tamo vise emancipovani, jer se masovno bune...
Bunilo se i ovdje i za puno manje, tako da ti je komentar, u najmanju ruku - deplasiran...
- SmokingMan
#66304 Re: Dešavanja u Srbiji
Moj Tošiću, vidi kako ti žena srcem botoksa brani Srbiju, srami se!!

-
mishic
#66305 Re: Dešavanja u Srbiji
"Vučić se oglasio povodom eksplozije na sjeveru Kosova: Negiramo bilo kakvu umiješanost"
Pitam se zar ima neko ko bi mogao i pomisliti a kamo li izgovoriti da Srbija može biti umiješana u ovako gnusna zlodjela?!!
Zar ovako human, miroljubiv i civiliziran narod može da se dovodi u vezu sa tako primitivnim zlodjelima? A tek režim, pa boljih i humanijih vlasti nema nigdje na kugli zemaljskoj. Samo što su okruženi mržnjom i zlom pa čim šta malo njima se pripisuje.
Ero uvaljuju im agresiju, zločine, masovna ubistva, rušenje, razaranje, paljenje i uništavanje svega živog pa čak i GENOCID a oni ništa od toga ni čuli ni vidjeli kao što nisu nikada ništa ružno ni pomoslili a kamo li učinili Kosovu i njegovim građanima.
Ako ne vjerujete pitajte Vučića jer ako se ikome može vjerovati onda njemu može. Taj nikada niti laže niti to umije.
Pitam se zar ima neko ko bi mogao i pomisliti a kamo li izgovoriti da Srbija može biti umiješana u ovako gnusna zlodjela?!!
Zar ovako human, miroljubiv i civiliziran narod može da se dovodi u vezu sa tako primitivnim zlodjelima? A tek režim, pa boljih i humanijih vlasti nema nigdje na kugli zemaljskoj. Samo što su okruženi mržnjom i zlom pa čim šta malo njima se pripisuje.
Ero uvaljuju im agresiju, zločine, masovna ubistva, rušenje, razaranje, paljenje i uništavanje svega živog pa čak i GENOCID a oni ništa od toga ni čuli ni vidjeli kao što nisu nikada ništa ružno ni pomoslili a kamo li učinili Kosovu i njegovim građanima.
Ako ne vjerujete pitajte Vučića jer ako se ikome može vjerovati onda njemu može. Taj nikada niti laže niti to umije.
- mayab
#66306 Re: Dešavanja u Srbiji
https://www.index.hr/vijesti/clanak/fot ... 20020.aspx

KOSOVO radi na poboljšanju opskrbe vodom i električnom energijom te jača sigurnost na strateškim lokacijama nakon što je eksplozija oštetila kanal kojim se šalje voda u njegove dvije glavne elektrane, što je incident koji je Priština označila kao "teroristički čin" za koji je optužila Srbiju.
Srpski ministar vanjskih poslova Marko Đurić odbacio je u subotu na platformi X, kako je rekao, "neutemeljene optužbe" o umiješanosti Beograda i sugerirao da je za eksploziju odgovorna vlada kosovskog premijera Albina Kurtija.
Eksplozija je povećala napetosti između dviju balkanskih zemalja. Kosovo s većinskim etničkim Albancima proglasilo je neovisnost od Srbije 2008. godine, gotovo desetljeće nakon gerilske pobune protiv svoje vlasti, ali Srbija nije priznala Kosovo kao neovisnu državu.
Odnosi su i dalje posebno narušeni na sjeveru, gdje se dogodila eksplozija i gdje srpska manjina odbija priznati državnost Kosova te još uvijek vidi Beograd kao svoju prijestolnicu.
- insaneinthebrain
#66307 Re: Dešavanja u Srbiji
samo se eksplodiralo. gdje bi oni
-
swanfilter
#66308 Re: Dešavanja u Srbiji
mirota wrote: ↑28/11/2024 18:50kakav zid, u ime cije ti pricas, ja ne zelim zid prema susjedima..ni lijevo ni desno, a ti se ugradjuj u torswanfilter wrote: ↑28/11/2024 16:55Ima decenija vremena, a da je steta rijeci na to pleme tamo.
Kazu, BG nikada nije bio za rat. BGovci metropoliti, a gradonacelnik im lik koji bi Titu otkopavao i premjestio daleko od BG i Srbije. Jer je Srbomrzac i zlocinac. A za nebrojeno zlocinaca tamo utociste.
