Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
drug_profi wrote: ↑15/08/2024 14:29
Kod mene neka Varta iz septembra 2018.
Ne pokazuje još znake da će izdati.
Znači 6 zima i 6 ljeta već.
U cjenovnom rangu ovih jeftinijih baterija bila. Ja htio najbolju koja može stati pod haubu i ispade u Vespromu da samo ta paše visinom, a da išta valja. Nekih čini mi se 52A i 520Ah, tako nekako.
Problem s ovim novim akumulatorima je što uopće i neće pokazati bilo kakvu slabost pred izdisaj. Bukvalno dan prije sve normalno, sutra ne možeš upaliti.
Desilo mi se tri puta.
Pa kad sam ovaj stavio, a skinuo taj fabricki otisao sam u septembru mjesecu jer mi je malo kilavo verglao i na farovima se vidjelo pojacavanje svjetla kad se doda gas.
U Vespromu ispitali, i utvrdili da je za zamjenu. A svjedocio sam vise puta da nisu gledali da uvale nov akumulator ako nije do njega.
Čak mi i tad reče, ne moraš odmah, dok ne zahladni možeš paliti.
Jašta ću čekat da ostanem na minusu sa klemama u rukama.
meni je normalno palio bez duzeg verglanja ali se elektronika cudno ponasala, tipa u safe mode bacio, onda elektricna parking kocnica zakovala na semaforu, nakon zamjene sve za 5, cak i start stop uredno radio
player_ wrote: ↑09/10/2024 18:20
Zna li neko slucajno koja je snaga fabricka ugradnja agm akumulator bila za audi a3 8p sportback 103kw 2010 sa start stopom ?
Gdje otići i kupiti i zamijeniti akumulator, sve na jednom mjestu a da nema puno čekanja? Danas mi otkaza, fabrički, 7 g. star, 68ah 480, ne znam koji je brend. Moze li se malo jaci staviti?
Pauza wrote: ↑13/10/2024 23:03
Gdje otići i kupiti i zamijeniti akumulator, sve na jednom mjestu a da nema puno čekanja? Danas mi otkaza, fabrički, 7 g. star, 68ah 480, ne znam koji je brend. Moze li se malo jaci staviti?
ako si u sarajevu vesprom, zavrsices brzo a nije da su skuplji ako i jesu uopste od konkurencije
Pauza wrote: ↑13/10/2024 23:03
ako si u sarajevu vesprom, zavrsices brzo a nije da su skuplji ako i jesu uopste od konkurencije
drug_profi wrote: ↑15/08/2024 14:29
Kod mene neka Varta iz septembra 2018.
Ne pokazuje još znake da će izdati.
Znači 6 zima i 6 ljeta već.
U cjenovnom rangu ovih jeftinijih baterija bila. Ja htio najbolju koja može stati pod haubu i ispade u Vespromu da samo ta paše visinom, a da išta valja. Nekih čini mi se 52A i 520Ah, tako nekako.
Problem s ovim novim akumulatorima je što uopće i neće pokazati bilo kakvu slabost pred izdisaj. Bukvalno dan prije sve normalno, sutra ne možeš upaliti.
Desilo mi se tri puta.
Nije bila Varta, vec TAB. I jest malo na verglanju kao da se pati. Reko, idem provjeriti stanje dok nije minus pritisnuo. Na vakat.