I, kazu, autocesta. Ako nas jos jednom obmanjuju, zasto mi ponavljamo gresku u koracima. Zid i samo zid. Sve dok naglavacke na padnu i ne shvate ...
Ja ne zelim zid prema LJUDIMA. A komsija o kojim govoris, nema tamo INSANA. Zdrao!!
- problemnatravunu
#66310 Re: Dešavanja u Srbiji
Jebote , koja promjena kod ove JK , do prije nekoliko godina bila totalna avangarda i opozicija picoustom i ekipi,SmokingMan wrote: ↑29/11/2024 21:33 Moj Tošiću, vidi kako ti žena srcem botoksa brani Srbiju, srami se!!
![]()
tad bila i na FACE tv-u na intervjuu kod Senada,
kad sam je tu slušao, počeo sam je cijeniti , ono kao čovjeka, mada nemam pojma šta profesionalno radi,
koje i kakve pjesme (pokušava
Ovo sada , ili silna plastika i kemija koja je u njoj i na njoj "otpušta" neke toksične psihoagense , pa je došlo do nepovratne promjene karaktera osobe , ili je debelo ucijenjena od krim organizacije picoustog psihopate.
U međuvremenu sam je (nenamjerno) i imao priliku poslušati uživo na dočeku NG u BG , i zaključio da ta kreštalica veze sa vezom sa pjevanjem nema , a uz to , brate, i gadno izgleda
- SmokingMan
#66312 Re: Dešavanja u Srbiji
Nekada bilo, danas je to prohujalo u talasima SNS demencije. Jelena se ipak ugušila u doslijednosti, nije joj ni prvi put, a i novac dosta toga može da oblikuje, pa i Jelenu. Svi oko Vućića su takvi, zna on to veoma dobro i drži ih dovoljno čvrsto na udici a i o svakome od njih nešto zna, bez njega bi bili niko i ništa.problemnatravunu wrote: ↑01/12/2024 07:23Jebote , koja promjena kod ove JK , do prije nekoliko godina bila totalna avangarda i opozicija picoustom i ekipi,SmokingMan wrote: ↑29/11/2024 21:33 Moj Tošiću, vidi kako ti žena srcem botoksa brani Srbiju, srami se!!
![]()
kad sam je tu slušao, počeo sam je cijeniti , ono kao čovjeka, mada nemam pojma šta profesionalno radi,
koje i kakve pjesme (pokušava) pjevati.....
Ovo sada , ili silna plastika i kemija koja je u njoj i na njoj "otpušta" neke toksične psihoagense , pa je došlo do nepovratne promjene karaktera osobe , ili je debelo ucijenjena od krim organizacije picoustog psihopate.
U međuvremenu sam je (nenamjerno) i imao priliku poslušati uživo na dočeku NG u BG , i zaključio da ta kreštalica veze sa vezom sa pjevanjem nema , a uz to , brate, i gadno izgleda![]()

- No Mind
#66313 Re: Dešavanja u Srbiji
Ma i prosli teroristicki napad kod Bujanovca je bio organizovan od drzavnih struktura srbije, to je bilo jasno kao dan. Odkud inace u teroristickom arsenalu oruzje kao sto je Zastava M93 BGA automatski bacac granata koji je usao u serijsku proizvodnju poslje agresija na ex Yu zemlje ukljucujuci rat na Kosovu (sve sa dokumentacijom iz fabrike), toga nema na crnom trzistu!mishic wrote: ↑30/11/2024 17:28 "Vučić se oglasio povodom eksplozije na sjeveru Kosova: Negiramo bilo kakvu umiješanost"
Takvo nesto nebi moglo proci bez znanja tj. bez naredbe autokrate Vucica! Ali eto Europa neka otvara poglavlja sa "faktorom stabilnosti", u stvari sa teroristickom drzavom sto bi rekao Bush mladji.
- banjaluka078
#66316 Re: Dešavanja u Srbiji
jbt, kakvo društvo...
- insaneinthebrain
#66317 Re: Dešavanja u Srbiji
zar nije ona u ameriKi 
- banjaluka078
#66318 Re: Dešavanja u Srbiji
Vratila se, bio doček na aerodromu. I reportaža o tome.
- jazzer
#66319 Re: Dešavanja u Srbiji
Zar ona nije u nekoj bolnici za dusevne bolesnike?
- banjaluka078
- banjaluka078
-
Drug Saban
#66322 Re: Dešavanja u Srbiji
Mnogi su pokazali "snagu" karaktera. Pedja Mijatovic, nakon sto je varao na porezu u Spaniji pa protjeran iz Real Madrida, dovukao se u Partizan gdje botuje za Vucica.problemnatravunu wrote: ↑01/12/2024 07:23Jebote , koja promjena kod ove JK , do prije nekoliko godina bila totalna avangarda i opozicija picoustom i ekipi,SmokingMan wrote: ↑29/11/2024 21:33 Moj Tošiću, vidi kako ti žena srcem botoksa brani Srbiju, srami se!!
![]()
koje i kakve pjesme (pokušava) pjevati.....
U međuvremenu sam je (nenamjerno) i imao priliku poslušati uživo na dočeku NG u BG , i zaključio da ta kreštalica veze sa vezom sa pjevanjem nema , a uz to , brate, i gadno izgleda![]()
![]()
Ceda Jovanovic takodje, sve vise koketira sa SNSom.
Jelena Karleusa za album, nagadja se da joj je SNS uletio sa dva miliona eura. Dovoljno da presvuce dres.
Branislav Lecic, do nedavno zestoki opozicionar, danas Vucicev bot. Sve pocelo nakon afere seks skandala, SNS mu dao imunitet on njima botovanje.
Avdo Avdic, Senad Pecanin, Denis Grac, nisu li najbolji primjer ljigavih prelivoda. Ili potvrda one poznate da svako ima svoju cijenu, samo je pitanje koliko je visoka.
-
mishic
#66323 Re: Dešavanja u Srbiji
Pozornost sa protesta zbog nezadovoljstva režimom u Srbiji Vučić redovno skreće izazivanjem ekscesa na Kosovu ili drugdje van Srbije. No ovaj put ne samo da mu to nije upalilo nego se i protesti šire i omasovljavaju a i teroristički akt na Kosovu poprima sve ozbiljnije međunarodne konotacije.
Prokuženi Vučić više ne može manipulirati ni nezadovoljnim masama u Srbiji ali ne može više ni obmanjivati međunarodnu zajednicu koja je nakon Banjske konačno postala svjesna na što sve je spreman ovaj diktator. Slanjem provokatora da plaše i premlaćuju građane na protestima sve je bliže poziciji Čaušeskua čije ime se sve češće spominje među protestantima ali on i dalje ne odustaje.
Srbija je dovoljno dugo i dovoljno duboko u nasilju, zločinima, korištenju oružja i prolijevanja krvi tako da ovakve prijetnje nisu nimalo bezazlene jer je vučićev režim zaštitio krvoloke, okupio ih i namnožilo ih se toliko da je bara odavno pretijesna da ih sve nahrani. "Ko s đavolom tikve sadi..."
Prokuženi Vučić više ne može manipulirati ni nezadovoljnim masama u Srbiji ali ne može više ni obmanjivati međunarodnu zajednicu koja je nakon Banjske konačno postala svjesna na što sve je spreman ovaj diktator. Slanjem provokatora da plaše i premlaćuju građane na protestima sve je bliže poziciji Čaušeskua čije ime se sve češće spominje među protestantima ali on i dalje ne odustaje.
Srbija je dovoljno dugo i dovoljno duboko u nasilju, zločinima, korištenju oružja i prolijevanja krvi tako da ovakve prijetnje nisu nimalo bezazlene jer je vučićev režim zaštitio krvoloke, okupio ih i namnožilo ih se toliko da je bara odavno pretijesna da ih sve nahrani. "Ko s đavolom tikve sadi..."
- hilmija frlj
- Location: Iz boja u boj, do konačne pobjede, do slobodne Bosne i Hercegovine
#66324 Re: Dešavanja u Srbiji
akoBogda pod jednu šljivu, kao što Tarabići prorekoše.
- Peacean
#66325 Re: Dešavanja u Srbiji
Na istoku ništa novo
https://n1info.ba/regija/srbin-saznao-d ... -stanarke/
https://n1info.ba/regija/srbin-saznao-d ... -stanarke/